Nya bordet är här!

God morgon fina ni!

Vad kul att ni gillade gårdagens video så mycket 🙂 Blir så himla glad av att läsa era kommentarer.Men nu måste jag visa er nya bordet. Är så himla nöjd. Vi har dessutom köpt ett matchade avlastningsbord som står på vänstra sidan om soffan, samt ett avlångt bord under TVn. Supersnyggt är det, och det är inte marmor. Det är ”betong”/ sten 🙂 För ja, ALLA har verkligen marmor och det börjar kännas lite uttjatat. Men sen tycker jag att ska få köra på marmor om man fortfarande tycker det är snyggt – för det är det verkligen. Men som några av er skrev så ser typ alla hem likadana ut, så vi körde på en liten tuffare finish. Men på bordet ska vi ha guldiga detaljer, så det känns lite lyxigare. Och sen får vi se om vi köper en ny soffa, har redan pikat om den haha…

På bordet ser ni 2 goodiebags som jag fick igår. Var ju på event med tjejerna på vau du ville, supertrevligt var det men var inte där speciellt länge och det är därför jag inte har några bilder tyvärr 🙁  Men ni får ju se innehållet av goodiebagsen iaf haha 🙂 Brukar ju inte visa upp sånt längre men äsch, why not! Extra glad blev jag över att vi fick en brun-utan-sol från mitt favoritmärke, och klockan var ju himla snygg!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (23)
 • Anna

  Så avis på klockan 😮😭 Haha! Älskar Mockberg klockor. Så stilrena.

 • Sofia

  Mockberg-klockorna är riktigt snygga!

 • nicole

  Hejsan. Jag förstår inte riktigt. Ni bor inte ihop?, men ni köper möbler tillsammans. Men är det för du ska flytta dit sen eller? Kram

 • Diana

  Men hur har det blivit med det där egentligen, får man inte visa upp goodiebags? Fattar inget alls, en gåva är en gåva, det är ju utan krav så om du får något från en vän, ska man skatta för det liksom? Ååh blir aldrig klok på det där.

  Jättefint bord! Och klockan var ju superfin.

  • Kissie

   man får absolut visa upp goodiebags men enligt skatteverket anser dom att det är en ”förmån” och då ska man betala skatt för det. Superlöjligt om du frågar mig!

 • Angelica

  Hej alexandra! 😀
  Jag kommenterar aldrig bloggar men nu känner jag att jag måste. Jag har följt dig i många år, sedan din blogg blev stor skulle jag tro. Det har gått upp och ned med vad jag har tyckt om din blogg, men nu senaste året så har jag fått en helt annan bild av dig. Tycker du är jäkligt tuff, har starka och bra åsikter som du står för, du står på dig och du verkar bara så jäkla härlig! Tycker du är grym!

  Tycker också att det är skit kul att din blogg har blivit så mer personlig nu i det sista, det är kul att se dig och din pojkvän, det är kul att se inredningen, ja jag tycker bara att din blogg har blivit mycket bättre. Fortsätt så👏👏

  Ha en fin dag!
  Kram Angelica

 • Sofi

  Herre min tid vad du pressar å stressar hördu🙁han utnyttjar ju dej bara, du e en flick unge i hans ögon.
  Kan bara tänka mej hur de pratar! Klart en karl närmare 40, vill ha en ung blondin med stora bröst😂 snälla du, inser du inte😅

  • Lisa

   Omg. Skippa näthatet. Förstår svartsjukan som kommer när man ser två så förälskade, men när du väl hittar samma kärlek så kommer du också bara le när du ser dem tillsammans så som jag gör!

   Själv blev jag mer irriterad över att jag och min kille har köpt på oss ett betongbord och trodde vi skulle vara lite coola och unika men insåg nu att vi bara följde modet som alla andra 😂😂 skit samma. Snyggt är det iaf!!!❤❤

   • Kristina

    Alltså att folk orkar. Han är 35, ej 40 och åldern har väl ingen betydelse hur som helst. De är vuxna. Tror nog Alexandra efter alla år som offentlig person känner av det där bäst. Märks ju också att hon mår mycket bättre nu och fått tillbaka blogg motivationen. Detta är hennes jobb och för henne är det bra med en kille som stöttar henne i det och kan tänkas synas ibland. Inte så att han tar detta ifrån henne precis eller utnyttjar henne. Ge upp!

  • Tina

   Ganska vanligt att kvinnor väljer män som är 5-10år äldre dock

 • anonym

  Stort tack till din pojkvän som hängde ut den där typen som skrev fräcka saker. Så skulle alla göra. Bra kille du har som inte accepterar sådant. Man måste börja någonstans och märks att din pojkvän bryr sej om andra människor. Jättefint och starkt gjort. Ta hand om varandra kramar.

 • Rebecka

  Har ett likadant bord. Köp spray att ”impregnera” det med, mitt har blivit superfläckigt ):

  • Annika

   Håller med Rebecka, lyssna på hennes råd! IMPREGNERA! Mitt är också fläckigt. Dock så ger det ju en större anledning till att köpa snygga underlägg 😉 <3

   • Kissie

    tack för tipsen, vi har gjort det =) och vi har snygga underlägg, dom syns lite på bilden. Gröna marmor med gulddetaljer 😀

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Klockan alltså <3 Bordet va också snyggt 🙂

 • Annelie

  Snyggt bord! Har ett liknande men med trä istället för betong 😀

 • Anna

  Vilken snygg matta!! Vart har du köpt den?

 • Linn

  Hej ! Jag har samma vardagsrumsbord hemma och vill tipsa er om att köpa en ”primer” till bordet. Vi hade inte det innan och det blev lätt fläckar på ytan. Efter primern är det inte ett problem. Vi köpte det på samma affär där vi köpte bordet 🙂

 • Diana

  Åh jag hoppas att du ser det här! Jag har ett likadant bord, vi fick värsta fläckarna på vårat på en gång! Va inne hos Mio och frågade vad det va frågan om och då hade de glömt att tala om att vi skulle spraya bordet med nån jäkla spray. Så jag tänkte bara säga det att hoppas att ni fick info om det! Annars spraya det för fan! 😂👍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *