Fredagspeppen är brutal!

Okej nu kör vi, det är faktiskt fredag och jag känner att jag behöver komma ut och röra på mig så jag ska möta upp Rosanna på ett event. Keela är också där, och sen joinar Fanny oss. Ska bli så kul! Dessutom har jag en sjukt snygg topp som ligger hemma och väntar på mig så ska åka och hämta den tänkte jag 😉

Här har ni bilderna som inte kom upp här på bloggen 😉 Valde istället ”vi-skrattar-spontant-åt-ett-skämt-bilden” men känner nog att detta är mer vi.. Vuxna människor som inte riktigt vuxit upp. Men kommer man någonsin bli ”vuxen”? Jag hoppas verkligen inte det!

Ha en grym fredag, vi hörs imorgon!

Posted in: PICTURES

You might also like

Caroline Roxy - MUSIC Josephine Qvist - NU GÅR DET SNABBT Caroline Roxy - Beach ready Caroline Roxy - Work out fav

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *