Nu är det snabba puckar som gäller, men det är så att jag har 2 biljetter till kvällens konsert med Enrique Iglesias! 🙂 2 stycken ståplatser och konserten börjar klockan 20:00 i Ericsson Globe. Varför jag tävlar ut dom beror på att vi ville ha sittplatser, och för jag tycker om er 😉 Såkart! ♥ Så är vi lite snabba hinner jag dra en vinnare som kan ta med sig en vän till kvällens bravader.

Såhär gör du för att vinna biljetterna:

– Kommentera varför just du ska vinna dom.
– Du ska ha möjlighet att möta upp mig ikväll och få dom 🙂

Drar en vinnare inom 1-2 timmar, och kontaktar vinnaren via mail. Så glöm inte att fylla i mailadressen också när ni kommentarer. Lycka till fina ni!

EDIT: Tävlingen är nu avslutad!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (66)
 • Daniella

  Hm, vad svårt det är att sitta här och motivera varför jag bör vinna biljetterna… Enrique Iglesias är en person som har funnits i mitt och min familjs liv så länge jag kan minnas, något vi har gemensamt är att vi lyssnar på honom och sådan musik som han gör. Det hade verkligen varit SÅ häftigt att få se honom live. I så fall hade jag velat ta med mig min gud mor! Wow.

 • Kajsa

  Hej Alexandra, tack för en superinspirerande blogg! Jag skulle vilja vinna för att överraska min pojkvän som just nu har en skittråkig och tung tentaperiod som gör att han behöver lite uppmuntran. Skulle vara supermysigt att överraska honom med att vara lite romantisk också haha, för ovanlighetens skull! Skulle även kunna möta upp dig när som helst under dagen så det är inga problem. Kram, Kajsa.

 • Tina Salomonsson

  Jag vill vinna för det hade varit kul att möta upp dig och säga hej. Konserten är en bra bonus! 😉 *håller tummarna*

 • Angelica

  Hej Alexandra! Jag blev sparkad från mitt jobb för tre månader sen och har sökt runt efter massa jobb men har inte haft turen vid min sida hur mycket ja än kämpat. Har knappt haft råd med mat på bordet pågrund av hyran. Har inte hittat på nånting på 3 månader inte ens ätit ute med vännerna för ja klarar mig inte ekonomiskt. Skulle bli så glad sååååååå glad om jag vann för då kan göra nånting kul igen som ger mig hopp igen komma lite på andra tankar och må bra igen för stunden snälla. Trevlig dag Alexandra!!

 • Lina

  Åhh!
  Jag och pojkvännen sa att vi skulle hitta på något ikväll och vad passar inte bättre än detta. Vill så gärna vinna dem, älskar ju Enrique. Vi har varit tillsammans i 4 år och detta vore det perfekta sättet att fira oss! Håller tummarna =)

 • Jessica

  Hej Kissie! Min mamma jobbar verkligen ihjäl sig på sitt jobb för att underlätta för andra och har gjort det i flera år. Det vore jättekul om hon fick chansen att gå och få något gjort för sig för en gångs skull. Vet att hon älskar honom så jag tror det vore världens roligaste överraskning. Ha en superdag & sluta aldrig blogga! 🙂

 • N

  Hej! Jag har börjat plugga här i Stockholm (är från Finland) och har en ny vän som jag skulle vilja ta med på konserten! Vi båda är kanske lite utanför i skolan och haft svårt för att hitta vänner så detta skulle vara perfekt för oss och vi skulle ha möjligheten att lära känna varann bättre 🙂 kram!

 • Linn

  Jag skulle vilja vinna åt min syster. Hon är en fantastiskt inspirerande person som tagit sig ur utmattning som pågått en längre tid och åter igen är tillbaka på arbetet och funnit glädjen i livet. Hon är 35, singel och testar lyckan genom massor med dejter. Ikväll kanske är kvällen då hon kan finna en date få kärleken. Finns inte någon jag unnar detta mer än henne <3

 • Emilia

  Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa biljetter! Av den enkla anledningen att det skulle vara så kul att få möjlighet att komma iväg på en konsert & få möjlighet att bjuda med min bättre hälft och ”unna oss” en rolig kväll ihop!

 • Izzz

  Det finns säkert dom som är mer värda dessa biljetter men självklart skulle jag vilja vinna dem så att jag och min bästa tjej kompis kan gå, Jag tycker att Enrique Iglesias är väldigt duktig och skulle vara super kul att få göra/skapa en sånhär upplevelse med ens bästa kompis.

 • Therese Klasén

  Hej Alexandra !!!
  Jag skulle så himla gärna vilja vinna dom här biljetterna för att kunna muntra upp min bästa vän som har haft de riktigt tufft på senaste …, hon har precis gått ur ett långtförhållande på grund av otrohet och hennes självkänsla är på noll och jag känner inte alls igen min bästa vän sedan 10 år. Så då känner jag att de inte vore nått mer passande än att ta med henne på en sånhär kväll och låta henne dansa och bara få känna sig levande Och sig själv för en kväll efter denna tuffa period ! De vore drömmen så jag hoppas hoppas vi vinner !!
  Puss , du är bäst 😘

 • Ronja

  Åh vilken rolig tävling. Snabba puckar och spontant är alltid det bästa enligt mig. Varför just jag vill vinna dessa biljetter är inte för att han är min största idol men han har en stor del av mitt liv. Jag bodde i Spanien för ca 4 månader sedan och saknar det något otroligt! Men det som spelades mycket i Spanien var just hans musik och det hade varit helt fantastiskt att få uppleva gamla minnen och även live!

 • Martina

  Skulle vilja ta med mig min man och gå. Inte ofta vi gör något utan barnen . Ibland behöver man få vara ett par inte föräldrar bara 🙂

  [email protected]

 • Emma Andersson

  Hej han är min största idol och har velat se honom sedan han började med engelskspråkig musik på 2000 talet. Jag har aldrig haft råd att gå och kolla på honom då vi kämpar hemma varje månad för att ekonomin ska gå runt. Min största önskan i livet är att få se honom live. Jag skulle ta med min mamma för jag vet att det skulle betyda allt för henne att se honom.

 • Alexandra A

  Gud vilken rolig tävling, satt precis o funderade lite på vad jag skulle göra ikväll hahah, så snällt av dig att dela ut dom !!

  Jag skulle vilja vinna dessa biljetter för att göra en vanlig vardag för mig och min mamma lite extra speciell, hon har beundrat Enrique och hans pappa som också sjunger sedan starten och älskar deras musik. Enrique har spelat en stor roll i mitt egna musikintresse och har tagit stor del av latin kulturen genom hans musik!
  Det skulle vara så sjukt roligt att vinna dessa biljetter, kram på dig <3

 • Evelyn Carpio

  Hi Alexandra! Ive been following you for years now, thank god for google translate hahah love your blog 😛 My sister loves Enrique well who doesn’t? haha I would love to surprise her with tickets for tonight, she’s been depressed lately due to her eating disorder and would love to see her happy like she used to be. No words can describe how much i love her and all i want is to see her happy again.
  Hope you a have a nice day!

  [email protected]

 • Emma Sund

  Effektiva dietpiller. Reduc*** 20mg till bra pris och erbjudanden..
  Dämpar aptiten och ökar förbränningen vilket underlättar viktnedgång.

  [email protected]

 • Amanda E

  Hej gumman! Jag skulle så himla gärna vilja ha biljetterna till Enriques konsert ikväll på grund utav att jag har velat åka men har inte haft råd. Lever på csn ifrån skolan och tar studenten om en månad så har väldigt mycket så drömmen skulle ju vara att få chansen att se honom och höra på hans underbara musik, för jag älskar spanska. och jag älskar den där mannen! skulle vara otroligt fantastiskt att sjunga till Hero ikväll och bara se honom sjunga sina underbara låtar! Skulle betyda allt.
  Kram Amanda

 • Emma

  Vore så häftigt att få se min stora idol ikväll! Har inte lyckats få tag i biljetter i tid och pga dyra biljettkostnader (och att jag och min pojkvän är studenter) har jag (vi) inte haft råd att köpa några. Att få hitta på något med min pojkvän vore guld värt! Vi har varit tillsammans i 8 år, men eftersom vi båda alltid har pluggat har vi inte kunnat hitta på så mycket saker tillsammans.

  Hoppas på tur!

  Kram Emma

 • Caroline

  Jag skulle supergärna vilja vinna då jag alltid har vetat sett honom live och älskar hans musik! Har möjlighet att mötas upp hela dagen idag.
  Älskar din blogg! ❤️

 • Caroline

  Jag skulle supergärna vilja vinna då jag alltid har vetat sett honom live och älskar hans musik! Har möjlighet att mötas upp hela dagen idag. Skulle bli så glad om jag vann biljetterna ❤️
  Älskar din blogg! ❤️

 • Joan

  Jag vill vinna för att gå på min första konsert och enrique har varit en av mina favorit artister sedan jag var väldigt liten och även en av mina bästa vänners favorit artist, så jag vill överraska henne oxå! Kram <3

 • Jaqueline

  Jag tycker att han gör så bra musik och vore så kul att få byta ut mamma livet för en kväll. Få unna sig själv en helkväll och bara njuta av musiken 😊

 • Jenny Hjelm

  Hej Alexandra! Det vore jättekul att vinna biljetter, Enrique är en stor favorit hos mig och det vore dubbelt så kul att få möta dig.

 • Niki

  Heeeeej! Kort och gott har en tjejkompis som är lite nere och de här hade så uppmuntrat henne!! Kram 🙂

 • Sofia

  Hej! Vad snällt att ge bort biljetterna!
  Jag skulle jättegärna överraska min bästa kompis med biljetterna, vi har pratat massa om att komma ut och göra mer roliga och spontana grejer och det här skulle verkligen få igång det. Det skulle vara så roligt att få se Enrique live vi båda gillar hans musik så mycket! (Och att få träffa dig är ett stoooort plus i kanten haha)

  Kramar
  Sofia

 • natalia

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna för att min vän ville bjuda mig på konserten(hennes dröm)
  hon sa detta till mig då ryktet var att han skulle komma till sverige.
  men jag tackade nej, för att min mamma fyller år idag och vi skulle fira henne. men min mamma valde att åka bort och fira sin födelsedag utomlands.
  både jag och min vän är ensamstående och vi prickade att vara lediga ikväll.
  men nu så känner jag mig dåligt att jag inte tog chansen. klart att hon är ledsen men förstod mig, jag är hennes närmsta vän, och hon vågade inte bjuda någon annan.
  det är 3-4 gånger om året som vi kan ta en kväll bara hon och jag.
  så snälla jag hinner göra om denna kväll att bjuda henne att gå ut och se hennes största idol!!!

 • Melisa

  Jag skulle vilja vinna för att jag och pojkvännen firar 4 år idag och att dansa till Enrique Iglesias hela kvällen skulle vara det perfekta sättet att fira det på!! Vi köade för att köpa biljetter men fick tyvärr inte tag på några.

 • Mimmi

  Jag skulle vilja vinna för att jag verkligen älskar Enrigue Iglesias men har inte råd som student att köpa biljetter..
  Kram!

 • Amanda Skålberg

  Hej Alexandra! Jag skulle vilja vinna dem eftersom det skulle vara sjukt roligt att se honom, jag och min kompis skulle käkat middag ikväll och då kan jag slänga upp överraskningen att vi ska på Enrique haha hon kommer häpna!

  Ha en fin eftermiddag kram!

 • Jessica

  Hej!! Jag vill jättegärna vinna biljetterna till ikväll då jag själv försökt få tag i biljetter då min syster fyller år nu i veckan och är hans största fan så vill jag ta med henne som en födelsedagspresent. Hon skulle bli så glad och hon behöver en night out då hon är mammaledig med en liten plutt som tar upp hela hennes liv ❤️

 • Petra

  Omg!!! Jag skulle vilja vinna dessa då min sambo var helt galen i honom när han var som störst! Enrique är för honom det Destinys child är för mig! Nostalgisk besatthet! Han har erkänt att han brukade dansa och sjunga till hans musik, och skämdes ihjäl när hans mamma kom in i rummet en gång när han stod och skakade rumpan! haha! Det vore fantastiskt att få överraska honom med detta! Hade lurat med honom på tåget utan att berätta vart vi var på väg! 😂 Hade jag givit honom detta hade jag garanterat vunnit pris för att vara världens bästa flickvän, så snälla ge mig chansen att göra det! ❤️❤️❤️

 • Lisa Blomgren

  ååååååå vilken bra tävling. Jag skulle så himla gärna vilja gå för att bjuda min kompis Amanda som är heelt galen i honom. Vi ska ändå ses ikväll och ha filmkväll då vi ej har setts på länge så det vore superkul att överraska henne med en konsert!

  Kram Lisa

 • Linnea

  Både jag och min pojkvän lyssnade alltid på honom förut, det skulle vara en dröm. Sen behöver vi hitta på något tillsammans och varför inte gå på en nostalgi konsert tillsammans efter att ha jobbat och inte haft ledig tid tillsammans. Det skulle vara helt underbart och behövligt ❤️

 • Beatrice

  Jag har velat gå på konserten länge,men inte kunnat få med mig någon men om jag skulle vinna biljetter så tror jag absolut att någon skulle gå med mig !
  Och bor nästa Globen och är flexibel att hämta dom 😜

 • Sofia

  Två biljetter vill jag vinna,
  men jag måste skynda mig om jag ska hinna!
  Iglesias är spanska och betyder kyrka,
  Enrique är någon en verkligen kan dyrka.
  Jag tycker verkligen om hans musik,
  och jag vill sitta i hans publik.

  Tack för mig!

 • Lina

  Hej Alexandra! Denna konsert hade varit en perfekt avslutning på denna fina vårdag. Jag ska nämligen spendera dagen med min syster. Vi ska ha en riktig shopping dag och sedan äta middag på något mysigt ställe. Hon hade blivit så överraskad och glad ifall jag visade upp två biljetter till hans konsert under middagen. 👏🏻😍 kram

 • Maimuna

  Hej Alexandra! Jag vill vinna för att jag har verkligen sett emot denna dagen när han kommer till Sverige !! Väldigt länge! Älskar han så himla mycket mer vad alla älskar JB😂😍 älskar han grovt mycket vill verkligen se han live! Och det är väldigt sällan han kommer till denna sidan av jorden!

  / Fangirling nivå 1000

 • Ida

  Asså det hade vart dröm o stå o dansa på hans konsert ikväll! Det skulle vara skitkul att gåå och najs mitt i en vecka fylld av nationella prov o annat, o få tänka på annat o ha kul!

 • Elwina

  Svårt att motivera men jag skulle hemskt gärna vilka ta med min bonus mamma som är chilensk (hon pratar alltså spanska) O det finns inget hellre hon skulle vilja göra än att se denna konseren och självklart så gillar jag själv denna såtts musiken så skulle vara extremt kul att både få se konseren och få träffa fina du ❤️❤️❤️❤️

 • Nathalie

  Det hade varit en perfekt födelsedagspresent och få kunna vara barnledig 🙏🏻

 • Madeleine

  Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa så jag kan få något annat att tänka på än att en jäkta skitsida lurade mig på 7000kr precis när jag försökte boka biljetter till musikal… skulle vara härligt med en liten uppiggning!

  Kram

 • Matilda Olsson

  För Enrique är bäst å jag inte fick tag på biljetter i tid. Jag och min kompis älskar honom sjukt mke

 • Josefine

  Åh så härligt det skulle va med en kväll med en tjejkompis som jag inte haft på väldigt länge! Älskar mina tvillinggrabbar men en morsa på 25 år måste få ha lite kul ibland haha! Hoppas jag vinner för de skulle göra mig sååå glad 😃 Puss

 • Maria

  Vinner jag biljetterna så bokar jag tågbiljetterna direkt till Stockholm, och om inte det går så blir det en bilresa för mig och min bästa vän till stockholm ikväll kan jag lova 😀 wow vilken upplevelse att få se Enrique !!!

 • Sarah

  Wow! Skulle vara livets grej! 😎

 • Ida fjellström

  Jag hade blivit så glad om jag fick gå!

  Jag är mammaledig och hade inte råd att köpa biljetter men en mamma behöver också ha kul! Speciellt när man älskar Enrique sen man va liten!!

 • Sara Ek

  Hej Alexandra,
  Grymt skön idé att lotta ut biljetterna!

  Jag skulle iallafall vilja vinna för att det skulle vara sjukt kul att gå på konsert en vardagkväll o suprise:a min kompis!

  Ha det bäst

  //Sara

 • Yasmin

  Men ÅH vilken dröm att få vinna detta! Jag och min man har varit tillsammans i 6 år men vi har faktiskt inte gått på en enda konsert ihop konstigt nog. Skulle vara underbart att få överraska honom med detta! Vi är båda läkarstudenter så det blir inte så mycket tid över för dejter liksom. Älskar spontana planer, det brukar vara dem bästa och dessutom är just Enrique en stor favorit för både mig och min man!

 • Rebecca

  Hej Alexandra! Åh vad roligt, jag skulle vilja gå då jag behöver komma ut ikväll eftersom ja bara suttit inne på mitt rum dom senaste dagarna haha. Älskar Enrique och har lyssnat på hans låtar sen jag var lite. Behöver verkligen det här så hoppas på det bästa. Kram på dig bästa ❤

 • Malin

  Åh hade vart så kul att överraska min kollega efter jobbet med konserten!
  Båda har vart ett stort fan länge.
  Vi försöker varje dag hitta på något spontant att göra efter jobbet. Detta hade vart den mest bästa o spontana saken någonsin!!!😍

 • Jenny Johansson

  Jag skulle sååå gärna vilja ha dem! Nyinflyttad till Stockholm med 2 barn o min man. Yngsta dottern är 15 månader å jag har typ varit hemmafru sen dess. Skulle ta med mig en nyfunnen vän o bara njuta o ha det sjukt kul! För det är jag tusan värd! 😎

 • Majken

  Att gå på konsert är alltid kul
  Till och med bättre än jul
  Ännu roligare när det är spontant
  Och när inte allt är likadant
  Jag kan mötas upp när du vill
  Kan vänta på en bänk hela dagen helt still
  Enrique är så snygg med
  Han skulle man vilja äta upp med sked
  Men ska hålla mig lugn…
  Eller kan man baka honom i ugn?
  Hehe😄❤️

 • Kristina

  Hej Alexandra!

  Jag träffade mannen i mitt liv genom Enriques musik och hans musik var något min moster och jag hade somvår grej. Hon stod mig väldigt nära och gick bort nyligen, vi köpte inga biljetter eftersom att det var osäkert om hon skulle bli frisk igen. Hon och jag brukade alltid när vi var med varandra sjunga och bara dansa loss till enriques låtar, hans musik var liksom vår grej, något som bara vi gjorde och älskade göra. Jag har mycket att tacka enriques musik för, främst för de fina minnena jag har med min moster, och därför skulle jag vilja gå på konserten för att hylla min mosters minne.

 • Fanny Fredriksson

  Jag vill gärna vinna för jag går igenom en sjukt jobbig resa både psykiskt och fysiskt. Legat inne på sjukhus flertalet gånger senare veckorna och hade behövt nåt som piggar upp mig. Vill ta med en vän som alltid ställer upp i vått och torrt.

 • June

  Åh hoppas att jag inte är för sent ute! Vill verkligen vinna biljetterna för att det skulle vara SÅ kul att få överraska min pojkvän med detta. Vi pluggar båda två och nu var det längesen vi gick på en ”dejt” och investerade i förhållandet. Älskar att överraska (och bli överraskad med roliga saker) men det är svårt när man pluggar. Är ledig hela dagen och bor i stan så kan vara väldigt flexibel med att mötas upp. Håller tummarna!

 • Åsa

  Oh my..det hade vart så sjukt kul att få se den kakan med den rösten en kväll, en helt vanlig onsdag.
  Har sällan tur i spel, men har tur i kärlek iaf 🙂
  Hoppas hoppas hoppas..

 • Sofie Andersson

  Planen var att gå på enrique från början, men så fick jag och sambon ett försenat missfall för ett par månader sedan och vi kände inte för att hitta på så mycket roligt, nu börjar vi ta igen oss och vårkänslorna börjar komma, skulle vara kul att göra något roligt tillsammans efter några jobbiga månader.

 • Pia Widlund

  Synd att man inte bor i Stockholm. Hoppas det blir en kul kväll.

 • Therese

  Åh Jag hoppas inte det är för sent att tävla!
  Min fina fina vän hade jag velat bjuda på detta. Hon älskar honom och kan alla texter.
  Den stora anledningen till varför jag skulle ta med henne är för att hon haft så struligt med sin kille ett bra tag nu och jag vill göra allt jag kan för att muntra upp henne. Det skulle vara fantastiskt aty överraska henne.
  Hon betyder så mycket för mig och kan jag göra henne glad för en kväll är all tid i världen värt det. Allt är värt det. Hon är värd det.

  Kraaaam

 • Joulin

  Hej! Åh, jag vill jättegärna vinna biljetterna för min storasyster har tjatat hela våren om att sååå gärna skulle vilja gå på Enrique Iglesias och hur roligt vore det inte om jag kunde överasska henne med det ikväll när hon slutar jobbet!? 😀

 • Maria Wiberg

  Fyller 40 i början av juni, inga planer, nytt jobb, planerad ivf, mycket som ska klaffa i livet ❤..skulle vara så sjukt Nice att få göra något impulsivt en kväll som denna!
  Puss hej!

 • Vendela Berglund

  För att jag haft en riktigt jäkla dålig period och skulle behöva lite uppmuntran tillsammans med en av mina bästa vänner. Kort och gott.

 • Kissie

  Tävlingen är nu avslutad. Stort tack för alla bidragen, och jag kunde aldrig ana hur otroligt berörd jag skulle bli.

  Såg det som att kunna göra en rolig tävling för er, men efter att ha läst alla bidragen kändes det som en omöjlig uppgift att välja en vinnare på ett rättvist sätt, då det är många jobbiga livssituationer som jag förstår att detta skulle göra stor skillnad för, även om det bara är en kväll.

  Därför har jag lottat fram vinnaren som meddelats per mail. Av respekt för alla era fantastiska bidrag så lyfter jag inte vinnaren här, utan denne kommer komma upp på bloggen i morgon 🙂 Puss!

 • Kimberly

  Hej!
  Det hade varit en grym upplevelse ifall man kunde få träffa dig face2face, tycker att du har utvecklats till en sån grym person med sjukt najs stil (love it😍). Och att inte bara få träffa dig utan också få dra på Enrique skulle vara hur galet som helst. Om jag skulle få biljetterna ska min mamma följa med mig, hon älskar och spelar jämt Julio och Enrique Iglesias låtar, speciellt när det är städdag hemma. Skulle vara grymt att kunna ta henne dit. Håller tummarna!! ❤️ ❤️ lots of love till dig!! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *