God morgon kära ni.

Åh ledsen jag är idag.. Jag har precis lämnat in Chloé till veterinären igen, denna gång för tandsten. Det är vanligt för just den rasen att få tandsten, men eftersom hon är så liten så måste dom söva ner henne och det känns sjukt jobbigt 🙁 Men jag vet också att hon är i säkra händer och att hon kommer må så mycket bättre efter att dom har tagit hand om hennes mun. Hennes tänder såg inte alls bra ut, och vi misstänker att hon kan ha väldigt ont utan att visa det. Varför jag inte har tagit hand om det var ju för hon hade så fruktansvärt ont i julas, minns ni det? Vi åkte ju fram och tillbaka hela tiden med henne för hon skrek av smärta. Då var hennes tänder det ”minsta” problemet, iaf just då.

Nu ska jag inte försöka tänka på det, för idag har jag 2 sjukt roliga och spännande möten! 🙂 Så pepp!! Första mötet handlar om att jag ska ta fram en egen kollektion för ett märke, kul va? Sen det andra mötet är med ett väldigt känt varumärke som ni garanterat har hört om. Förutom det ska jag skicka in en video till en kund, städa här hemma och sedan ikväll ska jag nog träffa fina Fanny som jag hade en ”friend date” med för någon vecka sedan.

Mammas lilla älskling ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)
 • Anastasia

  Åh vilka sötnosar, hoppas det går bra med henne!

 • Sanela

  Sjukt roligt att gå in på din blogg och se vilken fantastisk kvinna du vuxit upp till och blivit.
  Jag har inte läst din blogg sen jag var 16/17 år ! Idag är jag 25.
  Såg en vlogg igår och tänkte shit är detta samma människa ?
  Jätte kul verkligen, du har nog lyckats mest av alla bloggare. Ska definitivt följa dig via Youtube, ( Och jag är inte en fan av Youtubers) Aldrig fattat grejjen, men igår fastnade jag.

  You go girl!
  // Sanela Göteborg

 • johanna lindholm

  stackars liten, men det kommer säkert gå bra!
  Hoppas du får en toppenfredag 🙂

 • Anonym

  Hoppas Chloe mår bättre snart instämmer att du lyckats bäst av alla bloggar.

 • Gabriella

  Älskar bilderna när hundarna ligger bredvid varandra! Så underbart sött <3

 • Paula Smilee

  Aww stackaren vad jobbigt ! :/

 • Emma

  De flesta kliniker söver ner vid tandsten oavsett ras och storlek för att kunna göra ett bra jobb. Generellt har små hundar mer problem med tänder och oftast då i antal tänder, de har ofta för många. Men just tandsten är ju pga att du inte har tittat i munnen och hållt efter det. Nöts de inte bort i form av ben, hunden äter mjukmat som kladdar fast, får människomat, etc så måste man själv hjälpa till att ta bort det.

  • E

   Små hundar har precis som du säger mer problem med tandsten. Detta eftersom de har lika mycket tänder som större hundar men mindre plats för dom.
   Och absolut kan du hjälpa till genom att hålla efter med tandborstning eller ben, men de får också oftare tandlossning, oavsett om de har mycket tandsten eller inte.
   Viktigt att veta som ägare att man inte kan göra jättemycket åt det. Och hunden kan leva precis som vanligt efter att tandköttet har läkt.

 • Michaela

  Hej Alexandra!
  Jag har också en chihuahua som haft mycket problem med tandsten, rinniga ögon och övervikt. Vi fick rådet att byta till BARF, så vi provade Mush som är frysta, råa köttbullar iprincip. Och WOW säger jag bara, jag kommer aldrig ge något annat igen. Ger även råa ben och han får såå mycket beröm för sina, nu, fina tänder! Ögonen rinner knappt alls längre och han är i mycket bättre hull.
  Jag har läst på en hel del om det här nu och vi är många som märkt fördelarna med att ge rått.

  SNÄLLA, prova Mush Vaisto, eller läs lite om det iallafall. Det är absolut det bästa man kan ge sin hund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *