Charity shop

Vi avslutar vår söndag med att kila iväg till gymmet, blev ju ingen yoga idag så vi har fortfarande energi kvar 🙂 Tänkte köra ett ordentligt styrkepass, blir nog extra fokus på ryggen. Behöver verkligen träna upp den så den blir stark, har ju tyvärr lite ont i ryggen ibland 🙁 Men jag tycker nästan det är lite läskigt att träna rygg, tänk om man gör fel och det blir värre lixom. Sen orkar jag inte med någon mer sliskig PT, har ju inte varit så jättenöjd med dom 2 jag har haft..

Föresten, Andreas har ju svarat på frågor om vem han är här tidigare i bloggen men också på min youtube-kanal. Några av er förstod inte riktigt vad han sysslar med, och helt ärligt så förstod jag inte riktigt heller i början. Men han visade mig denna video idag, och nu förstår jag haha 🙂 Och vad stolt jag blir, detta är ju så grymt! Att han har startat ett företag som knyter samman företag och välgörenhet, och gör det så enkelt för alla. Me like! Så kika på videon ifall ni är sugna på att veta mer vad min bf jobbar och brinner för.

Hörs imårn!

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)
 • Sandra

  Jag tycker att du skall skaffa en kvinnlig PT så slipper du slisket:) har själv haft en kvinnlig och tyckte de va suveränt, kändes inte alls obekvämt. Mvh

 • Emilia

  Yoga och pilates är jättebra för ryggen. Hjälpte min onda rygg jättemycket.

 • Diana

  Åh han är så grym som har ett sånt bra jobb. Dock förstod jag inte det där med att han startat företag, är det hans företag? Grymt ju. Det han gör är verkligen något att vara stolt över, han är inte bara snygg, han bryr sig om världen. Värsta kapet 😀 😀 😀

  Men du, det finns faktiskt kvinnliga pt och som feminista kan man tänka att det är bra att stötta de kvinnliga företagarna. 🙂 Jag brukar inte gå ihop lätt med andra kvinnor för jag ser kvinnan ofta som en backstaber men försöker ge alla en chans. Idag börjar jag med kvinnlig pt på gymmet, ska bli så kul, hon verkar asgbra och rak.

  Kolla med pischa hon är ju superbra!!

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Kvinnlig pt kanske är ett alternativ? 🙂

 • Ana Nikodijevic

  Skaffa dig en tjej om du inte vill ha en man som tränar dig. Finns många bra men gäller att hitta rätt bara. Rygg är bra att träna så länge du kan grunderna så kommer det att gå bra va medveten hela tiden om hur du gör övningar.

 • Gojs

  Ifall du har ont i ryggen borde du träna magmusklerna. De djupa magmusklerna.

 • Blottare

  På riktigt tjejen, har du ingen självrespekt? Hur äckligt är det inte att använda sina intima kroppsdelar för att locka lite läsare till bloggen? Dessutom vill ingen bli påtvingad ditt könsorgan, kunde klarat denna morgon fint utan att behöva springa till toaletten för att kräkas liksom.

 • Mariea

  Du har blivit så dålig på att uppdatera….

 • El

  Trevligt av dig att kalla dina 2 PT ”sliskiga” i bloggen. Du har fan ingen koll på hur man beter sig.

 • Alexandra

  Vissa är mer inställda på att pumpa och halsa proteinshake än att se till kundens behov, förutsättningar, inbaning och progression.

  MEN när det kommer till ryggen bör du få instruktioner. Var tydlig med vad det är du vill åstadkomma och låt dig inte övertalas till mer.

  Jag har haft två manlig personliga tränare tidigare som aldrig sliskade sig mot mig och var väldigt duktiga, du har verkligen haft otur!!

  Utför övningen kontrollerat. Börja alltid utan vikter för att se att du utför övningen rätt. Tänk på vilka leder rörelserna ska ske i och vilka leder som ska vara stilla!

 • Sofia Gustavsson

  Gå till en sjukgymnast istället 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *