Leather tight

Hej på er! Hur mår ni? Tyvärr ligger Andreas hemma och är sjuk, trodde jag hade blivit smittad igår men jag verkar faktiskt klara mig 🙂 Som tur är, för ni vet ju hur dåligt mitt immunförsvar har varit. Det känns som att det verkligen har ändrats nu, så himla skönt för man förlorar så mycket tid på att vara sjuk.. Och jag får knappt något gjort. Visst jag kan ligga hemma och blogga, men hur kul är det att läsa om på en skala 1-10 lixom.

Aja, förutom att ta hand om älskling så är dagens planer att klippa en video som ska upp på min kanal senare idag. Ni kommer ÄLSKA videon, så glöm inte att prenumerera på min kanal så ni inte missar den 😉 Sen ikväll ska jag på event med MTV, kul! Dessutom hänger hela tjejgänget med ikväll, var länge sen alla vi 4 hängde så det gör ju allting extra kul såklart.

Föresten så mötte jag snabbt upp fotografen Oscar igår, så vi knäppte lite bilder på gårdagens outfit och här har ni en liten sena peak 😉 Älskar blusen!

Bilder: Oscar Jettman

Posted in: PICTURES
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *