No meetings today..

Idag är det inga möten som står på schemat, det är 2 events som jag ska gå på ikväll men that’s it 🙂 Det betyder att jag kan jobba hemma, och då glider jag gärna runt såhär. I en skön mjukisdress som inte är för tjock/varm. Denna kommer från chiquelle men den verkar vara helt slut på deras hemsida tyvärr 🙁 Men madlady, jfr och liknande siter har ju liknande. Nackdelen med denna är tyvärr att den är ganska genomskinlig, så det går inte direkt att gå ut med denna.. Man ser igenom trosorna ganska bra som man ser ganska tydligt på översta bilden.

Eventen vi ska gå på ikväll är först och främst isbaren, har aldrig varit där tidigare så det blir kul 🙂 Sen är det ju konserten, så vi åker direkt från första eventet, möter upp 2 vänner och sen till konserten. Blir nog en kul kväll detta! Och jag ska se till att dra en vinnare (förra inlägget) så vinnaren hinner förbereda sig. Man kanske vill hinna bestämma sig för vilken topp eller skor man ska ha på sig.. Inte vet jag haha 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)
 • Anynom

  Hej Alexandra,
  Jag skulle jätte gärna vilja ha tips och råd från dig angående lite träning.
  Skulle vara jätte kul om du ville lägga upp ett inlägg kring din rutin på just träning.
  Jag har sedan två månader sen påbörjat regelbunden träning och bra kost efter att jag levt en osund livsstil.
  Jag har alltid haft en bra och trimmad midja fram tills nu så min fråga till dig är, vad är det bästa för att få bort den envisa midjan?
  Ställer frågan till just dig för du har en grym midja 😀
  Vad är dina bästa tips?
  Skulle vara jätte kul om du hade lust att svara, kram !!

 • Diana

  Den ser jättemysig ut, vet inte om jag skulle passa i en men den ser ju härlig ut 😀

 • Wilma

  Hur gör du lockarna du har på bilden? 🙂 plattång eller locktång (hur många mm isåfall?) gör du lockarna åt samma håll eller olika? Sååå fina. Kram!

  • Kissie

   plattång, och dessa lockar är ”dagen-efter-lockar” faktiskt. Jag gör mina lockar åt olika håll, och sen borstar ut. Kram!

 • Alexandra

  Sjukt fin kropp!

 • Cassiana

  Alexandra jag vill bara skriva hur FANTASTISKT VACKER du är. Jag har följt din blogg i många år (dock första gg jag kommenterar) och sett hur du växt som person. Jag tycker du sprider fina inlägg och fantastiska bilder. TACK för ett fantastiskt jobb ,tack för fina inlägg,tack för att du är du och ett stort tack för du aldrig har gett upp Alexandra trots motgångar och elakheter mot dig. Fortsätt vara du. Stor kram till dig

 • Theresa

  Vackra kvinna!
  Jag ska göra bröstförstoring till hösten. Är lite nyfiken på vad du har för storlek och placering 😊, om du har lust att dela med dig?

 • Hanna

  Så jävla snygga lår!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *