Sugen på uteservering

Hej på er!

Hade ni en trevlig valborg igår? 🙂 Jag var ute och åt födelsedagsmiddag med Fanny och några andra härliga människor. Det var Calle (lets dance-Calle) som fyllde år så vi åt lite god mat på Marie Laveau 🙂 Dock blev det en tidig kväll för mig och sedan glömde jag helt att ta upp kameran trist nog (: Men sen har valborg aldrig varit en högtid som jag bryr mig om.. Förstår faktiskt inte riktigt grejen, vad är det man firar?

Idag har vi inga speciella planer förutom att träna, ska få träffa Andreas bästa vän samt hans respektive och sedan vill jag slå mig ner på någon mysig uteservering. Det är ju så himla fint väder ute idag 🙂 Tog nyss ut hundarna och det kändes verkligen som sommar, så himla härligt!! Så Andreas har inte mycket att säga till om när det kommer till just det, jag ska få sätta mig utomhus. Spelar ingen roll hur mycket vi fryser haha 😉

Detta var för ett år sedan, så himla mysigt. Satt och fikade med Issa. Ska smsa henne nu och boka in en dejt tänkte jag!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *