Nytt till köket

Har ni haft en bra helg? 🙂 Det har jag, igår blev vi ju bjudna till Bella + hennes nya kärlek för tacos och mys framför finalen av Eurovision song contest. Tycker verkligen Portugal låt var dålig och är förvånad över att den/ dom vann.. Han hade lixom noll karisma på scenen! Hur kan folk tycka det är bra?? Förstår verkligen inte 🙁 Men kul att Sverige kom på en hyfsat bra plats iaf, hejade ju såklart på Robins låt (även om han påminner mig om mitt ex Erik väldigt mycket haha, för vi firade in nyåret tillsammans). Vilka hejade ni på?

Men jag måste visa vår senaste shopping, och denna gång blev det till köket. Guldiga besticks som jag har velat ha väldigt länge nu samt en vagn + tillbehör som fungerar som avlastningsbänk. Den kommer från IKEA och den gör så snygg med trädetaljer och lite grönt 🙂 Vi har köpt en hel del men det är mycket ”smått och gott” som inte är så jättenödvändiga att fota. Lite kuddar, nya borden (som kommer snart), nya kastruller och sådär. Men sen om vi flyttar till hus (vilket vi båda vill) kommer vi ju säkert köpa allt nytt igen haha 🙂

Nu blide saltyoga, hörs snart!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *