Alltså gud vilken mysig dag vi har haft. Då det skulle bli så fint väder bestämde vi oss för att dra en sväng till gröna lund för att spela lite. Och OM vi spelade, och om vi vann 😉 Vi har kommit hem med hur många gossedjur som helst, och jag är så himla nöjd över den stora nallen. Den är ju så fin! Sen förutom det fick jag ju träffa så många härliga och fina fans, alltså ni är ju så jäkla goa! Orkar inte!! ♥ Vet på riktigt inte hur många bilder jag tog idag, tappade räkningen efter 100 haha.. Men som sagt, ni är så goa och jag är så glad jag får chansen att träffa er.

När vi var klara med grönan åkte vi förbi gucci butiken som låg i närheten, tänkte köpa mig ett skärp men tyvärr fanns dom inte i min storlek. Sen var personalen där inne otrevliga som vanligt.. 🙁 Det har alltså alltid varit otrevlig personal när jag har varit inne och shoppat i butiken, och jag är sån som inte vill köpa något ifall personalen inte ger mig den servicen jag förtjänar. Så köper hellre online då.

Aja, så kan det vara. Får som sagt shoppa online istället 🙂 Men nu ska jag stänga ner datorn, är så trött så jag håller på att somna sittandes haha..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)
 • Emma

  En ny omgång av blogg tävling är igång va gärna med och tävla !

 • Emma

  Åhh vart kommer din topp ifrån? 😍 😍
  Älskar din klädstil!

 • Frida

  Åh vart är din topp ifrån? jättefin 🙂

 • Emelie Högberg, blivande fru och mamma till Lilly

  Åh så mysigt att vara på Grönan! Måste dit i sommar så min dotter får uppleva det för första gången! Tur att du vann nallen också, själv vinner jag bara på sånt där ”vinst varje gång” haha. Superfin outfit också, du kan verkligen bära upp något enkelt och få det att se SÅ bra ut 😀 http://nouw.com/eamh/

 • Sanne

  Så mysigt! Men måste bara fråga var din topp kommer ifrån? 😍

 • Fia

  Åååh vad mysigt! Och vad fin du är 😻

 • Sofi

  Snälla Alexandra! Ser du inte hur gubb toffeln utnyttjar dej🙁han vill bara åt dina pengar, den sliskiga gubben, usch😯 du förtjänar 1000 gånger bättre! Än dendär sliskiga runk gubben!

  • Sanna

   Oh gud, har tioåringar börjat hitta hit nu också?
   Gå och läs Minhäst eller nåt, här har du inget att göra skitunge.

  • Camilla

   Sliskiga runkgubben. Really? Väx upp, vem säger så. Omoget så klockorna stannar. Vidrigt att sitta och döma nån på det här viset man inte känner. Vad VET du? Är det du som umgås med honom hela dagarna eller är det Alexandra? Tror du verkligen hon kommer att ge gonom sina pengar? Han tjänar rätt bra själv. Det enda din kommentar gör är att tala om vilken slags människa DU är. De som uppfostrat dig måste skämmas. Men jag tror inte de vet om detta för du sitter antagligen vid datorn och är såhär tuff men du går väl inte fram till folk och säger såna här saker eller? Du begriper väl att de båda läser här. Det är precis lika elakt hur man än framför sin ”åsikt” (eller i det här fallet, dina gissningar och fula ord)

 • Jennifer

  Håller med dig, har också varit inne på Gucci när det, konstigt nog, endast arbetar otrevlig personal med noll känsla för service!
  Så himla tråkigt men av den anledningen har jag inte varit inne i deras butik på säkert 3 år – onlineshopping for the win!

 • Caroline

  Åh kan inte du visa hur du fixar ditt hår? Det är så fint när det är lite halvlockigt sådär, ja har ungefär samma längd som dig men får inte till det 🙁

 • Karin

  Härligt att se dig lycklig! Det e det enda som räknas. Och ja Gucci butiken har verkligen bad vibes, va inne en kortis för jag letade efter några tofflor men gick ut lika snabbt igen 😂 Ha en härligt helg 💛💛💛

 • Elin

  Hej! Kan du göra en tutorial på dina fina hårvågor? Hittar ingen som kan göra så fina som dina är!

 • Elin

  ^, alltså ditt hår som du har på bilden, dem vågorna 😂

 • Michaela

  Alltså vafan e grejen med att de alltid är otrevliga? Se har varit det mot mig och mln vän med. Jag har inte ekonomin till att handla på gucci, men jag följde med en vän som har ekonomin för att handla där. Man könde direkt när vi kom in i butiken att de var otrevliga. Blickar och sånt. Mom vän köpte det hon ville ha men hon fick ingen vidare service. Så hon shoppar också endast online nu.

  O Grattis till vinsterna på Gröna Lund❤

 • Carin

  Vad harmonisk, naturlig och glad du ser ut!Bra karl för dig ser det ut som.

 • Marie Molin

  Konstigt, jag har alltid fått den bästa servicen i Gucci butiken när jag varit där för både shopping eller bara titta på sortiment och prova? Och jag har haft olika personal varje gång? Kanske beror på vilken attityd man själv har? Behandla andra som man själv vill bli behandlad? Trevligt, alltid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *