Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)
 • Sofia

  Åh, Magnum double caramel är min favoritglass of all times! Kan avslöja att den är en ”nyhet” varenda jäkla sommar haha.. Vet inte varför, men den försvinner framåt hösten och sen tar de tillbaka den som en nyhet på våren. Första gångerna den försvann blev jag så ledsen men nu vet jag ju att den kommer tillbaka till sommaren haha. 🙂

 • Issa

  Man älskar ju Viktor!!!

 • Diana

  Åh Magnum är ju min favo!!

 • Alexsandra

  Kissie! Skulle du vilja kolla in denna länken
  https://www.skrivunder.com/stoppa_psykiatrins_fornedring
  och se om du hade kunnat tänka dig att sprida den?
  Alla historier i beskrivningen kommer från verkligheten, och det är en av mina hjärtefrågor, men jag har inte så väldigt mycket inflytande…

  Och äntligen sommar och glass! (Nåja, Vår iallafall)

 • Sara

  Älskar glass! Var en väldigt bra ide att göra en video om det. Viktor verkar vara en så härlig och trevlig kille! Och du är förstås också härlig 🙂 ha en fin dag!

 • L*

  Jag gillar Magnum double peanutbutter mer än caramel. (Smaken påminner lite om Toms choklad-sköldpaddor om någon vet vad det är). Men den var inte ny just i år, utan typ förra året, vet inte om dom har slutat med dom? Hoppas inte!

 • Sara

  Jag tror jag aldrig har kommenterat någonsin innan och då har jag läst din blogg i kanske 7 år!! Vill bara säga att ni två gjorde min dag. Sådan härlig energi och roliga är ni också! Det lyser om dig nuförtiden Alexandra! Du är så härlig. Ha en alldeles underbar dag idag!

 • emma

  så kul at ni uttalar det, laaakris! Här säger vi Lackriss! 🙂

 • Frida

  Så snygg tröja?! Varifrå?! 😍

 • Fanny

  Det är fel bild till double caramel, bilden är med jordnötter och den glassen heter double peanut butter. Det är INTE jordnötter i double caramel tack och lov för det är min favoritglass och jag är jordnötsallergiker. Så alla allergiker där ute, var lugna, ni kan äta double caramel 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *