Jag fick en fråga nyss ”varför syns Andreas på bloggen men inte ditt ex?”, och då undrar jag åter igen ifall folk ens läser texten i mina inlägg.. För jag vet inte hur många gånger jag har skrivit att Christian inte ville synas, och därför kunde jag inte och fick inte skriva om honom. Och det gjorde faktiskt mitt liv ganska begränsat för bloggen är ju en sån stor del utav mig. Så det blev inga events ihop för jag fick inte lägga ut vimmelbilder och jag valde att umgås mer och mer med mina vänner som ville synas, mest för det vart enklast så. Och det gäller ju inte bara events, var jag utomlands och ville dokumentera det så blev det nästan enklare och mer gynnsamt att ta med en person som kan tänka sig ställa upp på bild någon gång ibland. Inte för att bloggen är mitt allt, självklart är mitt privatliv viktigare men det vore naivt av mig att försöka tänka att det inte spelar roll. För med facit i hand, så spelade det verkligen roll.

Men sen förstår jag honom också – vill man inte så vill man inte. Sen var några av er väldigt eleka och började kommentera om hans utseende fast ni inte hade någon jäkla rätt i det, och det tyckte han inte om. Konstigt va? Nej det var det inte. Så ni får tänka er efter innan ni kommenterar ifall ni vill ha inblick i mitt liv. Det gäller även mina vänner, kommenterar ni om deras kroppar när vi poserar i bikini kommer det inte komma upp fler bilder på just den vännen troligtvis.

Nej men det är faktiskt väldigt skönt att Andreas vill vara med och stöttar mig i det jag gör, för han gör inte bara mitt liv roligare utan enklare på flera sätt och vis 🙂 Det betyder väldigt mycket för mig. Så i min värld är det något väldigt fint och tar det nästan som en komplimang. För att slänga sig ut i mediavärlden har båda sina nackdelar och fördelar, och jag ser det som så – är man redo att tacklas med nackdelarna så måste jag vara värd det.

För om jag ska blicka tillbaka till min förra relation med C, så kändes det tillslut ibland som att han skämdes över mig. Fast jag vet att det inte var så, iaf inte mot slutet.. Jag visste ju att han inte tyckte om hur folk kommenterade om honom, så jag accepterade att han inte ville synas. Men någonstans längst inom mig undrade jag ifall han var stolt över mig, stolt att kalla mig sin flickvän. För media är min grej, det är där jag har växt upp och blivit det jag är idag. Och det kan vara himla skönt att ha någon bredvid än, för media kan vara en väldigt ensam plats.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (24)
 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Intressant det där. Jag gillar att Andreas är villig att synas, det gör det hela mycket roligare 🙂

 • Josefin

  Tycker att det är kul att Andreas vill synas 🙂

 • Emma

  Fint inlägg :)! Och det är kul att Andreas störtar dig så mycket som han gör.

 • Oliwia

  Du verkar vara så himla lycklig med Andreas! Tycker du verkligen har utvecklats som person sen du och C gjorde slut 🙂

  Relationer är något som aldrig lätt iallafall… Min mamma separerade sig för 2 veckor sedan & imorgon firar jag och min pojkvän 2 år tillsammans – men det kommer väldigt olägligt då vi båda är i jobbiga perioder… Skrivit några inlägg om relationer på min blogg de senaste dagarna! http://oliwias.se

 • Hanna

  Hade varit kul om inte hela din blogg kretsat kring att du skaffat pojkvän nuförtiden. Förstår att han kanske är hela din värld osv osv men saknar andra roligare inlägg och inte bara om just honom. Vi förstår att du är lycklig men det finns det fler bloggare som är som inte skriver om sin partner hela hela hela tiden

  • Sandra

   Då är det ju kanonbra att du kan välja att läsa dem bloggarna istället! Som tur är finns det ju en massa bloggar att välja på, så man kan säkert finna en som passar en, utan att behöva uppmana någon annan att ändra sitt innehåll efter sitt egna intresse. Grejen med att ha en blogg är ju att man får får välja ämnen, sen får man som läsare välja att läsa bloggar man är intresserad utav.

   • Hanna

    Grejen med att ha läsare är att man får höra ÖNSKEMÅL om innehållet på sin blogg. Stod det någonstans att jag tvingade henne ändra innehåll eller sa att hon SKULLE göra det? Skrev ”hade varit kul” av en anledning.

   • anonym

    Låt Hanna tycka vad hon vill. Jobbigt med sådana som kommenterar vad andra tycker. Inget bra bara jobbigt!!

  • de den

   läs inte hennes blogg då? välkommen åter en annan dag.. hon skriver vad hon vill skriva, punkt. du har inget med hennes ämnen att göra. deal with it. läs andra bloggarna som verkar va så mycket mer intressantare än alexandras liv.

   • Sara

    Gud vad tråkigt att man skriker ”sluta läs då” så fort man har en åsikt. Om jag inte gillat en artikel i en tidning, ska jag aldrig mer läsa en sådan tidning igen då? Man får väl reflektera lite utan att bli lynchad…

 • Tina

  Som jag har förstått det så var du och C mer vänner än kärlekspar, tillslut. Tror det har mycket att göra med att han valde att ta mer avstånd från bloggen. Eftersom den distansen fanns i ert förhållande.
  Ni skulle aldrig ha varit tillsammans så länge som ni var ifall han skämdes över dig. Dom tankarna bör du kasta i sjön.

  Jag är glad att du hittat någon som du mår bra ihop med, som du har roligt tillsammans med. Ta vara på det!
  Men jag undrar, varför verkar ni stressa med att flytta ihop? Jag förstår inte.

 • :)

  Hej, har ni några bra och EFFEEKTIVA övningar för rumpa? Är tonåring och försöker träna toll mig lite, inga övningar funkar på mig känns det som. Har ni några bra tips spm ger resultat på kanske..? 2 veckor? 3? Magövningar funkar också

  • Anonym

   Träning är en färskvara, du måste träna kontinuerligt för att se ett stabilt resultat. Och nej, du kommer inte märka skillnad på två veckor, så vill du göra skillnad får du vara lite ihärdig:)

   • :)

    Jag är ju igång och tränar sport 5 dagar i veckan fast det tränar mest ben och kondition, så jag tränar redan kontinuerligt, men inte med övningar

    • Sara

     Jag rekommenderar höftlyft där du ligger på rygg och lyfter rumpa och höfter och spänner rumpan och sakta ner. 🙂
     En annan favorit är kissande hundan och donkeykicks, sök på youtube, lite svårt och förklara! 🙂
     Lycka till <3

 • Sofia

  Förstår att det blir svårt om någon som är en stor del av ens liv inte vill synas i bloggen, för att vara influencer verkar ju vara både ett jobb och en livsstil eller vad man ska säga. Du kan inte riktigt skilja ditt jobb helt från ditt privatliv eftersom ditt jobb går ut på att du berättar om ditt liv.. Måste vara en svår balansgång! Förstår också honom dock. Rampljuset är inte för alla. Jag skulle nog inte heller vilja bli igenkänd på stan osv. Usch haha. 🙂

 • Regina

  Jag förstår den som kommenterat däruppe lite, om att det kan bli lite mycket Andreas här i bloggen. Det är synd att det är så vanligt bland tjejer hur lätt det är att en ”sugs upp” av pojkvännen så att han till slut blir det viktigaste. Jag tror inte alls att killar har så på samma sätt. Man förstår ju att det är kul att vara nykär och allt, men det är alldeles för lätt hänt att pojkvännen överskuggar resten. Finns många som tappat både vänner och karriär pga kille.

  http://www.zaitzova.com- blogg om feminism 🙂

 • Klara

  Tycker till skillnad från många andra att din blogg blivit betydligt mer intressant sen du träffade Andreas. Det blir mer djup i bloggen, något jag uppskattar men förstår att andra kanske inte gör. Tur att det finns gott om andra opersonliga bloggar att läsa i stället då!

 • Diana

  Jag tycker det är så mycket roligare och bättre att Andreas vill synas för det gör bloggen roligare med att få en inblick i ditt liv, i din verkliga vardag och allt. Jag kan tänka mig hur svårt det är annars men nu slipper du det. Ja folk är ju så elaka och klarar man inte av det (vilket man inte ska behöva klara av tycker jag) så är det lättare att säga ”jag vill inte vara med.” Jag förstår samtidigt din känsla om att ”skäms han över mig” för den har jag också tänkt, om C mot dig alltså.
  Jag däremot vill inte att min man ska synas, han är snygg, han är superfin och har inget emot att synas på bloggen och skiter fullkompligt i kommentarer men jag vill hålla min familj utanför så gott det går, ibland glimtar de fram men oftast inte av många anledningar. 😀

 • Kim

  Har aldrig kommenterat här men måste bara säga, att efter att ha slutat läsa din blogg för kanske för 1,5år sen (gick in då å då) så har jag nu börjat igen! Tycker de e så kul med lite annat (klättring, din flytt, du å andreas) än förrutom då de kändes som mycket naglar, kläder å shopping. Antar att du nu gör mer saker jag är intresserad av! Nu e de som en härlig mix! Hoppas du inte tar de fel, du får väl skriva om va du vill. 😋men känns som att du är lyckligare och också som att du växt som bloggare!

 • sellwins Beauty

  Bra att du reflekterar över det och delar med dig 🙂 Fina ni är tillsammans

 • Frida

  Kissie din nya kille utnyttjar dig för ditt kändisskap. Han gillar dig säkert också men jag kan lova dig att den killen har en baktanke. Jag har en förmåga att kunna läsa av människor och se in i framtiden. Detta kan låta flummigt men det är sant. När han har fått det han vill ha kommer han göra så du själv gör slut för att han inte ska avslöja sitt spel. Han vill bli en stor kändis för att få sitt företag att växa. Du kommer med tiden avslöja honom själv. Förövrigt önskar jag dig en fin framtid. Du är en fin och klok tjej men kärleken är blind ibland.

 • sofiasmode

  Bra text! Jag tycker det är kul att Andreas vill synas. Du delar ju med dig väldigt mycket av ditt liv och han är ju en del av det så det blir väl naturligast så. Däremot blir jag så sjukt störd på folk som tar sig rätten att kommentera helt oskyldiga personer, som att det är deras uppgift att skriva ut minsta lilla sak. Så. jäkla. onödigt! s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *