God morgon!

Tror ni att vi vågar hoppas på bättre väder idag? För gårdagen var ju verkligen under all kritik, sol ena stunden, hagel nästa, regn nästa sekund, sol igen.. Ja och så höll det ju på hela dagen. Sen var det ju svinkalltpå det dessutom! 🙁 Nej så ska det fan inte vara, det är maj nu och jag är redo för en riktig vår och sommar!

Här har ni några backstage bilder från gårdagens jobb med Pär Lernström. Som ni ser spelade vi in mitt i Mall of Scandiavia (bland annat) och vi fick ju minst sagt en liten publik medan vi spelade in. Men det var bara roligt 🙂 Jag tror verkligen resultatet kommer bli hur bra som helst, och som ni ser på bilderna fick ja ju sminka Pär. Men resultatet får ni se sen när videon kommer upp 😉

Nu ska jag klä på mig för ett möte, sen ska jag fixa naglarna. Perfekt timing för imorgon är det boka direkt gala och då vill man ju vara snygg. Fast det här med vad jag ska ha på mig är fortfarande ett frågetäcken. Som vanligt..
kissie pär lernström

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)
 • Sofia

  Haha vad kul! Jag gillar Pär, han verkar ödmjuk. Ska bli roligt att se när det kommer upp!

 • Linnéa

  Varför har du tagit av dig din feminist tröja? 🙁

 • johanna lindholm

  Vilka härliga bilder på dig 🙂

 • Diana

  haha det ser ut att vara superkul! Ser fram emot att få se allt sen.

 • Aayla

  Jag missade att kommentera din feministlook inlägg så lägger den kommentaren nu istället.
  Du skrev i en kommentar att man är ”korkad” ifall man inte är en feminist och för att kvinnor och män tjänar lika mycket.

  Men att säga att nån inte kan vara för jämställdhet etc, om denne inte är feminist är som att säga att man inte kan vara för frihet om man inte är liberal. Det handlar om man inte köper den samhällsanalysen. Feministernas samhällsanalys utgår ifrån att det finns ett patriarkat, man behöver inte köpa feministernas problemanalys för att vara för jämställdhet och likvärdighet. Dessutom existerar INTE patriarkatet. Kvinnor har samma möjligheter som män att utbilda sig och kvinnor tjänar INTE mindre än män, läs på fakta bakom statistiken, de borde du kunna göra då du verka tycka att du är smart. Om kvinnor är så förtryckta i det här landet hur kan du då ha kunnat byggt upp ditt egna varumärke, tjäna massvis med pengar,( inte vet jag, flera hundratusen) plus har möjlighet att gnälla på allt det här i media och i din blogg och vilja ha det ännu bättre? kvinnor gynnas inte orättvist mindre än män, vi gynnas snarare mer på många sätt.

  Största problemet kvinnor har idag och kommer ha i framtiden är vår säkerhet från importeringen av män från kvinnofientliga kulturer (och ja också vissa svenska män). Jag är inte nån hater av dig jag tycker du är en stark, vacker och framgångsrik kvinna som man kan se upp till på flera sätt men blir upprörd när du försöker sprida hjärndöd feministpropaganda, läs istället på på riktigt utan att ta efter vad alla andra säger.

  /En ex-feminist

  • Maria

   Man hör ju ofta att kvinnor tjänar sämre för samma possition på arbete? De kommer efter i lön vid föräldraledighet som oftast tas ut till största del av kvinnan. Det är ju stora skillnader i vilken typ av utbildning kvinnor och män oftast väljer. Normer är alltid bra att ifrågasätta för vare sig man vill eller ej så har man förutfattade meningar rotat inom oss vare sig vi vill det eller ej

  • Sofia

   Och lösningen på säkerhetsproblemet är att rösta på SD nästa val förmodar jag..? *suck*

   • Aayla

    Jag sa inget om att man måste rösta på SD eller att SD är bästa lösningen men de verkar vara de enda som ser det för vad det är utan desperata bortförklaringar och det är faktum att folk i det här landet måste välja mellan mångkultur och kvinnors säkerhet. Jag bryr mig inte ifall de finns rasister inom SD och det gör det men sen när är rasist det värsta man kan vara? Att kvinnor blir utsatt för hederskultur och blir våldtäktsoffer är enligt mig tiofaldigt gånger värre än ”dåliga tankar”. Man får tycka och tänka vad man vill, det man inte får göra är GÖRA något olagligt. *suck*

 • E

  hej kissie! vet du vilken butik som säljer den rosa möbeln som ni använde ?
  🙂

 • Michaela

  Ååååh pär är bara bäst😍 Jag ser fram emot detta. Fina bilder oå wr.

 • Anna

  Förstår att du har mycket att göra, kul för dig. Men ingen uppdatering än 🤔😭, trist för mig. Haha, sorry… men hade hoppats på något att läsa på bussen hem 😅

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Ska bli spännande att se resultatet! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *