Veckan bra/ mindre bra

 Vi har köpt nytt vardagsrumsbord, tvbord + sidobord. Så himla snygga!

 Dock fanns bara sidobordet i lagret, så vi får vänta ytterligare en vecka på tebordet och vardagsrumsbordet. Men sidobordet fick vi med.

 Fick höra att en vän sprider falsk information om mig. En person som jag verkligen inte trodde skulle göra sånt med tanke på att han är ganska mycket äldre än mig. Trist, men tydligen så försvinner dramat aldrig riktigt – spelar ingen roll hur gammal och vuxen man blir.

 Var på flera roliga events, bland annat isbaren som jag velat besöka ett tag sen det där grymma eventet med ENT. Gud så kul vi alla hade som var där! 🙂

 Åt ute för första gången i år, snacka om vårtecken!

 Klicka hem ”Monogram Blogger leather shoulder bag” i färgen svart. Bestämde mig för att skicka tillbaka den förra väskan som kostade en slant mer, det var en chanel boy bag i röd färg. Men insåg att jag verkligen ville ha en svart, och jag inte kommer ha så stor användning för en röd väska. Så sparade dom där 50 k och la en mindre slant på en väska jag vet jag kommer använda. Så ekonomiskt!

 Blev inbokad för ett jobb med ett av mina favoritsminkmärken, KUL!

 Har gjort så mycket roligt denna vecka så jag knappt hunnit blogga. Men det är väl nästan en bra sak? 😉

 Har inte hunnit träna så mycket som jag har önskat, men tar igen det i veckan som kommer 🙂 Dock har jag mycket roligt inplanerat denna vecka också, så ska försöka hinna planera in allting utan att bli stressad.

Borden vi köpt! 🙂 Supersnygga, bordsskivan är alltså ljusgrå sten.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)
 • Sofia

  Såna där bord är SÅ SNYGGA! Skulle gärna ha ett sånt jag med. 🙂 Väskan är också himla fin, men den ser extremt liten ut? Eller det kanske finns olika storlekar? 🙂

 • Klara

  Vart är borden köpta? 🙂

 • Spoke

  De där borden är så vanliga numera… Alla bloggare o youtubers ska tydligen ha dem… Marmorn i sig är ju snygg men tycker benen är alldeles för stela, opersonliga o kantiga. Och tråkigt när alla kör exakt samma inredningsstil. Men men, kul om ni är nöjda. Får se till att skaffa roligare bord själv istället 😜

 • Leyla Zullufi

  Vad roligt!😊 Kolla in min blogg! Jag är 20 år, gift & ung mamma!

 • Diana

  Alltså så snygga bord!!! Jag har suktat efter marmorbord länge men ska hålla mig borta faktiskt, sägs att det är svårt att hålla fint och fläckfritt när man har barn. :/

  • Anna

   Det är betong. Jag har småbarn o har dessa också samt ett köksbord med betongskiva. Så länge man torkar rent efter man ätit, så är det ingen fara med fläckar. Jag har småbarn som spiller typ jämt, o mina bordsskivor är fortfarande lika fina som när jag köpte 🙂

 • Anna

  De där har jag också, soffbordet samt två sidobord som jag har som sängbord då själva ”sängborden” är lägre, blev mkt snyggare med sidoborden när man har en kontinentalsäng. Ett tips är att smörja in ”betongskivorna” med en speciell hänvisad olja, samt att se till att torka bort ev vätska/fukt/spill direkt, så de inge blir en fläck som ej går att få bort sen för det suger 🙂

 • Helen

  Hej, har samma bord och behandla det en massa innan ni använder det för det är sö lätt få fläck på som är helt omöjliga få bort .både mitt och ens väns bord är jätte fult bara några månader efter användning . Så behandla en massa 🙂

 • Mikaela

  Jag har själv en 🙂 är jätte nöjd , men man måste vara duktig på att torka av det fort annars blir de fläckigt.
  Ta gärna bild på det och visa hur ni har dekorerat det .

 • cajsa Jansson

  tack för att du tittade in min blogg och gillade den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *