Hej på er!

Nu kan veckan börja på riktigt, hoppas ni har haft en skön/rolig helg 🙂 Jag, eller vi rättare sagt avslutade helgen med ett kvällspass och jag fick inviga mina nya träningskläder. Dom satt ju som ett smäck! Dom kommer från h&m för er som undrar.. Tog som vanligt medium i toppen men denna var faktiskt lite för stor, så kanske behöver sy in den lite så den sitter tightare runt min midja. Byxorna är xs och dom satt hur bra som helst!

Idag ska jag iväg och hämta paket, haha som vanligt då.. Ska också fixa med bilen, jag ska nämligen sälja min audi för jag ska få en ny bil!! 🙂 Spännande va? Ni kommer få se den snart såklart (något annat vore ju konstigt), men först ska den gamla säljas som sagt.. Nu kan ”Kenta” som ständigt kommenterar att min bil börjar bli gammal pusta ut 😉 Win-win!

Förutom det är idag också den dagen då C får sina nya nyklar till sin nya lägenhet och flyttar ut. Känns.. Overkligt och lite konstigt. Tänk att 7 år har kommit till sitt slut.. Nu har det iof varit slut ett tag men ändå, det blir ju verkligen på riktigt! Men detta är en del av livet, folk träffas, blir kära och växer ifrån varandra. Livet går ju vidare, även om det inte känns så i vissa stunder.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *