Jag tror jag kan lugna oroliga själar med en offentlig kommentar att jag har inget intresse av offentlighetens ljus mer än inom det jag själv jobbar med för att få ännu fler roliga utmaningar 😊 Dock är min målgrupp VD:ar, försäljnings- och marknadschefer vilka i 99% av fallen är kvinnor, eller män, i åldern 35+ så Alexandras blogg och sociala medier hjälper mig inte så mycket där. Men jag hade inte heller skämts om jag i samråd med henne försökt nå ut till dem med hennes hjälp 😁

Jag stöttar gärna Alexandra i allt eftersom jag är löjligt förälskad i henne, och då hon uttryckt stor glädje (i närheten av upphetsning) om jag vill vara delaktig lite då och då – dels tillsammans med henne, med nya idéer och med eget material med mitt uttryck så gör jag såklart det. Jag uttrycker mig som oftast med humor, sarkasm och en gnutta ironi. Något jag har gjort hela livet. Något jag alltid mått bra i och kommer att fortsätta med.

Vi alla har rätt till vår åsikt, och jag respekterar att vissa inte vill läsa det jag skriver, att man inte vill att jag ska skriva alls, att vissa finner diverse text som olustig, ointressant eller rentav kränkande. Men samtidigt har vi de som tycker det är intressant, roligt och underhållande. Det är världen idag. Alla har rätt attt tycka, känna och uttrycka. Gillar man inte det man läser så har man däremot ett val – att inte läsa. Det kommer alltid vara valet jag erbjuder. I bakgrunden lyssnar jag på positiv som konstruktiv kritik, och utvecklas tillsammans med er. Däremot har jag 0% intresse av att starta en blogg eller jobba med det på heltid. Det är Alexandras val av väg i livet och jag har min.

Tvivlare kan få rätt i morgon, om ett år, om 20 år. Men jag är superglad att ha Alexandra i mitt liv, få saker har gjort mig så lycklig på senare tid som att vi var och handlade saker för gemensamt boende igår. Jag älskar henne och hoppas att ingen kommer kunna säga ”Vad var det jag sa” än på en sjuhelsikes lång tid. 😁

Kärlek till er alla ❤️

Posted in: PICTURES
Kommentarer (34)
 • A

  Var kommer dina solbrillor ifrån Alexandra? 🙂

 • Emma

  Älskar er Kärlek! Alla förtjänar det! 🙂 <3 Underbart att läsa! Kram

 • Milou

  Underbart! Det är uppenbart hur kära ni är, påminner om mig och min man, vi köpte hus efter 4 månader och gifte oss efter 11 månader. Det var bara rätt, och ni verkar ha hittat rätt oxå!

 • michelle

  MYYYS PÅ ER, blir så glad för eran skul <3333 kramisar!

 • Nicole

  Att man kan vara så glad för någon man inte känner! Fast har väl lärt känna dig genom din blogg, som en huvudkaraktär i en bok ju.

 • anonym

  Du skriver ordet kränkande. Det är aldrig ok att leva eller skriva till andra m m så det blir kränkande. Det behövs inte och bra människor har inget behov eller lust att ens behöva ta till det. Så där tycker jag du ska tänka till lite Andreas. Livet är ändå så tufft låt oss vara vänliga mot varandra och vissa omtanke. Så kränkande nej det går bort. Ha det fint. 😊😊

  • Andreas Hellmers

   Det läsbara jag skriver är att det finns och kommer alltid att finnas olika uppfattningar av något som sägs eller skrivs – inte vad avsikten är. Den vinkeln du skriver är din egenvalda tolkning.

   Tyvärr lever vi i en värld där allt exponeras och ett uttryck kan glädja 99 men kränka den 100:e. I en utopivärld skulle 100 av 100 vara fine med varje ord som skrivs och sägs oavsett tanke, omtanke och avsikt. Men det kommer förmodligen inte hända så länge du och jag lever.

   Jag tror att du förstår innebörden.
   Ha en bra dag!

   • anonym

    Ja du gillar att bolla med ord. Och smidig är inget svårt att vara. Så många människor kunde ge lite mer av sej själv det kostar inget men skulle göra mycket för vårt välmående. Nåväl hoppas det blir en mer omtänksam och snällare värld. Man får alltid drömma och det är underbart. Ta hand om er nu och njut av våren. Lycka till och kram.

 • Ulrika

  Anonym du missuppfattade ordet kränkande i fel innebörd läs meningen igen i texten av Andreas.
  En Intelligent man kallar jag det allt för! Med vänlig hälsning från mig.

 • Sofia

  Well spoken. Rätt äckligt av folk att häva ur sig sina larviga misstankar och skit som ”det här förhållandet kommer spricka”. Orka vara så missunnsam. Och Alexandra är både vuxen och smart. Hon klarar av att bedöma sånt själv – utan hjälp från folk som varken känner henne eller mannen i hennes liv.

  All lycka till er två! Så länge ni är nöjda och glada så är ju allt i sin ordning. ☺

 • anonym

  kärlek till er! <3 hatare kommer alltid finnas

 • E

  Jag tycker att det tillför en ny dimension till denna blogg att A skriver.

  • anonym

   Ja såklart. Han är mer änn bara yta och har mycket i sitt inre. Det har såklart kisse med men hon valt att skriva om skönhet m m o det helt ok. Men blir liksom lite mer spännande med hans åsikter.

 • Anonym

  Skit i det där jävla avundsjuka jävlarna jag blir så jävla LESS. Låt de inte ta er tid alltså svara inte ens dem de är inte värda det. Ni strålar ihop och det hade nästan varit konstigt om avundsjuka haters höll käft nu när det går bra för dig på alla håll. Sånna sopor, jag blir så trött.

 • Klara

  Måste säga att du verkar så sjukt vettig. Så fint svar på många tveksamma kommentarer. Tycker det är kul att ni hittat varandra och hoppas ni fortsätter köra ert race 🙂

 • Mikaela

  Såg er för ett tag sedan på mall of Scandinavia , ni var så söta tillsammans ! Man kunde verkligen se hur kära ni är . 😀

 • Anja

  Andreas du verkar som en man med hjärtat på rätta stället och otroligt intelligent. Har saknat lite intelligens här på bloggen ibland, hehe… 🙂

  Nej men, lycka till med er kärlek!

 • Matilda

  Tycker fortfarande han verkar sjukt skum. Vad ser hon i honom liksom? Helt gubbig, tror han är rolig och orimligt osnygg.

 • anna

  Jag får extremt dålig magkänsla av denna Andreas!

 • Sandra

  Personligen tror jag reaktionerna kom från det faktum att du Andreas ganska hastigt kom in i Alexandras liv (iaf för läsare) och lika snabbt därefter förekom du i bloggen med eget (egna) inlägg och kommenterade inlägg i ditt namn. Tror det är det folk reagerat på men bara en gissning.

  • Hur tänkte du?

   Men.. Ni är inte Alexandras skilsmässobarn heller, där hon måste få et ”ok” från oss innan, eller vänja oss till tanken att hon har en ny man i sitt liv, haha.
   Alex gör som Alex tycker är best (för henne!), resterande får vi bara godta 😉

 • Emma Sund

  Effektiva dietpiller. Reduct** 20mg till bra pris och erbjudanden..
  Dämpar aptiten och ökar förbränningen vilket underlättar viktnedgång.

  [email protected]

 • Jasmine

  Åhåå, han verkar vara både smart, tät, gentleman, ser bra ut, rolig och omtänksam. He is a keeper 🙂 💋💋💋💓💖

 • Jasmine

  No shabab här inte 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *