Jag och Janne har ju varit vänner i många, många år 🙂 Han är en av mina äldsta vänner nu. Men många av er kanske inte har ”märkt” det då det var en period då vi slutade umgås. Varför? Jo det berodde på att jag fick höra genom rykten att jag blev utnyttjad och han ville umgås med mig för mitt namn. Jag valde då att inte umgås mer med Janne. Känns väldigt hårt och kallt kanske, men jag är så himla orolig för att bli utnyttjad för det hände ju några gånger tyvärr. Nu såhär i efterhand, speciellt när vi börjat umgås igen känner jag att jag borde ha dubbelkollat med Janne en extra gång innan jag valde att ta beslutet att sluta vara vänner. Jag tog beslutet ganska snabbt efter att jag fick höra ryktena.

Men också, såhär i efterhand haha känner jag att det kanske var bra? För några år senare så är båda vuxnare och vi båda har ju valt att försätta vara vänner igen, som 2 vuxna människor 🙂 Så egentligen, no harm done! Men jag inser nu också att jag faktiskt inte har något minne av hur vi lärde känna varandra.. Men jag är tacksam för att Janne är min vän och tycker att vi båda har vuxit upp enormt! Att ha vuxna vänner är så mycket enklare att att ha vänner i tonåren, det var så fruktansvärt mycket drama fram och tillbaka.. Visst det finns dom vännerna som är drastiska än idag, men dom väljer jag att inte umgås så mycket mer. Faktiskt för inte så länge sen jag slutade umgås med en vän just för hon alltid tog in drama i mitt liv. I don’t need that!

Bella och Janne på ett event, kolla så små dom var!

Haha när brorsan var som schteekigast, men Janne var ju ganska schtek han med.

Här var vi på ett panos event 🙂

Rockbjörnen!

När vi senast var på spa. Så mysig helg!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *