Hej på er!

Nej jag hann inte blogga igårkväll, men det berodde inte på att det blev en sen kväll utan för att jag glömde datorn hemma hehe 😉 Nu får jag snällt låna Andreas dator och blogga lite på, sån tur annars hade min fått vänta ett tag för jag ska springa iväg på en härlig lunch strax som både jag och Keela är bjudna på. Mysigt! 🙂 Så jag tänkte slänga mig in i duschen och tvätta håret och fixa iordning mig lite. Dagens dresscode är ”somrigt” och det är inga problem för jag köpte en supersöt somrig blus här om dagen som jag tänkte inviga idag.

Hur som helst blev vi ju sminkade igår hos Face, det är andra gången jag blir sminkad där och jag blev supernöjd för att bli sminkad av någon annan. Tycker ju inte om att bli sminkad av någon annan för jag vet ju bäst själv vad jag vill ha hehe, och tyvärr kan jag vara den ”jobba” kunden när jag blir sminkad. Jag har många åsikter och synpunkter på hur skuggan ska läggas, eller hur eyelinern ska se ut, och speciellt hur ögonbrynen ska vara formade.

kissie keela

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *