1.Min superkraft 
2. Häxan
3. Bucketlist

Har ni läst några utav dessa böcker? Jag tycker det är så himla roligt att flera av mina ”kollegor” från sociala medier släpper böcker och ljudböcker. Jag tänkte läsa/lyssna på dessa hos nextory.se som har alla 3 – såklart! 🙂 Även min bok Hatad & Älskad hittar ni där ifall ni inte hunnit köpa och läsa den än. Och snart kommer även ljudboken. Som vi alla har längtat efter den 😉

Just nu kan jag erbjuda er en rabattkoden Kissie som ger en hel månad gratis på nextory, hur grymt?! 🙂 Vilket betyder att ni kan läsa min bok och alla andra böcker helt gratis under en månads period! Ni kommer till nextory hemsida >HÄR<

Nu sticker jag iväg till gymmet, och jag tänkte faktiskt lyssna på ”häxan” i hörlurarna. Perfekt när man kör kondition tex, då vill jag gärna lyssna eller titta på något. Snacka om att slå 2 flugor i en smäll!

// Inlägget gör jag i samarbete med nextory

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *