The b-day cake

God morgon!

Vad har ni för planer idag? Vi ska åka och hälsa på Andreas pappa idag, mysigt! 🙂 Sen ska jag klippa klart videon så den kommer upp idag. Ja jag har sett era kommentarer, förstår att ni är ivriga på att lära känna mannen i mitt liv.

Såhär såg min fina tårta ut som B3cakes gjorde till mig till min födelsedag 🙂 Älskar färgkombinationen! Känns så lyxig på något vis. Den var dessutom supergod, den hade smakerna hallon och choklad. Nam nam…

Nej nu ska jag klä på mig, äta frukost (blir inte tårta, det orkar jag inte såhär tidigt på dagen haha) så man kan starta dagen 🙂 Och sen givetvis en stor kopp kaffe.. Börjar ni också dagen med kaffe och frukost, eller är ni såna som skippar frulle?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *