Jag var nyss hos forma vita för en derma pen behandling, ja det gör lite ont som ni kan se på bilderna haha men det är på riktigt den en av dom få behandlingarna som faktiskt funkar och ger synliga resultat! 🙂 Vi gick ordentligt på mina små acneärr som fortfarande är kvar, och sedan tryckte in massa fukt som min hud behöver. Nu känns det verkligen som att huden har fått sig ett rejält wake up call 🙂 Känns hur bra som helst!

Jag tycker det är synd att tjejer spenderar så mycket tid och pengar på fillers istället för huden. Huden är det viktigaste, och har man fräsch ren hy så kommer man se bättre ut och förhoppningvis må bättre. Att fylla på läppar och annat kommer inte dölja faktumet att huden inte mår bra. Så jag är glad att jag har slutat lägga fokus på fillers, och faktiskt tar tag i det viktigaste. Huden 🙂

Nu blir det filmmys med Andreas, så nu stänger jag ner datorn för idag. Men redan imorgon kommer en ny video upp! 🙂 Kul va?

Behandlingen är sponsrad.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)
 • Sara

  Vilken dubbelmoral! Hela ditt ansikte är ju fejk och så pratar du om att man inte ska använda fillers…Du använder väl botox också. Bu

  • Kissie

   är hela mitt ansikte fejk? nej det vill jag inte påstå 🙂 och läser du texten så kan du se att jag har skrivit att jag har slutat med fillers. Men det jag egentligen menade var att man inte ska fylla ansiktet (läppar tex) med fillers för att bli snyggare, för det som faktiskt gör skillnad är huden

 • erika

  hehe, nja… ät hälsosamt, drick mycket vatten och använd fillers där du vill fylla till lite om du vill är mitt motto. sånt där skadar bara mer i längden. Det går lika bra att skrubba ansiktet försiktigt med en ljummen frottéhanduk och lägga på nått välgörande serum nån gång i månaden.
  http://www.perfektinas.com

  • Jessica

   Aa fast sånt funkar inte på acneärr, plus dom skulle inte ha denna behandlingen om den va skadlig i längden, och det du säger tar år för att få resultat, till skillnad från den här behandlingen soom man få resutat från superfort. Alla har olika hudtyper och att äta hälsosamt funkar inte för alla, det är bara sånt som folk säger. Hellre få snabba resultat under en vecka med denna behandlingen än att träna (alla har inte gym i närheten, tid, pengar,et..)
   äta hälsosamt och bla bla bla.. Det tar såå lång tid och det har man inte tålamod till, så aa.

  • Annika

   Det går inte att jämföra en frotte handduk med en microneedling behandling.
   En frotte handduk tar bara bort döda hudceller på ytan. Microneedling stimulerar kollagenet och kärlbildningen i huden så att tex acne ärr försvinner. Dessutom tar huden upp behandlande serum flera gånger effektivare än efter en ‘vanlig’ applicering.
   Om om du tänker använda serum så ska det användas dagligen, inte någon gång i månaden, då kan man lika gärna strunta i det.

 • Sophia

  Detta hör inte hit men, tänkte på att du målar ju väldigt bra, kanske du skulle göra en ”Gynning” och måla lite tavlor? Det hade varit spännande och se!

 • Venke

  Wow, dina ögonbryn är ju jättefina utan smink, du behöver absolut inte sminka dem! Du är jättefin hela du! 🙂

 • Jessica

  Sånt vill jag testa! 😬❤

 • Amanda

  Åh önskar att man hade råd.. (Är student i två år till :'( )

 • L*

  Jag blir lite illamående nästan när jag ser detta hehe, för tål typ inte att se blod. Men det blir säkert skitbra. Men JAG håller mig nog till vanlig skrubbning isåfall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *