Igår var jag ju och spanade lite på beauty week och såklart fick jag med mig massa godsaker hem 🙂 Blev extra glad över alla ansiktsmasker, så det ska jag lyxa till med ikväll tänkte jag. Ska även lägga en på Andreas hihi, vill ju båda ska ha mjuk och len hy så vi kommer vara ett lika snyggt par när vi blir äldre.

Men på tal om hy så var det ju ett tag sedan nu jag var hos forma vita nu, så bokade in mig på en drerma pen behandling imorgon. Älskar den behandlingen för den gör verkligen skillnad på huden! 🙂 Har sagt det tidigare men den tar ju bort acne ärr, jämnar till huden och sätter igång blodcirkulationen. Precis det min hy behöver just nu känner jag!

Nej men nu ska jag sticka iväg, hörs om ett tag igen. Idag blir det 4 inlägg som vanligt! 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

You might also like

Josephine Qvist - HON ÄR OKEJ ... TROR JAG Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Caroline Roxy - Glow face

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *