Lämna Kissie bakom mig?

Några av er har kommenterat och undrat varför jag inte lämnar varumärket Kissie bakom mig, som blondinbella gjorde med sitt. Jag har givetvis tänkt tanken, och funderat över att göra det men jag har också kommit fram till att det inte riktigt är tid för det än. För även om Kissie har mycket i bagaget som dras med genom dessa resa, så anser jag att det fortfarande finns flera steg att ta innan jag kan lämna det helt bakom mig. För trots allt så är Kissie ett väldigt starkt varumärke. Ja, Kissie (jag) har ju gått igenom en hel del men det är fortfarande någonting jag är väldigt stolt över. För jag var en av dom första som gjorde den här resan och jag var en av dom första som gjorde dom misstagen jag gjorde. Idag har ju dom nya bloggarna lyxen att kunna se vilja steg jag och dom andra bloggarna har gjort, och sen kan ta valen att inte göra samma misstag. För dom har ju facit i handen, det hade inte jag. Eller Kissie.

Att skämmas över sitt förflutna är ingenting som kommer gynna än någonsin. Konsten är att hitta det positiva i allt här i livet, för även om det inte blir som vi tänkt oss så lär man sig något utav det. Och ännu bättre, man kan använda det för att lära andra 🙂 För jag förstår att dagens bloggare inte behöver göra samma misstag som jag, för dom har ju facit i handen nu efter att ha följt mig och andra bloggare. Jag hade ju aldrig det, för jag var ju en av dom första i denna branch. Men bara det i sig är ju.. Hittar inte det rätta ordet men vill nog säga coolt! 🙂 Inte ofta man är först inom något, men det har jag ju faktiskt varit.

Jag kommer inte vilja bli kallad för Kissie hela livet, nej. Det beror på att Kissie i början var ett alter ego som jag hade för att jag inte riktigt trivdes med Alexandra. Idag tycker jag om mig själv, men jag tycker också om Kissie. Så jag ska inte försöka kasta bort det hur lätt som helst, det känns nästan lite fegt. Jag kommer låta Alexandra ta över Kissie helt när tiden är rätt, jag vet inte när den tiden är kommen, men det kommer vi märka då. Och bara för att en bloggare tar steget behöver det inte betyda att jag ska göra det direkt, för vi har gjort olika resor. Och det är OK 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (23)
 • Paj

  Tycker de låter bra. Bara för Blondinbella och Dessie gjort det ska inte du ÄN. Det skulle vara lite väl copycat. Och de är du inte för du har snackat om namnet Kissie förr.
  Trevlig kväll

 • Elin

  Så bra! Som RuPauls mantra säger, ”If you can´t love yourself, how in the hell you gonna love somebody else?”
  Äg dig själv! You go Kissies 🙂

 • Sofia

  Jag kom att tänka på en grej nu.. Om jag skulle prata med någon om bloggar så skulle det kännas löjligt att säga ”Isabella Löwengrip” för det känns så övertydligt. Där känns det mer naturligt att säga ”BlondinBella”. Men på samma sätt skulle jag säga ”Alexandra Nilsson” om jag pratade om dig, för det skulle kännas konstigt att säga ”Kissie”. Det kanske bara är jag som tycker så, men är det inte märkligt? 🙂

 • EG

  De ”nya” bloggarna har kanske lärt av er ”gamla” bloggarna och gör inte samma misstag som er. De gör andra misstag i stället – varken bättre eller sämre. Finns alltid misstag att göra och lära sig av. Men det är de sk ”misstagen” som gör bloggarna intressanta.

  Dags att du börjar göra lite nya ”misstag” nu, eller provocera, för denna blogg är ganska tråkig i detta format. Kanske blir bättre så att man kan återkomma så småningom, när det rosenskimrande ny-kära stadiet är över.

  • Charlotte

   Haha EG, är du bitter?

   Måste säga att jag tycker att din blogg bara blir bättre och bättre Alexandra, och det är kul att se sån glädje i dina inlägg! 🙂

 • Diana

  Mycket bra svarat Alexandra. Jag vet inte om jag någonsin har kallat dig Kissies, men det känns skumt, det är för mig bara vad din blogg heter, men du heter ju Alexandra.
  Ja stolt ska du vara, för oavsett vad du gjort eller vad som hänt i det förflutna så är det ju en del av oss och det som hjälpt oss att definiera de vi är idag. Det är händelser som skapat oss, fått oss att lära oss, växa och mogna i många aspekter och varför skämmas då? Nej, var stolt, ryggen rak och kör hårt framåt. 😀

  Kram <3

 • Alexandra all the way

  Samma här. Har heller aldrig omtalat dig som ”Kissie” till andra, känns löjligt på nåt sätt… Så säger alltid ”Alexandra, hon som driver bloggen Kissie” om jag ska säga nåt 🙂

  Men säger blondinbella framför Isabella L, som dem andra skriver. Haha 🙂

 • nouw.com/heddasöderberg

  Fint! Kika gärna in min blogg och följ min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, jag har kommit en lång bit påväg – men en dag ska jag vara HELT frisk & fri!! 😀 <33
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • A

  Kissie du är känd vid Kissie alla kommer alltid kalla dig Kissie sen har du ju bloggvärdens bästa namn skrota aldrig Kissie utveckla bara varumärket Kissie för du har lyckats med Kissie så släpp aldrig Kissie

  Shit vad jag skrev Kissie haha love you Kissie 😂

 • J

  Tycker att det är lite löjligt att ”lämna kissie” (eller annat bloggnamn) om det inte blir någon skillnad. För blondinbella så har hon ju gått från att vara en bloggerska i huvudsak till en entreprenör med fokus på lcc, där bloggen egentligen bara är marknadsföring för företagen. Därför HAR hon ju faktiskt lämnat blondinbella eftersom den vanliga bloggerskan inte finns längre. När salonger etc. Ska ha henne som gäst, säger de ju ”Isabella löwengrip” eftersom det är entreprenören och inte en bloggerska som ska komma.

  Vad gäller dessie är det ju bara löjligt eftersom det kommer vara exakt samma sak bara det att namnet ändras, varför det är löjligt att säga att hon ”lämnar dessie”…

  Jag tycker inte att du ska ”lämna kissie”. Jag tror att för det första har man ändrat åsikt om kissie, nu har man en helt annan bild än man hade förut. Tidihare tänkte man på en pinsam (förlåt) fjortis som provocerade och såg lite extrem ut. Nu tänker man på en snygg, smart tjej som driver en intressant och stilren blogg. Därför behöver du inte ”lämna kissie”, för du har lyckats vända varumärket.

  Kul om du ville svara på kommentaren 🙂

 • alice

  to each their own. gillar du kissie ha kvar det! förstår dock att du inte vill bli kallad det i privata sammanhang. 🙂 ungefär som författare med pseudonymer

 • Lo

  Fint & vettigt inlägg! Följde dig när jag (och du, lika gamla!) var yngre: slutade i några år men är tillbaka nu och tycker verkligen om din blogg och den person du blivit(/visar utåt i bloggen). Vi har alla gjort konstiga grejer när vi vart yngre haha, bara att det för dig varit publikt. Så; bra inlägg, man ska inte skämmas över sin resa! Kram på dig x

 • Linda

  Har letat överallt efter dina byxor. Var hittar man dom?!? 😩

 • Hanna

  Köpte hem din bok och läste ut den på några timmar. Så jävla bra, ärlig och intressant. Följt din blogg från start och du är riktigt inspirerande. Älskar din öppenhet och ärlighet 🙂 puss och kram

 • Karolina

  Även om du eller andra relaterar namnet till vem du var förr så kan jag och säkert många andra känna att den man var förr inte ska ses som en tid man inte vill ha något att göra med, utan de val man gjorde det ledde dig till den du är idag. Kissie ser jag inte alls som något negativt eller ett varumärke som förknippas enbart med vem du var utan också vem du faktiskt utvecklats till och det lyser verkligen igenom bloggen och Youtube. Så om du inte känner dig redo eller kanske inte vill lämna så står många här bakom dig. Kissie för mig är en bättre version av det som varit, någon som är självmedveten, vacker och har utvecklats enormt personligt till något positivt!

 • Seamless coupon

  Along with the toilet? The previous owner appeared to be a little something of an musician who seem to fitted all the bedroom around mosaics. Bizarre and various colored using a inexperienced beadboard upper limit. The bath has become an increasingly restful white colored, on the mosaic glass towards the destroy to the attractive Kohler bath.Meh it was very good, however most internet websites say the exact . Which in turbefuddles , people claim that i’m scorching , more efficiently my buddies , i have the boldness, but when these people make me aware i am hot i’m for instance not any get . Therefore yh .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *