Favoriter till håret!

Åh vad glad jag blev när jag fick hem dessa produkter i ett paket 🙂 Mina favoritprodukter när det kommer till håret. Jag vill ju ha håret mjukt och lent, men också behålla den askiga tonen. Tyvärr drar mitt hår ständigt åt det gulare hållet, så jag måste använda silverschampo eller balsam minst 2 gånger i veckan. Tyvärr tycker jag många silverschampon torkar ut håret så himla mycket, men det gör inte dessa 🙂 Håret blir supermjukt och sedan doftar håret UNDERBART! Nej så dessa produkter rekommenderar jag verkligen, speciellt för er som har blont hår och vill behålla det kallare.

Nej nu ska vi iväg och käka och sedan besöka gröna lund, det ska ju faktiskt bli 17 grader idag 🙂 Wihoo, sommar!!

Posted in: PICTURES, Skönhet
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *