Då var man tillbaka efter en heldag på ”stan” 🙂 Först en härlig lunch i solen, vi åt på PONT och båda tog schnitzeln. Sjukt god var den! Sen åkte vi till mio för att köpa ett nytt bord. Blev inte bara ett bord, utan 3 stycken. En tv-bänk, ett sidobord och ett vardagsrumsbord. Dock fanns bara sidobordet i butiken så dom andra kommer inom 2 veckor. Sjukt tråkigt att behöva vänta så länge 🙁

Sen förutom det blev det även nya träningskläder (som att jag behöver mer), ett par basic ballerina och lite annat smått och gott. Är så skönt med ett par vanliga ballerina att sticka ner fötterna i nu när man ska ut med hundarna på sommaren. Sen hann jag ta en hel del bilder med mina fina följare  också, så glad jag har er ska ni veta och blir lika glad varje gång ni kommer fram ♥

Nu skulle vi egentligen träffa Andreas vän och hans tjej men tyvärr blev han sjuk, så vi får ta det en annan gång istället. Vi ska passa på att träna istället 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *