Lyxlunch hos Dasha

Men alltså WOW! Vilken superlunch härliga Dasha bjöd på idag 🙂 Maten serverades av Dafgård som har tagit fram mat från O’learys och allting smakade ljuuuvligt. Det bjöds på lyxiga burgare med alla möjliga tillbehör. Sen bubbel på det också såklart, det är ju faktiskt fredag 😉 Sen var tjejerna runt bordet hur mysiga som helst, och det är ju sällskapet som är det viktiga. Tyvärr kunde inte Keela hänga med som planerat, men jag åt för henne med så vi kan säga att hon var där också 😉

Nu känner jag verkligen att jag har råstartat min helg på bästa möjliga sätt, och nu ska jag möta upp Andreas för att testa på ocean buss, har ni åkt med den någon gång? Verkar ju så himla häftigt! 🙂 Imorgon är det grillmässan bland annat och sen på söndag ska vi ju testa på salt yoga, så himla roligt att testa på nya saker. Det är faktiskt tack vare Andreas som jag testar på mycket nytt, honom är det fart i och det var exakt det jag behövde i mitt liv känner jag 🙂

kissie lunch

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *