Här kommer en video som är mest riktad mot mina följare på youtube.. För det klagas det väldigt mycket över mina samarbeten vilket jag har lessnat lite på. Ni som inte klagar och har er behöver absolut inte ta åt er av det jag säger 🙂

Och jag menar inte att jag inte kommer göra videos som inte har en samarbetspartner, gör jag det när jag har tid och ork. Men orken kommer ju defensivt inte komma om folk klagar och har sig 🙂 Inte så konstigt va?

Glöm inte att prenumerera på min kanal, ni kommer till den >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (39)
 • Sanna

  Bla, bla, bla… Du snackar så mycket skit. Du är pengarkåt- actions speak louder than words 🙄 Admit what you are ☝🏻

  • @inredningsdesign / Instagram

   Alla som utför ett arbete vill väl ha lön!? Är alla arbetare då pengakåta?

   • Sanna

    Dom bästa på youtube är inte sellouts som Alexandra, som gör endast videor för spons. eller reklam- de skapar originella innehåll. Hon har inget att erbjuda inom youtube. Till och med Keela är hundra gånger mer äkta med sin youtube-videos 👌🏻

    • Sanna

     Kissie, Alexandra Nilsson, är endast en annons. Bara en annons, ingen kreativitet 🌺

     • Karolina

      Gillar att du klagar så mycket men kommer inte med någon feedback eller råd överhuvudtaget…Hon kan vara mer kreativ, jaha förklara hur istället för att klaga. Tar det inte mycket av din vardag och energi av att klaga så mycket på någon än att fokusera på ditt liv? Självklart gör du det anonymt också vilket inte är förvånande =)

    • Cim

     Alla stora youtubers får betalt. Alla kanske inte är öppna med det som Alexandra faktiskt ÄR.
     Klart alla ska ha betalt för arbete – hell no att jag skulle göra något arbete gratis för att det ska ”se bra ut”….

     • Sanna

      Ja, men hon gör endast videos för att visa produkter. Tycker bara det är sjukt synd att hon inte har det i sig att göra originella och spännande videos. Om hon nu ska visa smink jämnt, så kan hon faktiskt anstränga sig och göra något originellt och spännande med det. Men nej, hon bara sminkar sig som vanligt och pratar. Eller så visar hon upp klädesplagg. Hon är en annons på youtube. Hon skulle kunna göra så mycket mer- men hon saknar nog kreativitet som egenskap.

  • Din pappa

   Hållkäften omogna skitunge, sluta vara elak mot människor

  • Karolina

   Vad är meningen med att slänga ur sig negativ och nedlåtande kommentar? Om ni vill se något nytt så ge konstruktiv kritik istället, förklara vad ni hade velat se för förändring istället för att vara negativ och hånfull i era kommentarer. Gör skillnad själva först så kanske ni ser på skillnad med tiden. Och alla måste tjäna pengar, vad är det för skillnad på säljare och Youtuber? Det är väl en självklarhet att vi måste tjäna pengar och vi alla har olika arbeten att göra det på. Gå ut i solen, få lite spank i baken, byt själva jobb så kanske eran bitterhet blir lite positivare i vardagen =)

   • Karolina

    Dessutom nu när jag nyligen börjat blogga så märker jag hur mycket tid man lägger ner om man vill få ut kvalitativa inlägg. Jag kan lätt sitta och skriva & göra ett genomtänkt inlägg i tre timmar, och då försöker jag ändå utvecklas och fortfarande bli bättre. Det tar tid och energi och dessutom pluggar och jobbar jag vid sidan om. Folk är så instängda i sin lilla bubbla, försök att se bakom att personen också har en vardag precis som DU och jobbar för pengar precis som DU.

 • Paula Smilee

  Som Youtuber / Bloggare så lägger man ner så otroligt mycket jobb, tid och energi så det är väl bara självklart att du ska FÅ BETALD FÖR DITT JOBB ! Det är inte mer är rätt, hur ska annars din kanal / blogg överleva? Det är precis som om man skulle be Tv- kanaler och tidningar att inte ha någon reklam! Skulle ju aldrig funka i längden. Jag tycker att det är en självklarhet att man som bloggare/Youtuber eller över lag inom sociala medier ska kunna få betalt för det man gör. Sen får man inte heller glömma att det är kvalité över kvantitet som gäller, jag föredrar en bra video än 5 stycken dåliga, det samma gäller blogginlägg. 🙂

 • Wall

  Jag älskar alla dina klipp! Man måste ha pengar för att kunna betala hyra eller sånt man vill köpa! Det är jue en självklarhet!

  Har en fråga. Vart har du köpt din grymt snygga tröja 😀 eller du kanske redan har lagt upp en video på den!
  Kram Wallbergz

 • Sandra

  Men asså bästa inlägget/videon på länge! Du sa så mycket kloka saker Alexandra. Cred för det!! Om bara fler bloggare vågade vara så öppna och ärliga med hur det ligger till som du.

  Tyvärr är min bild av andra bloggare idag att de inte är öppna med såna här saker. Inte heller är de konsekventa; de tycker å ena sidan att de självklart har rätt att ta betalt men tycker samtidigt inte att man som läsare har rätt att kräva att det skrivs ett visst antal inlägg per dag eller att inläggen håller viss kvalitet. För PRECIS som du sa: det är ju ett jobb ni har! Så ja, att göra samarbeten eller dra in reklaminlägg är ju en förutsättning för att ni ska kunna syssla med det ni gör, det är en ren självklarhet. Men då ska man också prestera. Som uttrycket lyder, man kan inte båda äta kakan och behålla den. Iaf… du presterar och är enligt mig den mest ärliga och proffsiga bloggaren. 🙂

  • Emily

   Men Sandra, bloggare har väl inte alls någon skyldighet att leverera? Det är väl som en författare, klart det ska vara ok att ta betalt för boken hon skrivit, men hon är inte förpliktigad gentemot sina läsare att skriva någon uppföljare, eller hur?

 • Sessan

  Den smarta operatören! Läs och se vad jag menar…

 • Dina

  Det här kanske är en typisk tanke, men skit i vad andra tycker. Du gör det DU vill utan att känna dig begränsad och om du vill samarbeta så gör du självklart det. Jag skulle ha så kul, så fortsätt Alexandra! <3

 • C

  Din stackare… 🙄

  • Sanna

   Ja, det är alltid så synd— om stackars svaga Kissie.. Krokodiltårarna. Stackare. (Haha!)

   • johanna

    varför tittar du på hennes videor då om du tycker hon är pengakåt???.. Låt henne vara, gå till ditt jobb utan betalt så får du se att du är också en som jobbar för pengar! Och sluta med att vara så elak!

   • Sabina

    Hur mår du tjejen? Dålig dag?
    Hoppas du mår bättre snart.❤
    Man mår tyvärr inte bättre av att försöka få nån annan må dåligt.

 • Sofia

  Det verkar ha blivit en trend att gnälla på influencers om reklam. Jag ser det i alla möjliga kommentarsfält. Kan du inte skapa en typ ”pay per view”-tjänst där du lägger upp massor av roliga, osponsrade videos och så får man betala en summa för att kolla på en video? Så kanske folk fattar att det är alternativet till videos som innehåller reklam..

  Gratistjänster är gratis just för att de innehåller reklam och det gäller bloggar, tidningar, tv-kanaler och mycket mer. Vill du VERKLIGEN slippa all reklam så är det bara att casha upp. Eller förväntar man sig att alla inom media ska jobba gratis? Varför är inte tv-kanalernas Facebook-sidor fyllda med inlägg från arga tittare som tycker att de ska ta bort all reklam så att Paradise hotel och Idol känns mer trovärdigt..?

 • Maja

  Förstår inte de männsikor som gnäller på dig kissie! De är ju såklart du ska ha lön?!
  Jag går väl inte till mitt jobb utan betalt, samma för dig. Sen att man kan tycka att reklamen som ploppar upp överalt är irriterande men den kommer ju upp på vilken youtubers eller blogg sida som helst, inte bara din.
  Sen tycker jag själv att du är en av de bästa just för att du är tydlig med att berätta när dina inlägg är sponsrade. Finan andra ”stora” bloggerskor jag helt har slutat följa just för att man vet att de är sponsrade men går inte ut med det, de är heller inte ärliga vad de tycker om produkterna utan allt är bra. Men när man ser dina videos tycker jag att man får känslan av att du är ärlig ang produkterna.
  Står på dig kissie! Du är ju inte den ända youtubern som får betalt, varför gnäller de inte lika mycket på de andra?

 • Amanda

  Omg vart kommer tröjan ifrån??

 • Elin

  De som sitter och skriver att du är pengakåt och så vidare är uppenbarligen människor som aldrig jobbat i sitt liv. Klart som fan att du ska ha betalt! Allt annat är absurt!

 • J

  Om man ska klaga kan man väl bara sluta titta, inte svårare än så

 • Jen

  Skit i de som klagar! De verkar inte ha koll på hur arbetslivet fungerar, självklart ska du ha lön för ditt arbete!

 • Anemone

  Alexandra, DU ÄR DEN BÄSTA. Jag ska aldrig sluta följa dig & din blogg 🙂

 • Vanesa

  Jag tycker tyvärr att dina videoa är lite enformiga och tråkiga.

  Amir har verkligen omfamnat Youtube och kombinerar spons bra med eget innehåll. 🙂

 • Martina

  Fast se det från dina läsare/tittares sida Alexandra. I dagens samhälle(sociala medier överlag) rapar VARENDA Youtuber/bloggare upp samarbeten hela tiden.Therese Lindgren, Linn Ahlborg, Jocke & Jonna, Annica Englund, Michaela forni, Blondinbella – främst sitt egna varumärke.

  Alltså, jag undrar bara hur ni tänker. Är er överkommelsen med er samarbetspartner att tjäna pengar? Få dit nya kunder från era plattformar? Jag menar att det finns en gräns, Tex Therese Lindgren har haft en period med många samarbetsvideos och det är inte det vi går in på era kanaler för att se utan på videos när vi får följa er liv, er personligen. Hur skiljer sig ”lönen” från ett vanligt inlägg/video från ett inlägg, video med en samarbetspartner? Jag tror inte ni är barskrapade direkt om ni kör på vanligt innehåll………

  Det blir inte genuint om man bara lägger tid på sponsrade videos. Vill du göra det fine, snacka om opersonligt och gör att man tänker ”hur mycket har hon fått betalt för att säga det, lyfta det företaget?”

  Nej tack kisse. Vi följer dig av en anledning – för att vi är intresserade av ditt liv inte företag omkring dig som rapar upp bäst erbjudanden.

  • Sofia

   Men vad är det som är svårt att förstå? Skillnaden på att skriva ett inlägg eller göra en video utan sponsor och att göra samma sak med en sponsor är att hon tjänar 0 kr på det förstnämnda. Hon får inte betalt för att blogga, hon får betalt för att företag får synas på bloggen.

   Vissa verkar tro att youtubers är anställda av Youtube och får lön av dem, och att all reklam osv bara är för att tjäna ännu mer pengar.. Det funkar inte så. Ingen reklam – ingen lön.

  • Sanna

   Bra skrivit, Martina 👌🏻

 • Camilla

  Hej Kissie. Jag hoppas verkligen inte du tar åt dig av alla som orkar klaga. Speciellt en tjej som kommenterat ett antal negativa kommentarer på detta inlägg. Du är en egen individ och du har ett arbete att sköta självklart ska du tjäna pengar på ditt sätt. Och det är ju faktiskt inte så mycket svårare än så att dom som inte gillar ditt jobb kan läsa och titta på någon annans blogg. Och om dom ändå väljer att fortsätta titta och läsa, ja då behåller du höga tittarsiffror så win win för dig!

 • nouw.com/heddasöderberg

  Fint! Kika gärna in min blogg och följ min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, jag har kommit en lång bit påväg – men en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! 😀 <33
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • B

  HOppas du läser detta nu Alexandra.. jag tycker INTE du ska sluta med samarbeten. Jag och säkert många andra tycker om och uppskattar ”sponsrade” och samarbetes inlägg och videon, av den enkla anledningen att vi blir tipsade om nya produkter, får lite inspiration och tips. Dessutom erbjuds ju oftast någon rabatt till oss följare vid samarbeten, så just keep going!
  Det ör därför jag tycker om att läsa ”storbloggare”, för ni har möjlighet till de bästa sponsorerna 😉

 • Sarah

  Det jag stör mig på är.hur du alltid startar dina videos med typ”hur mår ni?” ”Jag själv mår helt fantastsikt precis som alltid”. Det är bra att du mår fantastiskt men det ingen som mår fantastiskt hela tiden så för.mig blir det så fake och så tillgjod! Sen vidare i denna videon så säger du at du bloggar osv fastän du kanske har en sån dag att du ”inte vill till jobbet”? Jaa mår du då så fantastiskt?? Blir bara helt fel.. gillar din blogg men inte när du är så falsk.

 • sandra

  ”inte får betalt” ? skojar du. du tjänar ju pengar på annonserna. Riktigt dålig ursäkt. Hoppas din karriär dör ut så du behöver göra något vettigt med ditt liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *