Beauty week

Hej på er! Gud vart har dagen tagit vägen..  Nu är klockan snart redan 7 och jag har inte hunnit få upp ett enda inlägg? Men aja nu är jag hemma igen och kan uppdatera. Började dagen med frukost på skönhetsveckan, jag tog med mig Malin (som jobbade förut med improveme). Även om vi inte jobbar ihop längre har vi det sjukt trevligt ihop 🙂 Så vi gick dit, spanade på nya skönhetsprodukter, testade på behandlingar och samlade på oss massvis med goodiebags. Kunde knappt ta mig in i bilen för jag hade så mycket påsar haha, och jag som verkligen inte alls behöver mer grejer. Men företag kastar ju mer eller mindre produkter på mig när jag kommer in genom dörren. Kan låta skrytsamt men så är det.. Inte för jag klagar, för det är oftast då jag hittar mina nya favoriter i badrumshyllan 🙂

Efter besöket åkte jag och hämtade min bil som mitt ex lånade, sen har jag spenderat dagen med Andreas. Vi har tagit hand om nödvändigheter som att åka förbi soptippen (inte lika glammigt som events fyllda med goodiebags haha) och sen tagit en tripp förbi IKEA. Vi köpte hyllor till mina skor som ska få flytta in i hans garderob sen. Han har nämligen sett hur mycket kläder + skor jag har hemma och insåg snabbt att vi behöver ha utrymme för allt. Smart tänkt tänkte jag, annars blir det som en chock när jag flyttar in!

Nej nu ska vi dricka lite kaffe så vi orkar ta oss till gymmet.. Ska blogga lite mer också så ni har lite att läsa 😉

Bjöds på nyttiga shots!

Och smörgåsar, supergoda!

Så himla många härliga människor som jobbade bakom alla märken.

Här testar Malin på en behandling som ska strama åt huden, jag testade också!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *