Tex som igår, då verkade vi inte riktigt vara övres om denna skjorta, för hur snygg är inte den? 🙂 Jag lyckades ”övertala” Andreas att köpa den, och det krävdes inte mycket för han verkade ju tycka den var supersnygg också. Men igår verkade han inte lika säker på valet längre, say whaaaat! Jag tyckte den funkade hur bra som helst, sen älskar när killar vågar bära lite färg och mönster. För killar har ju faktiskt inte alls lika mycket att välja bland så vi tjejer. Dom har ju lixom t-shirts och skjortor. Det blir ju inte mycket roligare än så haha 🙁 För det är ju så himla kul att få shoppa loss och vara lite kreativ när det kommer till att matcha ihop outfits – tycker inte ni också det?

För er som undrar hur brösten höll sig inne i min lilla svarta byxdress (som kommer från forever21) hela kvällen – ja det undrar fan jag med. Speciellt när jag ser den här bilden, dom ser ju ut att vara på g ut på en mingelrunda. Nej men dom satt inne i dressen hela kvällen och det blev ingen tuttchock, som tur var! Fast det kanske hade gett mig en liten ruta i någon skvallertidning, behöver boosta upp läsarsiffrorna här på bloggen *Detta skrevs med 50 % ironi*

Nej nu ska vi montera ihop IKEA möbler en fredagskväll, är inte det couple goals om något? 😉 Haha.. Nej men det känns faktiskt helt ok, känner inte alls samma festbehov nu när jag är så förälskad ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (31)
 • Sara

  Snyggt par är ni!

 • Ann

  Skrattade för mig själv när jag läste att ni ska sätta ihop ikea möbler tillsammans.
  Det är en prövning för förhållandet 😉
  Haha, skämt i sido.
  Jag och min sambo hade kul när vi skulle montera ihop en dubbel, superstor pax garderob tillsammans. Det står seriöst varningar på internet att det är risk att förhållanden tar slut pga den. Det var nära alltså, hahaha.. nej då 😉

  OBS att jag skriver detta för att jag blev glad när jag läste inte för att jag tror ni ska göra slut.. 🙂

 • Hanna

  Så s n y g g skjorta!!! Vart köpte ni den?

 • E

  Men du måste ju se själv att det där var en total miss i val av klädsel för dig? Ett par bröst som ser både långa ut samt att de håller på att slita sig loss… dina bröst är ju snygga annars – men inte i den klänningen. Sorry.

 • Karianne

  Så fin buksedress! 🙂 haha IKEA møbel-montering er goals!

 • Elin

  Kissen, du strålar. Jag hör kanske inte till din typiska fanbase men har följt dig i många år. Det är första gången jag lämnar en kommentar nu, men jag kände att det var dags. Det har vart en otroligt spännande resa du har tagit oss läsare på genom åren, och det är har vart givande att ha dig vid min sida när man har växt upp, blivit klokare, gått igenom trubbel, men också glädje. Du ser fantastisk ut och jag är glad över att se dig så strålande och lycklig. Misstro aldrig dig själv, fortsätt gör vad fan du vill och viktigast av allt; Fortsätt vara du. / 29årig personalchef som älskar bubbel, just köpt en robotdamsugare som lätt(!) är de bäst investerade pengarna på länge, utåt är vuxen och professionell som fan men på insidan med närmaste vänner har en mörk humor och kommer med brillianta idéer som får oss alla att fnissa lite extra när vi tänker tillbaka på våra upptåg #teamkissie

 • Sofia

  Ganska tröttsamt att folk alltid ska säga sånt när en tjej med stora bröst har en djup urringning eller något sånt där axelbandslöst. ”Är du inte rädd att tuttarna ska hoppa ur klänningen?!” Alltså nej? Hade det varit stor risk för det så känner man väl att plagget sitter dåligt och då går man inte ut i det haha? Otroligt hur engagerade andra kan vara i ens tuttar..

  Ni är tjusiga båda två i alla fall! Håller med om att det är kul med män som vågar klä sig i lite mönstrade och färgglada kläder. Alla ser ju så likadana ut annars. 🙂

 • Sara

  Den ser iaf bättre ut än din klänning som sitter skitfult på dina bröst. Ser ju inte klokt ut!

  • Camilla

   Hellre kläder som inte sitter bra än att ha din personlighet, fy fan alltså. Skäms inte dina föräldrar? Eller vänta nej låt mig gissa du är bara elak på nätet va? 😛 Guud vad pinsam du är. Känner du att du gjort en bra insats med ditt uttalande? Jag känner att du är otroligt elak och ohyfsad. Usch..

 • Ninni

  Skortan är jättesnygg!! 🙂 Bra val Kissie 😉

 • anonym

  Sminkningen var snygg.

 • Andrea hhhhh

  Hur kommer det sig att du skriver och är så öppen med denna kille men pratade aldrig om din förra i bloggen?

 • anna

  Fula långa hängbröst!

  • Camilla

   Fula fula personlighet. Du kanske skulle må bättre i ditt liv om du inte satt och kommenterade kvinnors bröst rakt till dom. Det är ganska sjukt faktiskt..

 • Emelie

  Folk är så jävla porrskadade om de tror att dina perfekta bröst är ”långa hängbröst”. Vissa verkar ju tro att bröst ska vara helt runda och stå ut som två badbollar från kroppen. Välkommen till verkligheten men alla bröst ser olika ut. Folk hade blivit lite vettigare om de sett längre än sin egen näsa.

 • Cecilia

  Äh men hörni… Det där med att vara nervös för att tuttarna ska ”hoppa ut” ur kläderna är inte enbart ett problem för tjejer med stora bröst! Oavsett om tuttarna ifråga är äkta eller köpta;) Jag har MAX en B-kupa (om man är generös) och jag gillar att ha både djupa v-ringningar och klänningar/toppar med öppen rygg. Det är superskönt, om man känner sig bekväm med det. Men jag använder ändå en massa dubbelhäftande tejp! Tejp tejp tejp! Har hittills aldrig råkat flasha någon, men man vet ju aldrig:D

 • Elin

  Hur kan ni sitta och säga att hennes bröst är långa fula hängbröst!? Vilket vidrigt beteende! Säger ni så till en främling på stan med eller vågar ni bara bakom era data/mobilskärmar? Vidriga människor! Make Love not war! Min mamma lärde mig att man skulle vara snäll och om man inte hade något snällt att säga så ska man vara tyst!!

 • Sara

  Säger man att Kissie (eller vem som helst) har fula hängbröst är man troligtvis avundsjuk. Alla bröst är olika och vackra! Mvh Sara med minituttar

 • Elin

  Vad bra att du övertalade honom, kanonfin skjorta😊👍

 • Bunny

  Så fin skjorta! Önskar jag kunde övertala min pojkvän till samma mod, men han är bra nöjd med sina vita skjortor. Fin är han i alla fall. Din byxdress med! Hoppas det gick bra med möblerna! :’D

 • Sofie

  Såg den här byxdressen och tänkte på dig. Du skulle se smashing ut i den eller någon av deras andra dressar https://teotoki.com/en/the-essential-collection/jade-ink-black/
  Hoppas du har en fin dag. 🙂 Kram

 • sonny andersson

  Din nya kille är så sjukt cool. Han verkar bara tycka det är kul att du håller på med all media och han liksom ställer upp på en bild eller två och så tycker jag ett förhållande ska vara. Att man kan visa upp sin omgivning liksom. Ni är grymt fina tillsammans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *