Present från Bella

Hej på er!

Hur mår vi idag? Jag mår bra, jag är hemma en snabbis och ska försöka leta upp min kalender som jag har lyckats slarva bort. LV-kaneldnern ni vet. Jag är ju sån som måste skriva ner alla mina planer i en ”riktig” kalender, vet typ inte hur man skriver in i kalendern som man har i sin telefon haha.. För just nu har jag inte någon koll på vad jag har planerat in och det ger mig lite smått panik.. Så det ska jag göra först. Sen har jag 2 möten, och ikväll är det egentligen ett event men jag ska gå på ansiktsbehandling istället. Det var ju så länge sen och jag vill gärna piffa till mig lite 🙂

Men på tal om något annat, titta vilken fin och rolig present jag fick av Bella 🙂 En kompisbok med massa hemska bilder på oss genom åren haha.. Jag fattar verkligen inte hur jag tänkte, röd bh som sticker upp ur en svart klänning? Och en röd rosett som matchar? Haha och ska vi ens prata om min gråa foundation.. Nej tror vi skippar det va? Men det är ju fruktansvärt kul att se tillbaka på alla bilder, för man får ju vara glad att man är snyggare idag än då 😉 Så egentligen, varför har jag åldernojja? För jag är ju så mycket snyggare idag + mer självsäker + har roligare.. Ja allt är ju faktiskt så jäkla mycket bättre idag, med några år på nacken..

Älskar dig Bellishhhh ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *