God morgon!

Hur mår ni? 🙂 Jag mår bra men jag har faktiskt en tid hos en naprapat idag. Jag tycker mina ben ömmar och känns ”tunga” på något vis. Och men benen menar jag låren, lårmusklerna. Det känns som att jag ständigt har träningsvärk i dom och dom är väldigt rörliga. Nästan som att musklerna inte riktigt sitter fast på benen ordentligt, dom dallrar inte men dom rör sig väldigt mycket när jag går och det känns tungt. Sen ska ni veta att jag tränar ALDRIG framsida lår, tränar bara baksida och gör allt för att inte koppla i framsida. Men jag vet att mina lår har växt och ni har också kommenterat att jag ser så sjukt vältränad ut – vilket såklart är superkul att höra men det är går inte ihop när jag inte tränar låren haha.. Ja så vi får se hur det går idag, om jag kan få hjälp eller om jag behöver besöka någon annan. Men det ska oavsett bli spännande, har aldrig varit hos en naprapat.

Men på tal om något annat, här hemma är det bildkurs för fulla muggar. Hur man tar snygga bilder på frukosten är dagens tema. Andreas anser ju sig redan vara ett proffs på hur man tar snygga ”instagram-vänliga” bilder men jag är inte lika övertygad om det än.. Finns alltid plats för förbättring, och jag är superkråsen när det kommer till mina bilder. Men något han däremot är bra på är pannkakor, han använde kolsyra i för att få dom extra frasiga. Visste inte att man kunde göra så, det blev superbra! 🙂

Ps. Känns superkul att videon blev så uppskattad av er!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *