Vi klättrar vidare..

Hej på er! Sorry, kom ju på att ja inte har uppdaterat på hela förmiddagen. Men det beror på att vi hade sovmorgon, tittade på ett avsnitt skam i sängen och sedan åkte vi och klättrade 🙂 Det är ju så himla roligt, men så himla jobbigt också. Är verkligen helt slutkörd nu efter, men det är ju den känslan man är ute efter. Då vet man att man har kört på så hårt som man bara kan.

Efter ca 2 timmars klättring drog vi och åt lite mat och nu är plötsligt klockan snart 5. Alltså tiden verkligen flyger iväg?? Förstår inte hur det kan gå så fort.. Men aja, lite hinner jag blogga iaf innan vi sticker iväg. Ikväll är det ju Mello-final, och Bella och hennes kille har bjudit över oss på middag ikväll. Det lär ju bli hur mysigt som helst 🙂 Så det blir tacos, vin och jag ska iaf kritisera alla artisters outfits, det hör lixom lite till.. 😉 Ska ni kolla ikväll?

Helt slut mellan varven..

Haha man ser hur jag anstränger mig!

Här ska älskligen koppla in sig så han kan klättra..

Och jag säkrar. Alltså jag som ”hissar” ner honom när han klättrar. Och sen såklart tvärt om när det är min tur att klättra.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *