Kallare & kortare

Idag fick Emma hos Rapunzel of Sweden gå loss när det kommer till färg i mitt hår – och såhär blev det 🙂 Supernöjd! Vi körde grå(ish) färg och lite kortare. Känns så snyggt, tufft och fräscht. Supernöjd som vanligt med andra ord. Sen tycker jag verkligen Emma är grym, nu råkar hon vara min vän så man kan tro att jag är partisk när jag säger så men jag lärde faktiskt känna henne genom att ha henne som frisör. Och jag hade ju inte blivit vän med henne om hon hade gjort mitt hår fult. Typ.

Efter besöket hos Rapuznel åkte jag för att byta däck, och ja jag vet att det var lite väl sent men skitsamma. Nu är det iaf gjort! Men finns det något tråkigare än att byta däck och följa alla regler som finns kring bilägandet? Nej jag tror fan inte det alltså. Varför får man inte köra med dubbdäck om det finns att köpa dubbdäck lixom?! Och varför är det alltid något som ska fixas med bilen, kan den inte bara funka som den ska?

Nu ska jag hämta ut min nya YSL väska, wihoo så taggad 🙂

Behandligen är sponsrad av Rapunzel Of Sweden

Posted in: PICTURES
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *