Andreas gästbloggar

Tjena på er alla Kissie Lovers (och några haters)!

 Det har varit ett jäkla liv om vem jag är, vad jag gör, hur många fingrar jag har på varje fot och om jag kissar i duschen. Så när Alexandra frågade om jag skulle vilja göra ett inlägg på hennes blogg så var det inget att fundera på. Hon är grym på det hon gör, och jag vill stötta henne i allt, precis som hon gör för mig – och precis som man gör i ett förhållande. Man är ett team!

Så vad skriver man i sitt första inlägg på en av Sveriges största bloggar, där man vet att en tjugondel av Sveriges befolkning normalt sett läser varje vecka?

Eftersom jag älskar Alexandra och gärna vill att hon ska ha några följare kvar när jag är klar, samt att det vore sjukt nice om min familj vill höra av mig igen, så får jag väl hålla mig hyfsat civiliserad. En sak har jag lärt mig om er några hundra tusen dårar, och det är att ni gillar smaskigt skvaller. Så vad sitter inte bättre än massa random information om mig som inte alltför många känner till?

Med kalkylerat svinhög risk att det blir blogghistoriens största faceplant så spänner vi loss alla säkerhetsselar och kör. Mina damer och herrar, och alla könsbeskrivningar däremellan, låt mig presentera:

 Högt och lågt ni kanske inte visste om mig:

1. Jag är uppvuxen i bushen några kilometer utanför Arbrå, en by ca 2 mil utanför Bollnäs i Hälsingland

2. Man, 35 år, inga barn bortsett från mig själv och Zacco (min BFF)

3. Man kan säga att jag är sladdis åt fel håll eftersom jag har tre syskon i åldrarna 19, 20 och 21. Även ingift syster i åldern 36.

4. När jag var 6 år pressade jag rosenblad med vatten, fyllde mammas gamla parfymflaskor och sålde till granntanterna

5. Jag var obotlig datanörd och hade knappt umgåtts med en tjej fram till 15 års ålder. Det krävdes att halva vårt hus skulle brinna ner och vi blev tvungna att flytta ner på ”byn” där mitt liv tog en tvärvändning när det inte fanns internet, min mamma tvingade iväg mig till fritidsgårn, där mina hormoner och socknens pinglor möttes. What a match.

6. Mitt första riktiga jobb var jordgubbsplockare vid 14 års ålder. Det var jag och vad jag upplevde som tio miljoner polacker som tyckte att 9 kronor/liter var en okej lön. Försökte alltid tävla med dem, men det var som att försöka cykla ikapp en Ferrari. Då kunde jag aldrig gissa att jag skulle bli kär i en polack 20 år senare.

7. Jag var den sista högstadieeleven som fick praktisera hos polisen – och inte konstigt var väl det, jag fick hänga med till knarkarkvartar, spärra in langare och leta stöldgods på Skärholmens loppis. Det var tuffare förr.

8. Det gjorde dock att jag ville bli polis precis som min asgrymma far, men voltade med bil under provperioden innan studenten som gjorde att fick IG i ett par basämnen, och inte kunde söka in. Jag hade kunnat plugga upp ämnena, men var så trött på skolan så jag började fokusera på säljyrken istället. Vägen som ledde dit jag är idag.

9. Jag har varit egen företagare i 10 år, haft Eventbyrå i 8 år, och är nu konsult som utvecklar företag genom att hjälpa dem med allt från att ta fram nya produkter, tjänster, abonnemang, marknadskoncept, försäljningskoncept, försäljningskanaler och mycket mycket annat.

10. Jag har skapat ett världsunikt välgörenhetskoncept kallat Charity Shop som är en butik där kunden själv väljer vad det ska kosta och 100% går till BRIS. Hur det fungerar och hur det finansieras kan ni läsa på hemsidan.

11.   Jag har turnerat med Carola i ett par år. Som frontsångare. Inte. Jag skötte all försäljning av hennes tröjor och agerade stolt rygg när fröken Stormvind skulle vifta med guldpenna och skriva autografer. Glamour.

12.   Jag har skämtat med en död människa och blivit smått irriterad när han inte ens drog på smilbanden. Det var dock under mina unga år när jag jobbade på äldreboende. Fick först ett nej på intervjun pga att jag inte hade någon utbildning, men ett ja några minuter senare när de kom sprang efter mig i korridoren. På den tiden löste man vårdkrisen på sitt eget sätt.

13.   Spelade innebandy i 15 år och fick direktivet från coachen i Division 2 – ”In och spring som en jävla dåre, men vad du än gör, RÖR INTE BOLLEN!”

14.   Har provocerat en helikopterpilot så pass att han bröt mot lagar och regler för kollektivt flyg för att hävda sig. Minuter senare fick vi en intensiv flygtur en meter ovanför vattnet längs en tio meter bred älvfåra med träd på båda sidor. Bara tanken gör mig mer upphetsad än Alexandra på galonlakan.

15.    Jag har aldrig någonsin rört en drog bortsett från alkohol

16.   Jag har bett Håkan Hellström dra åt helvete backstage under hans egen konsert i Östersund för att han på ett högfärdigt sätt fortsatte propsa på att jag skulle ta hans mic under ett klädbyte.

17.   Jag har fått blackout på ett första möte med VDn på ett stort välkänt företag, och råkade helt taget ur luften fråga om hans försäljningschef hade klamydia. Det följdes av några sekunder av total tystnad och väldigt förvånade miner. Idag har vi en fantastisk relation.

18.   Vid ett annat tillfälle hade jag möte med en rad kvinnliga chefer på SAS, där vi satt i en ring och testade produkter för en goodiebag ombord på deras flygplan. Jag lyckades med bedriften att skicka iväg en lång sträng rakgel som seglade vackert genom framtiden och landade – i högsta chefens sköte. Det följdes av några sekunder där en knappnål hade hörts falla genom luften, och därpå mitt asgarv. En månad senare fick jag ett spontant samtal där de sa att min byrå måste varit den roligaste de någonsin jobbat med. Case closed.

19.   Jag har varit konfirmandledare bara för att jag var kär i en jag visste skulle konfirmera sig. Snacka om infiltration. Förlåt Gud. Amen.

20.   Jag har försökt briljera vid ett spanskt besök och sagt ”Quántos anos tienes?” istället för det lite mer korrekta ”Quanto años tienes?”. Den andra frågan är hur gammal hen är. Den första frågan är hur många anus denne har.

21.   Har tackat nej till den ström av modellkontrakt som kastats efter mig i ung ålder. Bifogar bildbevis.

Det var allt jag kom på för den här gången. Jag vet att vissa efterfrågat att jag ska skriva en lång text, men eftersom jag tänkt vara tillsammans med Alexandra ett tag till så kommer det nog fler chanser. Om det är något speciellt som ni undrar över eller som ni oooooerhört gärna vill att jag ska berätta om mig, min åsikt, min synvinkel eller annat så kan ni skriva det i kommentarsfältet. Lovar inget, men den som inte frågar får inget veta, eller hur?

Ta hand om er och håll tassarna borta från saker som smäller ikväll!

 Kram på er

Andreas

Posted in: PICTURES
Kommentarer (95)
 • Jenny

  Underbart med folk med humor..kul läsning!. Lycka till med kärleken😊.

 • Louise Pettersson

  Bästa inlägget någonsin!!! Jag FATTAR varför denna pingla föll för denna ”sjuka” människa….precis min typ av person….sjuk humor och inget omöjligt. Önskar er all lycka framöver och ha KUL tillsammans!

 • Amanda

  Fan va rolig läsning!! Vilken kille <3

 • Pernilla

  Alltså, ni två!
  Jag har följt Alexandra sen jag satt finnig hemma i mitt flickrum med ADSL-modem och drömde om att få blondera mig som henne. Nu är jag en nöjd brunett med sambo och familjeliv runt knuten.
  Och jag måste säga att hon träffat Sveriges roligaste och snyggaste kille. (efter min egen sambo då, men honom lånar jag inte ut.)
  Ni passar så jävla bra ihop, bröllopsklockorna klingar i bakgrunden när man ser bilder på er tillsammans.

  All lycka och kärlek till er!
  Puss!

 • Linda

  Fy fan vad härlig du är Andreas. Alexandra är verkligen a lucky girl!! Ta hand om er <3

 • anonym

  Det här är nog bland det märkligaste jag läst jag är faktiskt helt stumm. Ja jag finner inga ord watt!!??😨😨

 • Lina

  Det här var fan det roligaste jag läst på länge! Ni är lika fantastiska båda två!

 • S

  Så underhållande och du skriver riktigt bra Andreas. Du liksom fångar läsarens intresse. Riktigt rolig läsning. Glad att Alexandra och du fann varandra 😍🌷

 • Filippa

  Haahha absolut det roligaste jag läst på länge!! Glad jag blir att Alexandra har någon som dig hahhaha, you go

 • Ioanna

  Hahaha älskar´t <3

 • Josefin

  Läser detta med ett stort leende på läpparna! Fan vilken skön snubbe du verkar vara! 🙂
  All lycka till er <3

 • Sofie Stagfors

  Helt min humor! 😂

 • Lisa

  Rolig läsning!!

 • Ellen

  Alltså vad skön du är! 👍👍👍

 • alice

  när jag var liten pressade jag också rosenblad+ vatten och gjorde parfym till grannarna! var nog runt 6årsåldern då med. 🙂

 • Agneta

  Underbart Bästaste Andreas! 🙂 🙂

 • Hanna

  ¿Cuántos años tienes? är den korrekta stavningen för ”hur gammal är du?”, inte med Q 🙂

 • lisa

  Snark. Så ansträngd humor.

 • Elsa

  Grymt bra skrivet !!

 • Therese

  Haha kul läsning! Är glad för eran skull att ni hittat varandra, Alexandra ser så lycklig och välmående ut nu, härligt!
  Ha en trevlig Valborg, själv är jag hemma med en magsjuk 1-åring inte så kul haha.

 • L*

  roligt & intressant inlägg ! 🙂

 • Sofia

  Hahaha jag fnissade orimligt mycket åt det där med döingen. Och vilken skribent dessutom! Inte ofta man stöter på texter som är så välskrivna. Förstår att du fastnade för marknadsföring – det är ju mycket kommunikation. Riktigt roligt att läsa! 🙂

 • Julij

  Vrf blev du arg för att han bad dig hålla i micken?

  • Andreas Hellmers

   Den herrn må vara mysig i rutan men min erfarenhet är att han har en tendens att vara högfärdig utanför kamerorna. Hade gärna hjälpt till om han betett sig som folk, och till saken hör att han stod på sig tre gånger innan jag tröttnade. Spelar ingen roll om det är Alexandra, Håkan H eller Calle XVI – alla är vanliga människor och vill man ha min hjälp så är det hövlighet som gäller. Men det här var 2008 och mycket har hänt så jag hoppas att han vuxit upp även bakom scenen 😊

 • Amanda

  Hahahah jättekul inlägg! Verkligen! Men bara så du vet, ifall du ska prata spanska igen, så säger man ”¿Cuantos años tiene?”. Spanskan är mycket mer formell än svenska, Alltså ni:ar man och inte du:ar:)

  KRAM på er fina paret!

 • Sandra

  Förlåt förlåt Alexandra, jag diggar dig som fan men din blogg ska vara DU och även om din pojkvän verkar vara ett riktigt kap är det DIG jag vill läsa om, inte honom. Jag ser en risk ju mer utrymme du ger honom.

  • A

   Ja oj oj, vilken risk! Låt oss akta oss från killens charm och humor! Vilken katastrof om vi måste utsättas för mer! :O

  • Sanna

   Jag tror detsamma, hon bör vara försiktig i hur mycket uppmärksam hon ger honom via sitt företag. Hennes företag ska vara sin egen.

   • Melody

    Va trög du var där Sandr, hon sa in sin förra inlägg att han skulle ta över. Förstå lite innan du lägger en idiotisk kommentar 😉

 • Araxboll

  Hahaa! Jag har aldrig någonsin kommenterat någonting på någons blogg förut, och har faktiskt läst olika bloggar i snart 7 år men jag bara älskar hur du visar vilken jordnära individ du är! Helt rätt ang. Hellström.. INGEN ska bli behandlad på det viset. Sättet du svarar på kommentarerna är också on top! Ville bara hälsa det.

  Trevlig valborg, önskar er en fantastisk fortsättning tillsammans!

  /Araxboll (som i arraksboll haha)

 • Sanna - 14 årig modegalning

  Haha roligt inlägg!! 😀

  Gör fler såna här inlägg när Andreas skriver dom hahah

 • Ia

  Härlig kille du hittat! Håll hårt om varann!!! Hälsningar, en annan 35 plussare 😉

 • Sanna

  Alexandra, var försiktig, det kan hända att han söker endast kändisskap genom dig.

  • Camilla

   Jag är helt säker på att hon är orolig och försiktig gällande det exakt varje gång hon möter nya människor. Det har hon tagit upp en del genom åren. Såklart hon begriper att det kan vara så, men det är ju hon som känner honom och hon är för den delen inte Kim Kardashian heller. Vem flyttar ihop och lever med en människa för att få synas i hennes blogg? Det är väl självklart att han har känslor för henne.

   Vad ska hon göra liksom, alltid vara singel för tänk om någon vill utnyttja henne? Hon måste ju kunna våga ha relationer.. Sen är det hon som vill ha med honom i bloggen. Så..

 • Jinx

  Hahaha, härligt inlägg! 😀 Ser fram emot fler liknande inlägg från Andreas 😉

 • Tine

  Jag säger redan nu- detta förhållande kommer spricka.

  • Anastasia

   Men fy vilken onödig kommentar, har du ingenting bra att säga så kan du väl låta bli att kommentera? Sprid bara kärlek och positivitet, låt dem vara kära. 🙂

  • Linnéa

   Klart det kommer. Alla förhållanden gör det. Antingen för att något inte fungerar, eller för att någon dör (förhoppningsvis gammal och nöjd) 🙂 Tills döden skiljer en åt, osv.

  • Camilla

   Det är ju en sak att tänka, och en annan sak att seriöst sätta sig och skriva det till någon. Vilket extremt konstigt beteende. Tycker du verkligen inte det själv? Det är både konstigt och så otroligt okänsligt och framförallt så jäkla ohövligt.

   Om det spricker om 2 år, 5 år, 10 år som vilken relation som helst kan göra sitter du där då och ba ”uapp, sa ju det!”? Jag vet inte hur många procent av alla relationer som spricker men väldigt väldigt väldigt många procent är det, så tror inte man får en medalj för att man gissar på ett av två möjliga alternativ om två personer man överhuvudtaget inte känner. Men whatever floats your boat.

 • Pernilla

  Vilken skön snubbe! Håll hårt i varandra! Kärlek från Malmö 🙂

 • Anastasia

  Super bra inlägg! Ser fram emot fler inlägg av dig Andreas. Du kanske skulle satsa på att starta en egen blogg 😉

 • Caroline

  Jag dör vad roligt detta var 😀

 • Anna J

  Oj, mycket name-dropande där. Gillar du kändisar?

 • Jen

  Men men men här ser man tydliga tecken på att du Anders endast bryr dig om fame och inget annat. Du visste att frågan om gästblogga skulle dyka upp så du i förväg skrev en väl utförlig text för att charma till dig läsare, följare och marknasföringen som du använder ständigt i allt du har gjort via kissie?….. det är uppenbart att du uttnytar hennes plattform och rampljus för att höja din egna postition….!

  Kissie: Du är en klok kvinna!! Jag hoppas du ser att den här killen är bara ute efter fame och uppmärksamhet. Du måste ha lagt märke till hans positiva inställning till offentligheten exempelvis Instagram. Va inte blind och kär…. alla säger att du ser lycklig ut… men i den videon såg jag tydligt att han är inte äkta och endast tänker på sin status. Hoppas du ser det jag ser…! Han är inte ute efter äkta känslor som du är. Du är en förebild och du är en riktig power kvinna…. lycka till

 • emma

  Haha ganska tydligt att du är med Kissie för att du vill bli känd.. ni har bara varit tillsammans i 2 månader och du gästbloggar redan??

  • Camilla

   Ja, hon ville ju det? Hur många månader skulle han väntat för att det skulle vara okej enligt dig då? Fy fan vad löjligt 🙂

 • Matildan

  Skum han verkar vara. 35 år? Verkligen? Har en konstig känsla om honom.. :S

  • Camilla

   Så.. 35 år det är inte bra eller vad är det ens du försöker säga? Det är verkligen inte gammalt bara så att du vet. Om det är det har jag fan bara 5 bra år kvar i mitt liv. Min pojkvän är 45. Gå in och kommentera om det också vetja när du ändå är igång.

   Din nedsättande kommentar är verkligen super-otydlig, try again eller sitt kanske inte och skriftligt döm ut människor du inte känner. Hur kul skulle du tycka att det vore att gå in och läsa sånt här från folk? Usch.

 • Marita

  Sitter mest och skrattar åt alla kommentarer. Är ju själv ifrån Vallsta (1 mil från Andreas barndomsort) och kan säga att det är så här vi uttrycker oss i Hälsingland. Vi bjuder på oss själva och har denna typen av humor. Kanske inte helt lätt för en ung Stockholmare att förstå sig på. Har skrivit det förr men skriver igen att jag är glad att Alex har hittat en tvättäkta hälsingekille. Så ärligt och befriande. Och det både märks och känns att det är på riktigt denna gång och jag tror knappast att Andreas skulle dra nytta av det så kallade ”kändisskapet” som hon skulle kunna ge. Självklart ska hon, för sin pojkväns skull bjuda på marknadsföring så att företaget fortsätter rulla och når ännu högre höjder, det gynnar ju dem båda i nuet, oavsett om förhållandet håller för evigt eller inte. Ni älskar ju varandra och varför inte hjälpa varann så gott ni kan liksom. Hoppas att ni får ett långt och lyckligt liv ihop och att Alexandra fortsätter blogga från mitt kära landskap – Hälsingland och dess vackra omgivningar 🙂

 • Lollo

  Vad har jag missat? Vart har det varit ett ”jäkla liv om vem du är”

 • Alexandra

  Du ÄR rolig! Ribban är lagd inför nästa inlägg du kommer göra och den är hög. Ser framemot nästa gång du skriver.
  Kul Alex att du blivit kär i en sådan man med både humor och go dialekt.

 • Nathalie

  Men Gud vad bittra vissa är!
  Går ni fram till någon på stan och säger saker som ”bara så du vet, ert förhållande kommer spricka.”? Detta är samma sak. Helt galet.

  Jag kan verkligen se framför mig hur roligt Andreas och Alexandra har tillsammans. Deras kombination av humor lär leda till många asgarv. Nästan så jag önskar att jag var vän med båda, tror jag skulle få garva arslet av mig! 😂

  • Andreas Hellmers

   Ingen fara Nathalie, alla har rätt till sin åsikt och yttrandefriheten är till för att alla ska få säga vad de tycker. Du och jag kanske inte skulle välja att uttrycka vissa tankar, men kom ihåg att vi alla är olika 🙂

   Jag och Alexandra har kopiöst roligt och garvar läppen av oss varje dag. För mig har jag äntligen hittat någon som matchar min sinnessjuka personlighet och ger mig allt jag behöver – å lite till! 🙂

   Tack för omtanken!
   Kram på dig

   • Nathalie

    Ja du har ju rätt förstås men ändå! Du år ju bara ute efter fame, glöm inte det. 😉😂
    Jag råkar ju faktiskt veta att den här humorn är något du hade långt innan du träffade Alexandra så för mig blir det så konstigt när folk ”håller på” såhär.

    Nåväl, skönt att ni tar folks aggro med en klackspark! Fortsätt garva, fortsätt vara awesome – bägge två!

    Peace

   • anonym

    Men det är just det du uttrycker dej massor. Too much. menar inget illa tror du var nervös när du skrev o ville för mycket på en gång. Ha det fint men take it coooollll!! Kram.

  • Sanna

   Bittra.. 😂 Mänsklig beteende. Vissa har ett öga för att se hur någon beter sig. Han totalt mjölkade inlägget med alla sina ‘självskapande’ inlägg. 5 punkter, jordnära och mer text om Alexandra, på hennes blogg, hade varit mer trovärdigt, vad gäller kärlek 🌷

 • Alicia Olausson

  Grymt roligt skrivet!! Vilken fin kille du skaffat dig ❤️❤️❤️

 • anna

  Fy fan vilken dålig magkänsla jag får av denna kille! Det känns som att han bara är ute efter kändisskap!

  Dessutom: vart har det varit ”ett jäkla liv kring dig”? Sluta dröm!!

 • Diana

  Underbart inlägg, superkul!! Hoppas du gästar flera gånger och ja jag undrar fortfarande om du kan utveckla den där svaret om att det OKEJ ATT FLIRTA UTE PÅ KROGEN!? Är otroligt nyfiken på vad du menade och hur du tänker. På vilket sätt skulle det vara okej med tanke på hur respektlöst det framstår och hur pinsamt det blir för Alexandra att en tjej kan flirta med hennes kille och få gensvar tillbaka utan problem? Jag skulle tycka det var förnedrande att sen kanske stöta på den där tjejen eller tjejerna ute och alla ser mig som en looser som inte betyder något för min man.. hänger du med i vad jag menar.
  Jag tycker det är otroligt intressant att höra hur andra tänker och fungerar. Så svara gärna på den om du orkar. 😀

  • Kissie

   Exakt så ser jag också det, och därför regerade jag som jag gjorde i videon. För jag har faktiskt noll tillerans mot att se ut som en fjant inför andra tjejer som troligtvis vet vem jag är, för det blir pinsamt för mig. Ingen annan. Men vi har tagit det snacket och vi förstår varandra. Vill man flörta med andra är jag fel tjej att vara tillsamens med, av flera anledningar 😉

   • anonym

    Håller med aldrig acceptera att han ser på andra När jag har sällskap är jag så kär så jag ser bara den personen. Gillar dina videos men kan du ta det lite lugnare i dom. O prata lite saktare. Skulle bli bättre kram.

  • Andreas Hellmers

   Hej Diana!
   Självklart ska jag förklara hur jag tänkte, för jag och Alexandra såg i samma sekund det ur två väldigt olika vinklar som vi dessutom skrattade lite åt sen. Vad jag säger är att man är naiv om man tror att man själv är den enda som ens partner finner attraktiv for the rest of your life. Flirt är kanske fel ord egentligen, men i min värld såg jag att man står på dansgolvet, utbyter blick med någon och sen lämnar det där. Det visade sig att Alexandra trodde jag menade att man t.ex. bjuder på drink, snackar länge osv – men det anser jag inte är flirt, det är rent ragg OM avsikten är något åt flirthållet.

   Personligen skulle jag aldrig gå längre än mitt exempel, och jag tror att människor kan gå hem med en god känsla i kroppen att längta efter sin respektive och ändå fått visuell bekräftelse. Det skadar ingen enligt mig. Alla människor är olika, men jag litar på Alexandra till 110% och vet att hon gör det med mig, och vi är väldigt överens om detta samt att man bygger bra förhållanden på god tillit till varandra. Vill man göra annat bör man fundera om man ska vara i ett förhållande.

   Ha en härlig vecka, och ta hand om dig!

 • ....

  Tycker att det var så sjukt jävla bra, hihihi grymt kul att läsa speciellt kommentarer som alla skriver. Spelar ingen roll vad man än lägger upp nu för tiden för det kommer alltid finnas idioter som kommenterar och inte gillar
  Sjukt bra 😙

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Åh vilket roligt inlägg! Fler gästinlägg från Andreas tack 😀

 • Emelie 22, blivande fru & mamma till Lilly

  Haha skönaste inlägget! Drömmen vore att du gästbloggade en gång i veckan 😁 Ni två passar verkligen som handen i handsken, håller alla tummar jag har att ni håller ihop livet ut🖒🖒 http://nouw.com/eamh/

 • H

  Hahaha, härligt! Väldigt typisk hälsinglandshumor – I love it!

 • Sofia

  Fan va dryga bittra människor de finns. Så här har de väl pratats om typ alla ”blogg par” att den ena partnern som är ”okänd” endast är med bloggaren för att få ”fame” asså snälla ge er nu.
  Så har de ju varit för många av våra bloogare behöver ej ens nämna namn.
  Alex har levt som bloggerska i många många år o vi har sett otaliga människor ”vänner” som försökt få lite fame via Alex och än har ju faktiskt typ ingen direkt lyckats behålla sin status och hon har sett mellan raderna ganska snabbt om en ”ny vän” är genuin el bara vill synas.
  Man lär ju sig dom tecken i ett förhållande med.
  Va ju samma spekulationer med hennes x C om ja ej misstar mig att han endast hade Alex för få synas och bli känd.
  Men under alla år har hon lyckats hålla honom utanför bloggen ganska bra.
  Och soooooo OM hennes kille tar en kortväg in i kändisskapet? De gör väl ingen illa eller hur? Plus att de skulle gynna dom båda väldigt bra om han lyckas göra sig större än han är.
  Med tanke på vad han jobbar med och berättat kort om vilka han jobbat med så är han säkert en person många iaf ”kändisar” redan känner till o vet vem han är.
  Så snälla lägg bara ner snacket.
  O va glad över att dom är geuint lyckliga och ett väldigt fint par dessutom.
  Ser en lysande framtid för dessa två och haha blondinbella och odd ( som oxå vill bli kändis ju😜) får se upp för detta ”bloggpar” tror jag kan lyckas bli stora och faktsikt även om dom vill bli större än Jocke o Jonna

 • Kim

  Hahaha! Skit i Alexandra & gift dig med mig! Skämt & sido, jag är överlycklig att någon som Alexandra har fått någon som dig! Hoppas ni aaaldrig kommer ha tråkigt ihop!!!!

 • Sanna

  Alexandra, visst, jag är ibland kritisk mot dig angående vissa inlägg och säger rakt ut vad jag tycker. Men, var verkligen försiktig med denna karl, det vore sjukt trist att höra sen att han har utnyttjat dig 🌺

 • Lina

  Satan i gatan, vilken begåvning Du har för att skriva! Älskar’t! Istället för att skriva ett ”Hej jag heter… jag har jobbat med det och det.. blabla” sånt man scrollar igenom för att komma till slutet så använder du humor som gör att man vill fortsätta läsa! Klockrent! Mer gästinlägg från dig, eller kanske får du konkurrera med en egen blogg 😂😉.

 • Frida

  Hoppas att han inte är ute efter kändisskap och behandlar dig med respekt. Humor kan ibland användas på fel sätt också .
  Finns så många män som bara tänker på sig själva och tycker sig ha rätten att göra vad dom vill bakom ens rygg.
  Ha det bra !!

 • Johanna

  Känns han inte lite tillgjord på något sätt. Lite för korrekt och vuxen för Alexandra? Jag får sen uppfattningen i alla fall, att dom är alldeles för olika. Hon känns spontan och galen, rolig och skämtsam. Han känns som en pappa med fyra tonårsungar hemma. Som kommentaren att han tog körkort för lika många år sen som hon är gammal… eh.

 • Johanna

  Undrarven lite kring de här med att han ska face’as i bloggen. Varför ska han gästbloggar liksom? Skaffa en egen blogg eller? Varför ska han bli offentlig bara för att hon är det? Ha ögon och öron med dig Alexandra

 • Tina

  Jag kan nog också tycka att herrn verkar vilja synas lite väl mycket såpass tidigt in i förhållandet. Men samtidigt är jag glad för Alexandras skull att hon träffat någon som faktiskt vill synas. Är man kär så vill man väl vissa upp sin goding.
  Men att han håller på att konverserar med läsarna bland kommentarerna, öppnar instagramkonto som vissa säger. Vill skriva gästinlägg redan osv. Nja. Jag skulle inte mata honom allt för mycket nu i början.
  Men samtidigt tror jag inte att han utnyttjar. Skulle det vara på det sättet så får han en dålig stämpel senare, så det vore rent av korkat.
  Tror att både han och Alexandra är kloka nog att förstå det

 • Yanina

  Har länge hört om folk som kommenterar elakt på bloggar osv men då jag inte läser bloggar så har jag aldrig sett det med egna ögon och jag måste ju säga att jag är chockad. Herregud, i vilken värld är det okej att hålla på att kasta skit på folk och vara elak? Vi försöker lära barn respekt och att man inte ska mobba men sen sitter vuxna och är elaka så öppet?! Mår illa. Att ha en egen åsikt är okej, men att vara elak är inte okej och skillnaden är stor! Hur orkar folk blogga om dom ständigt möts av detta?! Hur skulle ni själv må om ni satt på ett jobb där era kollegor bemötte er på samma sätt?

  För övrigt vill jag bara säga att jag har känt Andreas sen skoltiden då vi gick gymnasiet samtidigt och det här inlägget återspeglar exakt hans personlighet. Han fick alltid alla att skratta med sin humor, kunna alltid lätta upp en stämning, han är personlig, varm och omtänksam mot alla, tex så lånade han ut sitt sommarställe en helg till mig då jag verkligen mådde skit och behövde komma bort trots att vi inte setts på nästan 10 år, och bjöd till och med på maten. Han är den personen som alltid ställer upp för människor och vill att alla ska ha det bra och är en av dom driftigaste människor jag mött. Hade han velat vara känd hade han fixat det på egen hand så Alexandra har inget att vara orolig över det kan jag lova er. Hon har haft tur som fångat hans hjärta, han har haft tur som fångat henne då hon gör han lycklig och jag hoppas på mycket kärlek och skratt åt dom. Tack Andreas för att du vågar vara exakt som du är med din humor och bjuda på dig själv trots att du skriver till hela Sverige! Kram från Bollnäs

 • Anna

  AMAZING kille. He’s a keeper!

 • Rebecca

  Haha vilken kille du skaffat. Bästa inlägget jag läst någonsin 🙂

 • Maria

  Underbart!! Det var det bästa jag läst på länge! Älskar bilden av dig längst ned till höger = )) Alexandra har vunnit högsta vinsten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *