God morgon!

Mår vi bra? Jag mår hur bra som helst 🙂 Vaknar ju upp bredvid världens finaste kille, hur kan man inte må något annat än bra? 😉 Jag ska strax iväg för ett möte, sen ska jag försöka åka hem till mig för att städa undan lite (vi är ju mitt uppe i att C håller på att flytta ut) och sen från 16:30 ska jag sminkas hos FACE för kvällens gala som hålls av bokadirekt 🙂 Blir en rolig dag och kväll känner jag! Har ni några roliga planer för dagen?

På tal om att få vakna upp bredvid världens bästa kille, han är ju dessutom världens bästa på att störa mig när jag tar selfies haha 😉 Jag passar på att att utnyttja det grymma ”selfieljuset” i bilen medan Andreas hämtade ut ett paket, men hann endast ta en innan han var tillbaka igen.. Men han är ju fin han, så han kommer undan med det.

Men nu inser jag att jag måste slå igen dator NU om jag ska hinna iväg!

kissie selfie

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *