Perfekt lördagsmorgon..

Hej på er 🙂 Alltså har haft en sån himla mysig morgon, vi tog sovmorgon, har druckit kaffe, myst i sängen, gjort frukost och nu ligger jag i soffan för att blogga lite. Precis så en lördag ska se ut om ni frågar mig 🙂 Igår hade jag dessutom sjukt roligt, hängde med Fanny samt lets dance gänget på Angleis. Blev väldigt mycket bubbel och dans, precis det jag behövde! Och imorgon är det dags för party igen, älskar långledigt 😉

Råkade föresten precis komma över denna bild i min telefon som är på Denice, mig och Bella när vi var i Boracay. Åh vad jag vill iväg och resa nu 🙂 Min bränna har ju försvunnit för länge sen kan jag ju tala om för er.. Jag och Andreas pratar om att resa någonstans, spelar egentligen ingen roll vart sålänge det är varmt.. Men har ju fortfarande Marrakesh resan som vi inte dragit iväg på, ska se till att boka in den nu. Pronto!!

Men nu ska jag klä på mig lite kläder, ska iväg och gymma och sen klockan 4 ska vi klättra! Ska försöka ta lite bilder idag 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

You might also like

Caroline Roxy - Görnvälns slott Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Josephine Qvist - MEN ÄNTLIGEN FUNKAR DET Josephine Qvist - IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT SIG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *