På skjutbanan

Hej på er! Förlåt för jag har ”försvunnit” men igår firade vi ju min födelsedag som vart så himla lyckat, ska berätta mer om gårdagen strax. Och idag har jag bara myst i sängen hela dagen med Andreas, har varit lite trött efter inatt så vi har tagit en slappardag. Eller ja nästan, för Andreas överraskade mig med att ta med mig till en skjutbana! Så himla kul, älskar ju att testa på nya saker och gärna tillsamens med honom så det testade vi på idag. Dock gick det SKITDÅLIGT för mig, alltså pinsamt dåligt.. Missade ju tavlan med nästan alla skott haha.. Och Andreas tyckte det var himla roligt och ser minst sagt nöjd ut på bilden längst ner haha!! Vi gillar att tävla mot varandra i spel, och båda är väldigt tävlingslystna så detta var ju en ”vinst” för honom.. Även om det svider att erkänna.. Men det var himla kul!

Sen har vi varit och handlat, köpte en hårfön till mig bland annat.. Spännande va? 😉 Haha inte värst, men har ju mer eller mindre flyttat in hit och behöver lite sånt så jag inte går runt och ser ut som att jag har ett skatbo i håret. Och sedan handlade vi även mat. Ikväll blir det hemmagjord pizza, så himla gott! 🙂 Känns som söndag idag för jag är så trött efter igår men det är ju faktiskt lördag. Men det blir en lugn kväll för våran del. Vad ska ni hitta på ikväll, blir det hemmamys eller en vild utekväll?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *