Pink stone

Såhär fina blev mina naglar idag efter ett härligt besök hos Celina 🙂 Vi spelade dessutom in en video när jag var där, dock är jag osäker på ljudet.. Senast jag spelade in en video på salongen tyckte jag att ljudet blev så himla dåligt, men det verkade som att jag var den enda som tyckte det. Var inga klagomål (som det annars brukar vara hehe) så det kanske funkar ändå 🙂 Vi får se, ska kolla igenom klippen i helgen när jag har tid. Skulle ha gjort det ikväll men jag ska hjälpa Andreas hämta saker som finns i något förråd, så det är bara att knäppa byxorna igen haha.. Jag drar gärna av mig brallorna det första jag gör när jag kommer innanför dörren – gör ni också så?

Var föresten på stan idag, hittade en sjukt läcker outfit till imorgon 🙂 Blir ingen klänning men kommer känna mig galasnygg ändå. Ska bli så kul att få klä upp sig och känna sig lite snygg. Jag är så redo! Hade gärna velat hinna spraytana mig innan för jag känner mig alltid som snyggast när jag är brun men det hinns tyvärr inte med, så det får bli 1 hour tan på can 😉 Men det duger, smörjer man in sig jämt och lägger ner lite tid på det så funkar det. Sen på med lotion + skimmer och jag är redo att festa!

Men vad tycker ni då, om naglarna? Hiss eller diss?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *