Dagens lista..

Dagens humör: Glad!

Dagens mående: Ont i huvudet och är lite orolig över att jag kanske håller på att bli sjuk – men så jäkla lycklig och kär. Jag vet att det kanske blir mycket kärlek och puttinutti just nu men jag är så himla lycklig ♥

Dagens borde: Skruva ihop våra nya bord från mio som har kommit, och det har jag redan tagit hand om. Känns så bra för dom är så himla fina. Dagens borde är också klippa en video som ska upp idag, det är också klart 😉

Dagens frisyr: Just nu har jag bara borstat igenom det.

Dagens smink: Som jag brukar, full on!!

Dagens klädsel: Just nu svarta jeans och mjukiströja, men ska byta om nu för jag ska möta tjejerna strax.

Dagens planer: Event med MTV, skoj!

Dagens materiella vill ha: Ny bil, men den är redan beställd. Så peppad! 🙂 Kan ni gissa vilken det blir?

Dagens fundering: Är det för tidigt att flytta ihop verkligen? Om det känns rätt, varför inte lixom?

Dagens beroende: Hemmapressad juice, och kaffe.

Dagens tråkigaste: Att både jag och Andreas är småsjuka, och vädret kunde ju ha varit lite bättre.

Dagens längtan: Sommar!

Dagens superlängtan: Min nya bil!

Dagens tidning: Läser inte tidningar.

Dagens låt: Reminding me -Shawn Hook

Ge mig sommar!!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)
 • Anna

  En Wv tiguan gissar jag på.

 • Oliwia

  Så himla fin bild på dig Alexandra!

  Hur gör man för att inte ha för höga förhoppningar på ett förhållande ska fungera igen? Hoppas dag ut och dag in att han ska ta tillbaka mig… Har du några tips? http://oliwias.se

 • Helena

  Jag och min kille flyttade ihop typ direkt. Nu över 4 år senare så bor vi fortfarande tillsammans. Så ja varför vänta om det känns rätt? Funkar förhållandet inte så hade det nog inte gjort det även om man hade väntat i x antal månader 🙂 Lycka till

 • Sanna

  Jag tror helt på att Alexandra kommer att göra slut tillslut, på något vis skär det sig i deras förhållande. Samt tror jag inte hon vill ha barn nu, egentligen 🌷

 • Nathalie

  Flytta ihop om det känns rätt! Är det rätt så är det och varför vänta om man nu inte vill det? 😍

 • Josefin

  Jag tycker man flyttar ihop så fort man vill 🙂
  Jag & min pojkvän flyttade ihop efter 2-3 månader. Varför betala dubbla hyror? 😁

 • Sandra

  Asså bilden är ju sååå snygg! Blir så sugen på att ha så långt hår men mitt växer i snigeltakt. Förr växte det fort (när man ville ha det kort – förstås), men nu inte.

 • Tina

  Jag hade väntat med att flytta ihop tills nykär-stadiet lagt sig. När vardagen knackar på dörren och man börjar inse att det faktiskt finns även negativa saker hos denne person.
  Ganska tråkigt om det skulle gå åt helvete och man står där utan någonstans att ta vägen.
  Men känns det rätt för dig så är det troligtvis rätt sak att göra 🙂

  • Maja

   Håller med, det är tyvärr sant att man blir blind av kärlek. Man tror ju alltid att nya kärleken är the one haha, men så visar det sig att det inte var så perfekt som man trodde. Jag hade väntat några månader iaf för att se om det håller, så himla tråkigt att flytta igen.

   • Jessica

    Ja visst känns allt magiskt i början men det är inte så att du saknar förmågan att se det som potentiellt skulle kunna störa dig däremot är du mer benägen att se din partners goda sidor när du är riktigt kär. Inget fel med det utan tvärt om helt normalt!

    Skillnaden är att efter 1-2 år minskar den överflödiga utsöndringen av dopamin i hjärnan som du får i början när du är ”Nykär”.
    Dopaminet (vilket förövrigt, fun fact; många droger stimulerar) triggar belöningssystemet i hjärnan som är till för att vi ska överleva och för att vi ska kunna sprida våra gener vidare. Därför upplever vi positiva känslor av sådant som mat och sex. Samtidigt är flera stresshormon iblandade i processen vilket påverkar olika substanser i hjärnan (exempelvis serotonin) som förändrar bland annat omdömet när man blir ordentligt kär och fysiskt attraherad av någon och vips så har man flyttat ihop efter två månader. Wonderful! 🙂

    Det är ofta övergången från att vara kär till att känna djupare kärlek som är svår att hantera för många. Det som egentligen sker i kroppen är helt naturligt dvs att stresshormon, dopamin och serotonin hamnar på en normal nivå igen och fjärilarna i magen försvinner vilket kanske kan upplevas som förlust av kärlek. Jag hade personligen aldrig orkat vänta på att nykärstadiet skulle gå över innan jag flyttar ihop med någon med tanke på att det rör sig om 1-2 år.

    Jag tycker precis som flera andra här att det helt enkelt värt att köra på om det känns bra och sen får tiden (och kemin) utvisa vad som händer längre fram. Livet är för kort för att inte våga chansa lite. Min mamma flyttade ihop med sin nuvarande efter tre veckor och dom har varit tillsammans i 19 år 🙂

    Peace out, love birds! <3

    • Bunny

     Äsch, jag och min sambo flyttade ihop efter sex månader efter att ha bott i vars en stad och enbart träffats några helger i månaden. Därefter köpe vi gemensam lägenhet och nu planerar vi hus. Vi har varit tillsammans i 2,5 år och jag är fortfarande pirrigt nykär! Alla har vi olika känslor och upplever livet och kärleken olika. Tycker inte det finns något att påpeka, vill de flytta ihop så gör dem det, oavsett vad vi läsare tycker! 🙂

 • Sofia

  Var är de där fina skorna ifrån ? Någon som vet? De kanske inte finns kvar längre …:/
  Mvh

 • Cassandra

  Jag och min sambo flyttade ihop efter vi varit tillsammans i typ 2 månader 😉 nu har vi varit tillsammans i 2 år och har en dotter tillsammans 🙂 ibland måste man bara chansa, vill man vara tillsammans, varför vänta? 😍 Tycker ni är supergulliga tillsammans, och kul att läsa om er och härligt att du är lycklig 💕

 • S

  Vi flyttade ihop efter 3 dagar 🙂 nu har det snart gått fem år och vi är gifta och har barn. Kör på!

 • Mari

  Det är länge sedan du gjorde en ”inne och ute lista”! Saknar dem 😀

 • Diana

  Jag vet inte hur länge ni varit tillsammans men kruxet när man är nykär är att allt känns underbart, man blir lite mer tålig och förblindad för de negativa sidorna partnern har och de har inte börjat synas än. Men när det lägger sig (efter ca 1 år har jag för mig att experter säger) så börjar man se de där sidorna och kan avgöra om man orkar med de eller inte.

  Själv kan jag känna att ju äldre man blir desto mer säker blir man på vad man tål och inte tål hos en person, man vet lite mer säkert vad man vill ha i sitt liv.
  Sen är jag en person som tycker att man inte behöver göra saker större än vad de är. Du har pengar, du har möjligheter, kontakter etc. så om det nu inte skulle funka så är det inte svårare än att du flyttar ut igen (eftersom det är hans bostad) och köper något annat, se till att ha pengar på banken vilket jag är övertygad om att du har, så är det lugnt.
  Man testar och antingen så funkar det och ni fortsätter eller så funkar det inte och du flyttar.
  Alltså svårare än så behöver det inte vara.
  Det är jobbigare om man har två hyresrätter och måste säga upp 1a hands kontrakt DÅ kanske man ska vänta för det är väldigt svårt att få tag i hyresrätter igen och om man inte har pengar på banken för att få lån och köpa något sen så är det smart att vänta. Men har man pengar så kör!! Man lever bara en gång, känns det bra så kör.

  Jag tror på er som par, jag tror på att det kommer att gå långt denna gång.
  kör bara <3

  ps du är sååå fin på bilden!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *