Dags för gala(or)

Inlägget innehåller adlinks.

Det är 2 galor som det börjar bli dags för, först har vi bokadirekt galan och sedan guldtuben 🙂 Men som vanligt har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Vad tror ni om dessa klänningar, kan ni se mig i någon utav dom? Eller har ni förslag på någon annan klänning, eller en bra hemsida som säljer snygga klänningar? Tipsa mig gärna! 🙂

Nej nu ska jag sminka om mig lite snabbt, spela in en video åt en kund, sen ska jag klippa videon som ska upp idag och.. Ja jag tror det var allt för idag.. Har haft fullt upp, har varit på banken bland annat. Nu är det klart med flytten, känns lite overkligt.. Men jag tänkte skriva om mina tankar kring det senare..

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *