Meeting

Gud vilket roligt och spännande möte jag var på nyss 🙂 Perfekt start på dagen. Ja om vi bortser från att jag behövde lämna Chloé hos veterinären.. Hatar att skriva ”ni får veta mer sen för jag får inte berätta än” för alla bloggare skriver så exakt hela tiden känns det som haha men tyvärr är det lite så, iaf i detta fall..  Men detta ska förhoppningvis inte dröja allt för länge innan det är klart för lansering 🙂

Nu ska jag iväg på nästa spännande möte! Och på detta möte ska även min nya älskling vara med på. Kul att kunna jobba ihop! 🙂 Men sen är frågan hur mycket man kan jobba ihop innan man vill hugga av den andras huvud 😉 Har ni några erfarenheter inom det, dvs att jobba ihop med sin partner?

Ps. Är det kul att se/läsa om jobb? Eller vill ni jag håller mig till mode och sånt?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (41)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *