Isbaren i Stockholm

Hej på er! 🙂

Gud vilken rolig kväll jag hade ihop med min älskling! 🙂 Först drog vi på fest som hölls inne i Isbaren på Hotell C. Jag har ju aldrig besökt is baren tidigare så det var himla kul och spännande. Det var såklart väldigt kallt där inne, och drinkarna var ännu kallare (dom är gjorda av is som är – 7 grader kalla) men man fick låna söta jackor och vantar. Dock tyckte jag inte att vantarna hjälpte speciellt mycket, frös om händerna ändå.. Men sen är jag ju väldigt frysen av mig. Men Andreas kunde dricka sin drink utan handskar, han frös inte alls! Det beror ju såklart på att han kommer från Bollnäs, han är ju van med kyla 😉

Det var Alexander Erwik som höll i eventet och det bjöds på både kyliga drinkar, champagne och plockmat. Vi hann stanna i någon timme sen åkte vi iväg på konstarten samt möta upp vinnaren av tävlingen (blev en supertrevlig tjej som heter Sofie), men bilder från konstarten får ni se i nästa inlägg för nu måste jag börja göra iordning mig 🙂 Har ett möte nu klockan 11, sen senare ikväll ska jag iväg med ENT på ett hemligt event. Vet bara vart vi ska mötas och vilken tid.. Spännande.. Nu är frågan om jag ska filma allting eller dokumentera i bilder.. Vad tycker ni?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *