Här kommer några bilder från gårdagens födelsedagsfirande på mr French 🙂 Det var verkligen så himla lyckat och vi hade det så himla mysigt. God mat, mina härliga vänner, min fina pojkvän och en hel del drinkar på det såklart 😉 Men var faktiskt hemma i hyfsat god tid, tror vi lyckades komma hem redan vid 1! Jag hade höga klackar på mig och fötterna orkade inte mer.. Tänk att jag kunde springa runt i 20 cm’ers klackar när jag var 18! Det är ju bara att fetglömma idag.

Alltså jag är så glad att jag har så fina vänner, verkligen! Blir helt varm när jag ser bilder på dom och hur roligt vi har det. Jag tror jag är lite extra tacksam över att dom finns i mitt liv för att ha många vänner har inte alltid varit en självklarhet för mig. När jag var yngre hade jag svårt att lära känna människor, var så fruktansvärt osäker och blyg av mig. Men det har gått över med åren.. Ytterligare en bra sak med att bli äldre 😉

Nej nu stänger jag ner datorn, blir mer uppdatering imorgon. Puss på er!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *