Behind the scenes..

Då är jag klar med inte bara en fotografering, utan 2 stycken fotograferingar! 🙂 Snacka om att jobba på effektivt. Det har ju dessutom varit perfekt väder för utomhusfotografering så jag har njutit för fulla muggar, sen är det ju så kul att fotas för man vet att man får fina bilder till bloggen och instagram hihi.. Fick se bilderna med mopeden och dom vart sååå himla fina, kommer nog lägga upp dom redan senare idag eller imorgon.

Nu ska jag svänga förbi och hämta upp en garagenyckel till Andreas, vågar ju inte ha bilen parkerad på gatan längre inbrottet.. Ännu mindre sen när jag får min sprillans nya bil som jag väntar på. Menar.. Om någon ville göra inbrott i min gamla audi som börjar bli småsliten så vill jag inte ens tänka tanken hur många som kommer försöka göra inbrott i min nya. Kan folk inte bara lära sig att ge fan i andras saker? 🙁

Sen blir det nog att ta hand om älsklingen, han är tyvärr fortfarande sjuk. Jag verkar ha dock ha klarat mig bra 🙂 Tur! Måste bero på all morot + ingefära juice som vi pressar varje morgon 😉 Okej varje morgon var ju att ta i, vi har gjort det i 3 dagar nu hehe..

kissie fotografering

kissie fotografering

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *