The blogger bag

Titta så söt min lilla fina väska från YSL är 🙂 Så himla nöjd med den. Ja den är superliten, men min lilla kamera får plats, lite smink och mina kort. Det är ju lixom det man behöver oftast, eller iaf jag. Och visst matchar väskan mitt iPhone-skal snyggt? Match made in heaven.. 😉

Nu tänkte vi kila iväg och träna, tror jag nämnde det förut men fick ju Andreas att byta till fitness24, det gymmet är så mycket mer prisvärt än tex sats. Detta säga jag verkligen inte för att dom sponsrar mig eller dylik, utan för jag verkligen tycker det. Jag vill ju anse mig själv vara ekonomisk, så att spendera 500 kr i månaden på ett gym som man endast kan gå i Stockholmsområdet samt att det inte ingår kurser är helt absurt när fitness24 har gym överallt och kurser som ingår för en tredje del av priset.

Ps. Men ja, att spendera flera tusen på väskor funkar fint. Ds.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (27)
 • Paula Smilee

  Har också den & den är SÅ FIN! Älskar den ! Och namnet är ju bara för söt haha.. 🙂

 • Lisa Eriksson

  Såå fin!

  Måste bara säga att jag har skrivit ett kort inlägg om sex och onani(riktat till tjejer). Tycker det är ett viktigt inlägg att läsa, så gör gärna det:D

 • Love you

  hej Alexandra! jag är 15 år, och har läst din blogg i kanske 4 år nu? jag har iallafall älskat din blogg, trots hur mycket du förändrats, och blivit en jättebra förebild. nu säger ja inte att du inte va det innan, men du är iallafall en av mina största förebilder. när du la dig i feminism blev ja så sjukt inspirerad, har vart feminist hela mitt korta liv, men du har lärt ut så sjukt mycket om just det ämnet! vill bara tacka dig för det, ha en bra dag, xoxo

 • Petra

  Hej! Jag är medlem på 24/7 sedan några år tillbaka men går ALDRIG dit (påtal om att vara ekonomisk…), Och jag blev nyfiken på vad du menar med kurser?

  Menar du pt-timmar eller gruppträning eller.. vad? 😀 Jag visste inte om att det hölls några kurser på 27/7, du får gärna vidareutveckla vad du menar, det lät intressant! Kanske något som det är värt att släpa sig till gymmet för, trots att jag känner mig så oerhört awkward när jag ska träna bland andra människor! 🙂

  • Sofia

   Jag har för mig att de erbjuder typ instruktioner på alla gymmen (någon som går igenom hur maskinerna funkar alltså) men sen finns det en del PLUS-gym där de har gruppträning och sånt. Jag är nästan helt hundra på att de har PTs på alla gym också, men det är ju inget som ingår i månadsavgiften. 🙂

  • Rebecka

   Hej!

   Jag vet inte om detta egentligen är väsentligt men jag tänkte informera om att det finns två gymkedjor som liknar varandra ganska mycket och heter typ ”24/7 fitness”, dessa är: http://www.alwaysfitness.se/ och https://sv.fitness24seven.com. På det förstnämnda har jag tränat och dem erbjöd inga klasser eller PT-timmar utan endast en instruktion vid första gången och gick igenom alla maskiner. Det andra gymmet kan jag se via deras hemsida att dem både erbjuder PT-timmar och klasser, men då endast på sina PLUS-anläggningar.

   Jag tänkte bara för att det blir lätt förvirrat med dessa två gym och jag tror iaf att Alexandra menar gym nummer två (https://sv.fitness24seven.com). Men som sagt jag är inte helt säker och denna kommentar kanske även förvirrar till det ännu mer för er men jag hoppas att den var till någon hjälp.

   Ha det bra!

  • Kissie

   Ja vissa gym erbjuder olika kurser som man signar upp sig på genom deras app 🙂 Supersmart!

 • Sofia

  Jättefin! Snyggt med den överdimensionerade tofsen. 🙂 Och ja, verkligen 100% match med mobilskalet!

 • J

  Anledningen till att jag tycker att det är värt att betala 500 kronor på sats är alla gruppträningspass som finns. Det finns säkert 30 sats inom 30 min dörr-till-dörr från mig, därför är det det perfekta valet om man gillar gruppträning och vill ha stor valmöjlighet av pass varje dag. Dessutom: på sats är åldersgruppen 30+, vilket jag som 22 årig tjej tycker är jätteskönt. Av någon anledning skulle jag tycka att det är jobbigt att träna bland jämnåriga. Dessutom är det alltid toppfräscht på sats, de ställer alltid fram tops, bomullspads osv, och på vissa pass kan man låna nytvättat pulsband för att kunna se vilken nivå man ligger på.

  Mvh en tjej som tidigare haft kort på Stockholms stads gym/simhallar, world Class, Friskis och Svettis samt Nordic wellness

 • Pia Widlund

  Jobbar man hårt gör man vad man vill med sina pengar! Tyckte väskan var jättefin!

 • Helena

  Omg så fin väska kissie 🙂 <3

 • Julia

  Gud så fin väska! Och bilden längst ner med iPhone skallet är verkligen GOALS!<3
  http://nouw.com/juliaembretsen

 • Martina

  Du kan lägga massvis med pengar på kläder och skor men inte gymkort?

  Jag kan ärligt berätta att Fitness 24 Seven suger. Jag tränade där i början av min ”hälsoresa”, provade på diverse pass men efter en dag då jag hade testade boxning så fick mersmak. Jag vill prova på andra pass! Eftersom dom gymmen höll mig tillbaka bytte jag efter detta boxpass och går aldrig tillbaka till Fitness 24. SATS håller mig inte tillbaka utan i stället främjar min utveckling. Tex, jag upplever att man ej fick det service man förtjänar som kund då receptionen sällan är bemannad, killar som stör i ens träning, för tunga stänger, jag bad om få ha en lättare stång tillgänglig i gymmet men efter tattare som stulit vikterna på den tog personalen bort den. ALLA klarar inte av vikten på dom befintliga stängerna!

  En annan grej var att dörren till tjejgymmet var ofta trasig, maskinerna var ofta avstängda/trasiga(dålig service på maskinerna) och även strömavbrott som ingen fixade eller till slut men det ska inte ta så lång tid att återgärda ett sådant problem.Ska man inte kunna träna? träna i fräsch miljö? Så mycket fel och dåligt bemötande gjorde att jag bytte gym. Jag tränade främst på Fitness 24 Medborgarplatsen och Fridhemsplan.

  Anledningar till att byta gym:
  Dyrare gym – fräschare omklädningsrum
  Receptionen är alltid bemannad
  Bra människor går dit och tränar – försöker inte ragga eller uppläxa en hur man ska träna.
  Tillgängliga och lätta stänger
  Instruktörer som ser varje individ och är peppande/motiverande

  Trodde aldrig att jag skulle vara den som hyllar SATS, men efter min långa hälsoresa att finna rätt träningsform, gym, miljö överlag har jag äntligen landat. Det var jobbigt i början, då jag kände att det var bara för fina och märkvärdiga människor som tränade där men nu har jag blivit en del av det. Jag måste säga att jag är så stolt över att jag vågade byta, bästa beslut jag har tagit för jag har äntligen funnit rätt träningsform – boxning.

  Gör det du med! Förstår att du tränar där, du får säkert vara mer i fred där än på SATS gym

  • Camilla

   Men alltså.. Hon hade ju lagt mer pengar på ett dyrare gymkort om hon hade velat. Men om HON tycker det är BÄTTRE och att HON får ut mer av ett gym med LÄGRE pris ska hon då gå på ett dyrare för, vad? För att hon kan? Herregud. Hon har råd med bägge, och skulle både ha köpt skor, väskor och lagt ett par tre hundra extra per månad för gym hon trivs på.

   Och så tränar ju du där du tycker det är bäst, utan att för den sakens skull gnälla på det faktum att hon tycker om att köpa väskor..? Förslagsvis!

  • Sandra

   Tack för din novell!

 • Emelie

  Byta ut Chanel mot YSL, what???? Fattar ej logiken. Hellre lägga extra pengar på en Chanel om går upp i värdet konstant!

  • Kissie

   läs texten, chanelväskan var röd = jag kommer inte få andvädning för den. väntar tills jag får tag på en chanel boy bag i svart 🙂

 • Sara

  Skitsnygg väska hade dock inte köpt den pga att det är äkta skinn :/

 • Becca

  Vad har du för liten kamera om man får fråga?:)

 • Victoria

  Väldigt snygg matchning!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *