Brunch på Kasai

Alltså wow vilken härlig brunch jag åt nyss på Kasai med Issa 🙂 Som jag skrev tidigare i veckan så ville jag gå på dejt med henne för det var ett tag sedan vi sågs.. Båda har skaffat BF under olika perioder, och vi vet ju alla hur det är i början. Man umgås gärna med sin älskade lite extra 😉 Så det kändes lite extra viktigt att faktiskt boka in en dejt med henne ♥Förutom det trevliga sällskapet så var maten supergod verkligen! Även om vi inte valde det nyttigaste på menyerna.. Men jag sprang i 40 minuter imorse så jag tycker det känns helt OK ändå 😉

Efter dejten med Issa träffade jag upp min vän Viktor en snabbis på hotell diplomat. Snackade lite skit, beklagade oss över hur dåliga personalen är på gucci och andra märkesbutiker här i Stockholm samt njöt av att det inte var kallt ute och mådde allmänt bra 😉 Det är ju faktiskt lördag! Jag har inga mer planer för dagen förutom att jag städa undan lite kläder här hemma.. Kaos as usual.. Sen ikväll, ja kvällen tar jag som den kommer. Har ni några roliga planer?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *