Här om dagen, efter att jag hade besökt ett saltspa publicerade jag ju en bild när jag låg i saltet i bara underkläder. Det var fördelaktigt att ligga i endast underkläder då saltet skulle ha goda effekter på huden. Andreas knäppte några bilder på mig när jag rullade runt och hade kul, men utan att någon utav oss hade märkt det så hade trosan åkt lite åt sidan. Lite av mitt underliv syntes. Jag fick ju smått panik när jag insåg det (såklart) men nu såhär i efterhand, när det har fått smälta lite så tycker jag faktiskt inte det är så jäkla farligt. Faktiskt så, att ju mer hat jag får över bilden så tycker jag mindre och mindre att bilden var äcklig. För jag visade ju bara lite av min kropp som i normala fall brukar täckas. En kroppsdel som nästan alla kvinnor bär på.

Visst, nu tycker jag inte att man ska publicera bilder på sitt kön hej vilt, men är det verkligen ”äckligt” och ”osmakligt” att råka lägga ut en bild, när en liten del av mitt kön syntes? För som sagt, nästan alla kvinnor har ett liknande kön. Blir ni äcklade av ert egna kön då också? Med tanke på hur hårt vissa av er regerade när ni såg min bild..

För inte så länge sen råkade Lars Ohlys publicera en bild på sin instagram, när han penis råkade synas. Han skulle visa upp en tatuering som hade på låret om jag inte minns fel.. Men jag kunde net se så många kommentarer som skrev att han var äcklig, eller ”inte så classy”, det var ju mest roligt och lite pinsamt. ”hoppsan, där syntes penisen haha” stod det bland annat i kommentarerna. Varför är det mer ok att hans penis skymtar fram i en bild, och inte en liten del utav mitt kön? 

Nej jag är inte äcklig för att jag råkade visa lite för mycket, sånt händer. Det kvinnliga könet är inte heller äckligt, det är något vackert. Sluta vara så fruktansvärt lättstötta!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (46)
 • Mathilda

  Inte äckligt alls 🙂 bry dig inte om alla negativa wannabes 🙂 kram

 • Ghost

  Men hallå, det var ju bara EN enda person som skrev att bilden var äcklig…?! Folk skriver negativa kommentarer om precis ALLT oavsett vad det handlar om. Så att generalisera o uppmana oss läsare att sluta vara så lättstötta känns som en överdrift i detta sammanhang. Sen att folk påpekar att du råkar visa upp ditt underliv lite mer än du kanske tänkt är bara omtanke. Det kanske är du som är lite väl lättstött?

  • Ewa

   Tänkte precis samma som du…

  • Saga

   En negativ kommentar är en för mycket anser jag. Sen att säga åt någon att inte vara lättstött och ta åt sig är som att säga åt någon att sluta känna. Än om man får 100 positiva respektive en negativ kommentar är det väldigt lätt att man bara fokuserar på det negativa. Tycker inte Alexandra ska behöva ta skit från någon. Ingen ska behöva få ta skit. Så att hon säger ifrån är bara otroligt starkt gjort tycker jag. 🙂

 • Ch

  Haha trodde det var med mening, kände bara hells yaasss !! #önskarjaghadeenemojisomslängermedhåretnu ✊️

 • Karla

  Hmm. På den där bilden verkar du ha fått ett japanskt underliv. o:-) (inte för att det är något fel med det heller)

 • Sanna

  Din blygdläpp som hänger ut är LIKA OSMAKLIGT som om någons ena pungkula hade hängt ut. Jag vet flera nu som har sin bild utan censur. Tänk efter nästa gång 👌🏻

  • Camilla

   Men har du ens läst inlägget? Hon la ju inte ut det med mening?! Och hon förespråkar INTE att lägga ut såna bilder så ta din onödiga attityd och tagga ner.

   • Cringe

    HUR dum är man inte om man går på att hon inte la upp den med flit haha? Inte direkt första gången heller. Men vad gör man inte för lite uppmärksamhet? 😉

 • M

  Det kvinnliga könet är såååå fantastiskt, Jag menar det kan föda ur ett barn och sen några dagar/veckor senare så är det helt återställt. Varför ska vi kvinnor skämmas över vårt kön, men killar jämt och ständigt ska vara stolta över sitt!

 • Tina

  Jag är nästan lite glad att den bilden kom upp. För huuur ofta händer det inte hemma att den tittar ut när man rullat runt så att man måste rätta till trosan?
  Ett tag tänkte jag ”är jag den enda med detta problem? Bär jag fel storlek på trosorna eller har jag en enorm fladderfitta?”

  Jag ser absolut inget äckligt med detta. Du är mänsklig vafan.
  Tack för att du finns och visar att även snygga, rika, berömda personer lever ett liv likt mitt med f*ttan som sticker ut ibland 😉

 • Mimmi

  Jag tror att skillnaden i just detta fallet är att folk inte förstod att det var av misstag. Precis som att män blir åtalade när de skickar penisbilder med flit (visserligen inte riktigt samma sak, men du förstår) så kan folk tycka att man går över gränsen om du med flit publicerad en bild på ditt underliv. Som sagt, jag tror att problemet låg i att det inte var uppenbart att det var ett misstag

 • Anna

  Handen på hjärtat. .nej, jag skulle inte vilja se mig själv på en sådan bild där en av min intimare del tittat fram. Sorry. Jag hade fått panik. Det är inte äckligt i rätt sammanhang. Men till allmän beskådan. Njaee. . Men olyckor sker, kan hända den bästa. Och det är väl bara att skratta åt det. Den bilden är snart glömd.

 • Ulrika

  Stackars individ som inte kan se ett underliv utan att tycka det är osmakligt eller äckligt oavsett kön.

  • Amanda

   Så du tycker det är superfräscht och inte alls osmakligt eller äckligt att t.ex. få en främmande mans dickpic eller för den delen någon random tjejs fittpic? Nu snackar vi ju inte om att dickpick-kulturen i allmänhet är vidrig och respektlöst utan om din kommentar om att det är synd om individer som inte kan se ett underliv utan att bli lite äcklade. Jag vill helst inte se någon annans kuk ELLER fitta liksom(när jag inte bett om det själv såklart ;))). Att hon sen bara av misstag råkat lägga upp den är en annan grej i sig, och ingen dör ju av det även om jag helst inte vill se hennes kön!

 • Hanna

  Du är osmaklig och Queen av trashfolket. Självklart tycker inte du att det är så farligt att visa FI*tan. Alla som håller med dig är också trash.
  Du är som du är, alltid osmakliga lättklädda bilder.

 • anna

  Är det någon (förutom småungarna) som ens tror att bilden lades upp av misstag? Inte jag!
  Det här är inte första gången dessutom. Slampigt beteende. Extra vidrigt med tanke på
  att det är småungar som läser din blogg!

  • ?

   Det jag tycker är vidrigt är hur ni som kommenterar ”slampigt beteende” ,osmaklig,trash osv skriver även om hur vidrigt det är att hon la upp bilden och speciellt på grund av att det finns yngre läsare på denna blogg.
   Tycker ni då som (förmodligen) är äldre ,att det är helt okej att lägga sådana kommentarer som ni gjort? Ni verkar ju klart ta åt er mera än ”småungarna” ?

   Skämtar ni med det ni skriver eller?
   Tycker ni att det är okej då att yngre läser era kommentarer och att de skall tro att det är okej att kalla någon för slampa,trash, osmaklig mm?
   Vill ni att de yngre ska ta åt sig från er och kommentera andra med just dem orden? Och om inte,varför kommenterar ni ens själva?
   Ni verkar ju också ha något emot Alexandra, så varför läser ni ens bloggen?

  • Camilla

   Hur är det slampigt beteende? Ingen bild kan vara slampig.. Per definition omöjligt. Hon har ett fast förhållande och har inget ”slampigt” i sitt beteende oavsett vilken bild man lägger upp. Man kan tycka det är osmakligt eller olåmpligt men slampigt? Väx upp nu. Slampa är likamed hora och de enda som är horor är horor. Man kallar inte andra för det. Det som är vidrigt är kvinnor som trycker ner andra kvinnor som du gör. Varför har du ett sådant behov? Så fruktansvärt elak?

  • Tina

   En liten, knappt märkbar del av hennes kön syntes. Vad gör det?
   Det är ungefär samma som av misstag råka skymta en liten del av vårtgården på bröstet. Lätt hänt med fel kläder.
   Inte direkt så att hon låg där helt naken, utan trosor.
   Varför sitter ni ens och granskar hennes skrev? Vad har era blickar där att göra? alla ni som ens reagerade på det och tycker det är vidrigt? Det är ni som är vidriga som sitter och zoomar in där era blickar inte hör hemma!
   Om era könsorgan är vidriga och luktar illa så får det stå för er. Men säg inte att andras är vidriga för det vet inte ni.

  • anonym

   Ja märks att det är många unga här utan mycket livserfarenhet. Men du är ju själv ung. Men om du tror man ska skriva bilden var ok nej det tycker jag inte. Och varför fortsätter du och skriva om den?

 • Diana

  Alltså att säga ”inte så farligt” är väl lite att ta i, men att det skulle vara äckligt? Nä verkligen inte. Det är som du säger, lite roligt och pinsamt men inget som jag tycker att man ska tycka ”inte är så farligt” för det är när det blir nonchalant över det hela som alla hejvilt börjar publicera, sära och visa sina kön här och där. DET vill jag inte se. Då hade jag vänt mig till porrsajter. Om det däremot råkar som i detta fall och den andra mannens fall så är det ju som sagt ”hoppsan” över det hela och lite roligt och pinsamt, thats it. Man tar bort, retuscherar bort och lägger om bilden. Äckligt är det absolut inte, vi har alla mer eller mindre liknande kroppar och kroppen är inte äcklig.

 • Sofia

  Tycker inte att det är äckligt eller osmakligt alls eftersom det inte var typ ”Hej, kolla min fitta!” utan en liten del som råkade titta fram. Men klart man inte skulle visa upp fiffin med flit inför tusentals människor. Det vore rätt osmakligt gjort. Finns ju porrsajter för sånt liksom, haha.

 • Emma

  Lite fiffi har väl ingen dött av! 😀

 • Ana Nikodijevic

  Inget fel på att visa men man ska tänka på att bilderna kan hamna i fel händer och vem vet vad andra kan göra med de, lite tråkigt men finns idioter där ute dessvärre :/ en kille hade tagit mitt huvud en gång och satte den på en falsk kropp som var naken, photoshoop är helt sjukt och vad man kan göra med sådant verktyg….

 • Anna

  Vilka skönhets tricks det finns 🙂

 • Lale

  Du har inte funderat på att ta bort bilden? http://kissies.se/wp-content/uploads/2017/05/IMG_7662.jpg fortfarande kvar ju…

 • @inredningsdesign på Instagram

  Haha, jag tyckte det var befriande. Folk behöver slappna av, en fiffichock har väl ingen dött av…

 • Viv

  Men snälla… fler fittor åt folket! Hur kan ni som är kvinnor har problem med att en blygis råkade sticka fram? Fittor är vackra och bör absolut inte beskrivas på något annat sätt – oavsett om den visas med eller utan flit.

  Lyft upp varandra istället för att sparka nedåt!

  • Stina

   +1 på den viv

  • Amanda

   Inte mer kukar åt folket då? Bara för att dom inte är lika vackra som fittor så behöver man väl inte diskriminera kukar, får fiffi visas med flit och utan flit borde väl kukisen och alla vackra dickpicks få visas med flit utan att det blir det ofredande eller anmälan. Stackars kukar tycker jag 🙁

   • Viv

    Problemet med det du skriver är att du jämför en dickpic med att själv lägga upp en bild på sitt kön på sin sida/blogg/whatever.
    En dickpic är (oftast) inget som man har bett om, utan får skickad till sig ändå. I detta fall har Alexandra lagt upp en bild på sig själv – i sin egen blogg.
    Vill killar göra samma sak med bilder på sina kukar är det precis lika okej – men det är inte okej att skicka bilder på sitt kön till någon som inte bett om det. Vad man väljer att lägga upp på sin egen sida är upp till var och en.

    Sen är det fantastiskt hur du vänder på det jag skrev till ett ”Ja, men vadå, inte fler kukar då?!”

 • Anja

  Skit samma om det var ett misstag (som jag i detta fallet tror!) eller ej. Det är väl inget konstigt med en blygläpp? Folk får verkligen lugna ner sig.

  Visa tuttarna, fittan och rövhålet om ni nu känner för det. Det är dom som tar så himla illa upp som borde tänka om och fundera på varför dom är så äcklade av en kropp. Naken borde man väl få gå runt om man vill? Kläder är väl ett märkligt påhitt i varma ställen där det inte behövs?

  Tack för en underhållande blogg Alexandra!

  • Anna

   Vad många som verkar tro att det heter blygläpp! Det heter blygdläpp…har absolut inget att göra med blyg, som många verkar tro.

 • Johanna

  Godkväll!

  Tänker i följande banor;

  1) Avsiktlig publicering av en bit av en blygläpp för att lyfta en viktig debatt – Go girl, goo!
  2) Oavsiktlig publicering av en bit av en blygläpp – äg det, sen använd misstaget och debattera – go girl, go!
  3) Dafak? Mer klick på bloggen? W/e annan anledning- Go , and then go again girl.

  Alla rätt oavsett vad ursprungsbilden skulle/inte skulle visa.

  All kärlek till dig!

  //J

 • nana

  Om du inte förstått det så är det ingen som tycker att det kvinnliga könet i sig är äckligt, utan det är äckligt att du visar f*ttan på bloggen för att få mer läsare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *