White lace

God morgon!

Hur mår vi idag kära följare? Jag mår bra, lite röd i ansiktet efter gårdagens behandling men det gör mig verkligen ingenting. Då vet man att det händer saker 😉 Idag har jag en kompis-lunch inbokad, sen ska jag till banken med mitt ex och sedan är det fri lek. Eller ja jag ska klippa en video också.. Har ni några roliga planer?

Alltså hur fin är inte denna BH/topp? Den är från Gina Tricot om jag inte minns helt fel.. Älskar den! 🙂 Den är bekväm och romantisk, bygelbhar har jag typ skippat helt. Känns som att brösten inte riktigt kan andas i dom haha..

Men ni, det är ju valborg till helgen. Vad är era planer? Jag har ju aldrig varit något fan av valborg, för jag har inte riktigt fattat grejen. Men är det fint väder vill man ju hitta på något skoj 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *