För ca 2 veckor sedan var vi hos Volkswagen och kikade på en ny bil, och lite annat som ni ser på bilderna.. Jag har ju nämnt det men jag ska ju sälja min audi, den känns lite gammal och lite för liten. Jag har lixom växt ur den nu känns det som. Kanske lika bra att slå till på en större modell, för min biologiska klockan slog nog ett extra slag när jag såg Andreas provköra deras senaste modell på barnvagnar 😉 Vad tror ni, kommer det en bloggbebis snart kanske? Och ännu viktigare fråga, hur stor bil behöver jag?

Tänk er att jag och mitt tuperade hår ska få plats, båda hundarna, Andreas, alla shoppingkassar och en kanske en framtida mini-me. Minibuss lät nästan mest passande nu när jag rabblar upp högt hur mycket det är som ska få plats. Och jag som fantiserat om en sportig liten cab, ha! Det är ju att fetgömma!

Nej nu ska vi göra morots och ingerfärajuice, det är sjukstuga här hemma 🙁

Posted in: PICTURES
Kommentarer (31)
 • Sofia

  Hahaha åh, snälla bli aldrig en mammabloggare! <3 Jag kommer inte ha någon blogg kvar att läsa snart om alla ska skaffa kids. 🙁

  (Hoppas att folk fattar att jag inte är gravallvarlig. Menar ju självklart inte att någon ska låta bli att skaffa barn för min skull, haha.)

  • Tina

   Håller med. Givetvis kul för alla nyblivna föräldrar där ute men för en annan så är inte teckningar som liknar miljarder baciller som föräldern påstår ska föreställa en människa inte lika charmigt och intressant 😝
   Undiker också alla dessa mammabloggar

 • Amanda

  Du är ju seriöst så jäkla rolig! Älskar att du har självdistans och kam bjuda på dig själv. Sånna här inlägg är klockrena. Din humor är så fab haha

 • Mäl

  Senaste modell? Brio är numer uppköpt av Britax, så den vagnen kan kör är old news!

 • Diana

  Du är så härligt!!
  Klart du ska köpa större bil och JAAA din klocka säger åt dig att snart börjar det bli dags. Dock tror jag inte det blir inom den närmsta framtiden och min rekommendation är att ni väntar och njuter av varandra, för sen är det mer uppmärksamhet till din mini-me. Så njut av varandra ett bra tag till… sen, sen får man se. 😀
  Ni har ju redan två ”bebisar”. 😛 Hundarna.

 • S

  Hade njutit av att bara vara ni två ett litet tag till. Tror man behöver en solid grund och ett tryggt förhållande plus att man har ”levt” livet lite grann iallafall.. ett barn har en tendens att ställa allt sådant på sin spets.

 • Louise

  Älskar att kolla bilar, så himla intressant och mysigt. En modell jag tror du kanske skulle tycka om är en Audi Q5/Q3, eller Audi A4 eller A6 😀 Hoppas du hittar perfekta bilen! 😀 <3 KRAM

  • Kissie

   tack för tipsen men det blir nog en volkswagen =)

   • Hanna

    Du borde läsa på lite om Volkswagen och deras dieselutsläppsskandal innan du väljer att köpa och på så sätt stödja deras företag.. Dom fuskade på miljötesterna och ljög om hur mycket kväveoxid deras bilar egentligen släppte ut (bara att Googla). Kväveoxid är extremt skadligt för hälsan hos människor och att köpa en ny dieselbil är bara dumt, både för hälsan, miljön och plånboken (då det ska komma en dieselskatt). Det man ska köpa är i så fall en hybridbil (som går på bensin och el), exempelvis Toyota. Tänkte att du borde veta det innan du köper ny bil bara 🙂

    • Sara

     Vem fasiken vill ha en hybrid bil? Jag gillar dem inte alls, och ifall du vill reparera bilen själv är det typ inte möjligt. Känns även som att det finns för lite möjlighet att ha sådana, iallafall här där jag bor.. 😅 Fast kissie skulle köpt en audi så ‘stöder’ hon fortfarande dieselskandalerna eftersom de hör till samma koncern.
     Uppfattar även på din kommentar att ni inte betalar dieselskatt i sverige? Här i finland betalar jag nästan 600€ i dieselskatt på min Audi 😄

     (Menar inget illa med min kommentar, ifall jag uttryckt mig klumpigt)

     • Hanna

      Jag vet att Audi och Volkswagen hör till samma koncern 🙂 Jag förstår bara inte varför man skulle vilja stödja ett sånt företag (igen)..
      Vad menar du med att det inte går att ja en hybrid där du bor? En hybridbil laddar ju batteriet när du bromsar eller motorbromsar. Elmotorn och bensinmotorn jobbar ju tillsammans och bilen drar mindre = behöver inte tanka lika mycket. Du kan alltså åka bara på el korta sträckor och när batteriet börjar ta slut tar bensinmotorn över och batterierna laddas. Så smart!
      Är skillnad på en hybridbil och en plug-in hybrid. Plug-in hybrid måste ju laddas med sladd (lite segt).
      Vad jag hört ska det komma en dieselskatt som gör det extra dyrt att äga och köra dieselbilar.
      🙂

 • johanna

  britax go next är den nyaste modellen av den där vagnen om man nu ska vara petig, men det ska man väl inte vara. väldigt bra vagn iaf som ett tips ;D lycka till

 • Sara

  Haha deras ”senaste modell”😂 Brio är uppköpt sedan en tid tillbaka, så ledsen damen men den där modellen är inte direkt den senaste🙈

 • Sara

  Alexandra, jag behöver råd! Jag har så otroligt svårt att kunna somna med min pojkvän för jag störs av ljud som små snarkningar, andetag osv. Du som har levt samboliv länge, har du haft liknande problem eller vet du hur man kan göra för att vänja sig? Det är så frustrerande och sömn är ju så otroligt viktigt för vårt välmående..

 • mm

  inte för att vara sån, men vänta lite med barn med andreas, kolla hur det gick för bb att stressa in i familjelivet. du är ung, du är en modern kvinna, du behöver inte barn nu nu nu för att samhället säger det. självklart kan allt ta slut, så man ska ju inte vänta förevigt bara för det, men du behöver inte stressa är det jag menar 🙂

 • Cissi

  Jaaa beeebis 😍😍

 • Sofi

  Förstår int hur någon frivilligt vill förstöra sitt liv med att skaffa barn!
  Barn förstör allt å sätter käppar i hjulet, jag hatar barn.

 • Amanda

  Tiguan tror jag det blir 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *