Alltså kan vi ta en minut och tänka på min låt som jag släppte för EVIGHETER sedan?! Och hur komiskt är det inte att den heter ”success”? Den var ju allt ifrån en success.. Men, den är ju inte så dålig som jag mindes den. Nu när jag hör den så inser jag ju ändå att melodin är väl OK, och texten är ju lite girlpower vilket 26 åriga jag är stolt över haha.. Men nja, annars är den väl ingen höjdare. Men jag kan iaf checka av den från min ”to do list” 😉 Inte alla som har släppt en låt lixom.

Nej nu ska jag en sväng till gymmet, känner mig sugen på ett riktigt jäkla monsterpass haha! 🙂 Har tränat på bra som vanligt, men det har varit halvdanna pass.. Fast dom är bättre än inget, ett dåligt pass är alltid bättre än inget pass alls. Remember that guys! Hörs imorgon igen! 🙂 God natt.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)
 • Sabina

  Japp, följde dig redan då 😉 hahah följt dig sen jag va typ 11, 19 nu 🙂 Och tyckte låten va bra då👍 ”Fanta&rosé” också. Minns att jag och min tjejkompis alltid sjöng på den, haha.

 • Diana

  Åh men juste!! Det har du ju, det kommer jag ihåg, har ju varit med ett tag nu. 😀 Vad snabbt tiden går.
  Japp en grym grej att ha gjort överhuvudtaget. 😀

 • Sofia

  Hahaha alltså jag kan ju ärligt talat tycka att det som gör låten dålig är själva produktionen, inte din sång. 🙂 Du har ändå en väldigt behaglig röst. Vore kul om du gjorde en ny låt idag haha, den skulle säkert vara mycket bättre! 🙂 Kommer också ihåg att du var med i den där musikvideon till Fanta & rosé, som någon nämnde ovan haha. Shit vad man röjde till den låten back in the days..

 • majda

  haha, japp! Då följde jag dig och tyckte du var så löjlig och låten likaså haha. Nu däremot har jag inte följt dig på väldigt länge, började kika in här då och då för några veckor sen och WOW vilken förändring!! Du är en riktigt förebild nu jämfört med då.
  Ha en fin helg.

  http://nouw.com/miniochluna

 • Evelina

  tyckte att du hade en bra sångröst!

 • Lena

  Den är skit bra va snackar du om kissie detta kallas för house music 👍🏼💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽

 • Annelie

  Hihiiii så duktigt! 😀

  Hade den varit i bättre kvalité så hade den faktiskt varit ganska
  okej faktiskt 😀

 • Zizo

  ÄLSKAR LÅTEN O LITE SYND ATT DU INTE GÖR FLER! MEN E D INTE DIN GREJ SÅ ÄR DET INTE! DIN RÖST THOUGH! LOVE IT SOOO!!

 • Jasmine

  Soooo dålig produktion!! SÄMST ARBETARE. SÄMST! Speechless..

  Du och din röst däremot, jättefin och ganska ren och skön att lyssna på. Skulle gjort sig bättre med andra medarbetare och annan produktion​.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *